Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrsj

Czy 50kg przy 166cm to mało??

Polecane posty

Gość htrsj

Mama mówi mi że mogłabym przytyć ale ja uważam że ważę w sam raz, nie chciałabym schudnąć ale 50kg przy tym wzroście uważam że jest ok.Co wy na to, też wygladacie bardzo szczupło przy takiej wadze i tym wzroście?

Gość masz otyłość 3 stopnia.
musisz sie jeszcze odchudzic. powinnas jeszcze 8 kg zrzucic i bedziesz naprawde piekna wtedy.

Gość ide na spacer
uwazam ze jest to tak w sam raz. ja mam 168-170 (zalezy kto mnie mierzy) a waga obecnie 48-49.

Gość Zazdrośnicaaaa
Ja mam 167cm i 54kg wagi i chciałabym z 5kg przytyć

Gość nowanalato
waga jest ok,marze o takiej :) sama mam 46 przy wzroscie 167 a to malutko :( jeszzce 4 kg przytyje i bedzie super :)

Gość htrsj
zazdrośnicaa a ile masz lat?

Zależy, jak się czujesz we własnym ciele. Jeśli uważasz, że jest ok, to nie słuchaj mamy i staraj się utrzymać obecną wagę. Moim zdaniem wagę masz idealną, ale dużo zależy od kości, postury, wymiarów itp.

zalezy jak Ty sie czujesz, nie ma reguly. ja waze 53 a chce wazyc 50, tez mam 166. Niestety przytylo mi sie (mialam 58) ale juz zrzucilam najgorsze, teraz jeszcze 3 kg. Dalam sobie czas do polowy czerwca. no prawie 2 miesiace.

Gość aaaaaaaaalalalaaa
ja mam 165- 166 i waze 46,5 kg i uwazam ze jest w miare ok, chociaz kilo mniej tez by bylo dobrze ;) mam taka budowe, ze wszystko idzie mi w brzuch i tylek :o

Gość nowanalato
mi tez idzie w brzucha :(

Gość hej dziewczyny
ja waze 52kg przy 164cm i chcialabym dojc do 50kg,bo te dwa kilo poszly mi po swietach w boczki i brzuszek ;)

Gość SusiaK
ja mam 165 i waze 50 kg. Nie wygladam szczuplo. Mam oglągle bioderka. To zalezy kto jakie ma kosci. Mam kolezanke co ma identyczne wymiary i wage a wyglada jak chudzielec

Gość hmmmmmmmmmmm
prawde mowiac moim zdaniem to w sam raz....a nawet mogloby byc mniej... ja mam 174cm i 54kg....wazylam kiedys 60 i czulam sie strasznie grubo... takze to zalezy od osoby... nie ma reguły

wazysz idealnie jak będziesz starsza niepostrzeżenie przybędzie Ci parę kilogramów ja bym nie tyła

Gość chore dzieci.............