Gość adamek22 Napisano Kwiecień 20, 2007 pomozcie, chcę kupić tv lcd 37", odl. mdz fotelem a odbiornikiem to 3,5 m. czy z takiej odległości dobrze sie oglada? a moze lepiej będzie jesli kupię 32"? znajomy stwierdził ze ten 37" bedzie za duzy, ze bedzie widać piksele i szybko się oczy zmęczą. kto ma 37? jak się ogląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam lcd 37 i jest super Napisano Kwiecień 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Kwiecień 20, 2007 pewnie ze jest super jak sie ma mega salon ja osobiscie ze wzgledu na rozmiar pokoju zadowoliłam sie 32 i w zupełnosci wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamek22 Napisano Kwiecień 20, 2007 agawa, a jak duzy masz pokoj? u mnie jak pisałam usiade 3,5 m od tv, masz podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam lcd 37 i jest super Napisano Kwiecień 20, 2007 ja ogladam z odległości 3,5 m własnie i jet doskonale, obraz jest ostry, nie widać pikseli, z oczami też nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 moj bart ma 42\' , odlegosc ok 4 m. ogolada sie super, ale ten wielki ekran troche przytlacza;) to jest jedyna rzecz ktora przyciaga wzrok w pokoju, ktory wcale maly nie jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość L-o-l-a Napisano Kwiecień 21, 2007 A to jeszcze zalezy czy ogladajacy nie cierpi na wade wzroku...Jestem krotkowidzem i moja plasma 42" okazuje sie za mala jak mi okulary zagina :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach