Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ile ile

ile może kosztowac taka usługa u manikiurzystki?

Polecane posty

Gość ile ile ile

chodzi mi o manikir francuski na własnych paznokciach bez żadnych tipsów , tylko troszkę je podpiłować nadać kształt i pomalować na francusko?

W Lublinie za taki manicure płacę 20 złotych. Ale nie w żadnym salonie, tylko zwykłym osiedlowym saloniku.

Gość ile ile ile
dwiantko a jak długo się u ciebie trzyma taki manikiur, wogóle jak często trzeba powtarzać taką wizytę

Gość ja biore 15
we wrocławiu

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA
Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami"sypkimi"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a>< /a>< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia

Gość wysokie obcasy26
jak długo sie trzyma to zaqleży od wielu czynników...od jakości lakieru do paznokci...od twojej naturalnej płytki paznokcia, od sposobu i jakości wykonania manicure....i od czynności jakie wykonujesz...chodzi mi tu np.o mycie naczyń;)