Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy dziewczyny pomozcie

Pomozcie dziewczyny bo mnie zaraz szlag trafi !!!!!!!

Polecane posty

Musze tu to napisac bo jestem tak zdenerwowana ze juz sama nie wiem co robic.. !!! Dzis moj chlopak widzac jak sie przebieram oswiadczyl mi ze powinnam sie odchudzac.. !!! Bylam w szoku kiedy on mi to powiedzial.. na poczatku myslalam ze on zartuje ale nie.. mowil powaznie.. (!) Zawsze mu sie podobala moja figura a tu nagle taka zmiana.. ?!?! Ponadto powiedzial ze musze przejsc na zdrowe zywienie bo moje spaghetti to nic dobrego.. ;/ Powiedzcie mi czy 49 kg na 165 to duzo..? Fakt faktem mam \"spore \" uda.. ;/ Jak moge schudnac z nog.. ?Moze ktos ma jakis sposob.. ?Bylabym wdzieczna..

Gość spore uda
?:O ważąc 49 kilo?:O

Twojemu facetowi chyba za dobrze w życiu :o powinnaś mu powiedzieć do słuchu. Szczególnie że nie miał powodu tak mówić!! A on to niby idealny?

Obraź się na niego:D I przy następnej okazji odpłać mu się tym samym np. jeżeli nie jest dobrze zbudowany powiedz, że jest szypiorem i niech się zapisze na siłownie.

moje uda maja 46 cm ;((((((((

Gość mlynek
wiesz co , pry twoim wzroscie , to można by zrozumiec takie uwagi od 70 kg w górę ale ty na pewno jestes szczupła; msz niska wage na taki wzrost jakby to był mój facet, to bym mu bardzo zdecydowanym tonem powiedziała "nie życze sobie takich uwag , a jak ci sie cos nie podoba , to wypierdalaj , znajdę sobie innego" tu nie ma to tamto; on wypróbowuje , na ile sobie moze pozwolic - i musisz mu pokazac , na ile

Gość hahahahhhaa
ja mam 165cm ważę 45kg i w udzie mam 45cm --> nie przesadzasz z tą "grubością"?? prowokacja :D:D

zdziwiona ola.. dziekuje za Twoja uwage.. nie musisz mnie bardziej dolowac..

Gość spore uda
aha, czyli prowokacja:O daruj sobie:P

"hahahaha" zadna prowokacja.. nie bawie sie w takie cos ;| wiem co mowie.. 45 kg a 49 to spora roznica.. ;/ rok temu wazylam 45 kg i bylo ok.. mozliwe ze od makaronu tak sie rozstylam.. ?;/

takie uwagi zatrzymuj dla siebie..! jednym idzie w uda a innym w brzuch..! nie rozumiem skad u was tyle niecheci i agresji.. niby forum gdzie kazdy ma prawo do glosu a tu same obelgi.. ;/

Gość jesteś chora jesli
twoim zdaniem 46 cm w udzie to za dużo, lecz się twoj chłopak chyba zlewał z twojej głupoty:O

Gość kochana moja tyle

dziekuje za pomoc.. ;/ co mam zrobic zebyscie mi uwierzyli ze moje uda nie sa chude.. ?moze wysle fotke zebyscie sami sie przekonali..?

Gość jesteś chora jesli
no daj fotke

podaj maila zaraz podesle..

Gość aiankia
wiesz, to coś z Tobą chyba nie tak a nie z tym Twoim durnym facetem. Skoro mu przeszkadza Twoja ogromna nadwaga, to jest niewartym zainteresowania egoistycznym smarkaczem, ale, ze Ty sie przejmujesz takimi pierdolami to az zal. i innym glowe zawracasz, myślalam, ze naprawdę potrzebujesz pomocy, a tu rozkapryszona nastolatka :) chyba nie masz w zyciu powaznych problemów, oj nie :)

Gość kochana moja tyle
to ja mam w łydce . Czy wy nie macie innych zmartwień. Jeśli facetowi zaczął nagle przeszkadzać 1 kg wiecej , to ty go zostaw . Co zrobisz jak w ciąże zajdziesz??? Wtedy nie da się odchudzić . A i potem nie wiadomo jak będzie . Całe życie sie będziesz bać że kg przytyjesz?? A on to taki ideał chodzący - bez zmarszczki , muskulatura,opalenizna przez cały rok i sprawność Bonda??-" Brad Pitt" z kurzym móżdżkiem!!

Gość jesteś chora jesli
tutaj zamieść, nie musisz pokazywac twarzy

aiankia wlasnie sie przejmuje bo chyba kazda dziewczyna chce sie podobac swojemu chlopakowi.. ? na prawde chcialabym zmniejszyc obwod moich ud.. moze podasz mi maila wysle Ci fotke i dopiero stwierdzisz czy mowie prawde czy przesadzam ?

Gość jesteś chora jesli
w zyciu nie uwierzę w to, że uda 46cm są za grube:D

Gość bo ja ci powiem
ze ja mam 165 i 47 kilo i mam niedowage!!!! a ty chcesz sie odchudzac? ja bym chcialy przytyc 5 kilo,a ktos tu ma nierowno pod sufitem

Gość jesteś chora jesli
i pewnie jest to wymiar z najgrubszego miejsca:D a ile masz centymetrów na środku uda i tuż nad kolanem?

moze jednak podasz maila.. ?

Gość jesteś chora jesli
a może napiszesz ile masz na środku udai nad kolanem i zamieścisz fotkę tutaj to każdy bedzie mógł przekonać się na własne oczy jakie masz salcesony:D

najgrubsze miejsce ma u mnie 52 cm,srodkowe 47 a tuz nad kolanem 40

Gość jesteś chora jesli
najgrubsze ma 52cm???? to o co chodzi z tymi 46 cm???? to nie twój rozmiar uda???

Gość jesteś chora jesli
dlaczego najpierw napisałaś, że masz 46cm w udzie? to wiesz sama ile masz czy nie?

podalam srodkowy wymiar ktory wynosi 47 a najgrubsze miejsce ma 52 zaraz pokaze fotke..