Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrucha

Ale małolatki teraz pupami kręcą na dyskotekach

Polecane posty

Gość kicikiciKoooooootku
setunia dokładnie:) ja tam niczym sie nie przejmuje;)

chyba że czlowiek dopiero się uczy to taka doświadczona starsza jak najbardziej, ale teraz używanej starej wycieruchy bym nie chciał

Gość ja mam 27 lat a moja
ukochana ma 16. Miłość jest ślepa.....

Gość katemoss
ja mam 18 lat i nie mysle zeby starsi chlopcy lecieli (az tak ) na takie 14 czy 15 latki. czesciej leca na panienki co pomylily impreze z burdelem :/ czyli ktorka spodniczka cycki prawia na wierzchu... etc.to troche puste no ale coz taka uroda facetow - wzrokowcy.

Gość i te jędrne młodziutkie
cycuszki

Gość ja wprost uwielbiam
chodzic na imprezy w spodniczkach....mam ich pelno nawet sama je sobie projektuje i szyje:D i nie jestem jakąś dzi-wką z piekła rodem....to nie zalezy od ubioru tylko charakteru czy panna jest szm-atą czy nie......proste!a ze faceci wolą podrywac ladnie ubrane laski to normalne prawda?

Gość prawdasama prawda
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość splajt
Nie obrazajac młodych dziewczyn-taki zwiazek swiadczy tylko o poizomie jednego z partnerow. Albo on dorownuje byciem 16-latce,albo ona 28-latkowi,np. Taki pan Maćko, tudziez Chłopak 25 dorownuja, sądze, dzieczynkom o mentalnosci k... spod Prosiaka za rogiem. 🖐️

Gość a dlaczego 25 uwielbia 16stki
z starszą nie miałby o czym rozmawiać i trzeba się natrudzić by jej zaimponować, a smarkuli każdy kit wcisne a ona go podziwia z uśmiechem na ustach zapatrzona jak ciele w malowane wrota

Gość katemoss
nie mowilam tu o wszystkich dziwczynakch w spodniczkach ale poszczegolych przypadkach.i nie poweidzialm ze dziwczyny w spodniczkach na dyskotece to dzi*ki.sama kiedys bylam raz w mini i w sumie nie bylo tak zle ale wqrzala mnie reakcja chlopakow takies sciananie od gory do dolo jak witryny sklepowoj;/ iiiił Chcialam tylko powiedziec ze mlode gowniary nie szanuja siebie.jak panna raz zacznie odstawiac teatrzyk na imprezie to potem tka juz bedzie traktowana. Tak iwec dziwczyny SZNUJCIE SIE i nie oddawajcie sie chlopakom za ladny (przewaznie zmyslony ) komplement.

Jeszcze mnie nikt nie miał a w mini lubię na dyskoteki chodzić. A stare dziwki nieraz to mnie od najgorszych w myślach obrażą a one same dupy dają

Gość tak jest
używane szmaty najgłośniej krzyczą że inne to dziwki

Gość hahahahahahahahahahhihiii
kurator sie klania...

Gość hahahahahahahahahahhihiii
pedofilstwo ciekawe jak bedziesz mial 40 lat czy jakas ponizej 18 poleci na ciebie powie to samo "zuzyte stare scierwo" haahahahahha

Gość małolata_osiemnastka
a czy takim w wieku 24 lat to chodzi tylko o zaliczenie? tacy bajeranci przewaznie w tym wieku ze az szkoda =/ co balety to inna... kiedy facet chce juz takiego powazniejszego zwiazku?

Gość jupiter1
autorze i niejaki macko przeczytajcie co napisala splajt . Kuzwa 27 lat czy 25, a jara sie jak 17latek, smiechu warte..... Poprostu boisz sie starszych dziewczyn , a przed mlodymi zgrywasz ogiera bo mlode to i glupie i na wszystko sie zgodzi ..Te starsze sa duzo porzadniejsze, a te mlode szkoda gadac .. Ja gdybym pokazal sie z 15 to raczej zostalbym wysmiany niz by mi zazdroscilli .Widac w jakim kregu sie obracasz ... Poza tym taka gowniara to na chwile bo takiej to 10 razy sie zmienia obraz faceta

Gość miranda26
sfrustowany założyciel topiku myślący że małolatce zaimponuje doświadczeniem życiowym

Wole imponować dobrym dowcipem. Młodym dziewczynom doświadczenie życiowe to nie jest to co imponuje

Gość kipila
niestety ale pokazales obraz samego siebie czyli niedojrzalego chlopczyka taka prawda

Gość kipila
no wlasnie doswiadczenie zyciowe a ty go nie masz dlatego sie boisz starszych a to jest bezpodstawne wystarczy byc soba i w porzadku