Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGabi

Zadano mi wczoraj pytanie.. a ja nie potrafilam na nie odpowiedziec..

Polecane posty

Ludzie, pozwolcie zyc innym tak jak chca. Dzieci, rodzina, maz nie sa gwarantem szczescia. Ja nie mowia innym, jak maja zyc. Za to niektórym wydaje sie, ze pozjadali wszystkie rozumy i uzurpuja sobie prawo do oceniania, co jest dobre a co złe. Szczescie...mysle, ze to poczucie wewnetrznej rownowagi. ta rownowage mozna odnalezc w sobie, niekonniecznie w dzieciach. Pozdrawiam Ewe33.

pestka-4 🌻 niedlugo bedziesz miala swoje drgie szczescie... :) zabaweczka :) [kwiat}

moze teraz bedzie latwiej... jesli sie postaram.. sloneczko na zewnatrz .. ludzie bardzoej pozytywniej postrzegaja swiat...

pestka-4-----> Ptwierdzam to co napisałaś. Ja bym też szczęścia wynikającego z udanego życia w rodzinie nie zamienił na nic. Ani na atrakcyjne wojaże, ani żadne dobra materialne. Jasne, że też chcialbym być do końca swoich dni samowystarczalny i nie absorbować dzieci opieką nad soba. Ale w zyciu czasem bywa inaczej. olimpiada----> Ależ pozwalamy! To, dzielimy się na forum swoimi doświadczeniami nie znaczy, że \"pozjadaliśmy wszystkie rozumy\". Ja czuję się szczęśliwy jako spełniony mężczyzna, mąż i ojciec. I to jest odpowiedź na pytanie GGGabi a nie narzucanie komukolwiek swojego stylu życia. Pozdrawiam!

super a ja czuję się spełniona jako konkubina, pracownik i posiadaczka cudownych roślinek i autystycznego kota miłego popołudnia wszystkim, zmykam do domciu, do moich kochanych - faceta, kota i kwiatków pozdrawiam Olimpiadę