Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet.....

Czy facet który jeździ na wózku ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość ołoweczek
tak:), ma szanse tylko potrzebuje silnej kobiety

Gość ołoweczek
Trefny stanczyku...hmmm...nie generalizuj, ja tez jakbym chciala wszystkich mezczyzn wrzucic do jednego worka to rozbilabym go na drutach i napisala:kłamcy...choc nie wszyscy oszukuja

Gość oczywiscie ze ma

Gość /łączenie tematów/
20:48 nie wiem ale mam nadzieje ze tak 20:51 Andrzej z Biłgoraja. znikome 20:51 cozzzzz zalezy.. gdzie szuka... 20:51 wormsik Pewnie że ma szansę!Według mnie osoby niepełnosprawne są w stanie znależć miłość tak samo jak pełnosprawni w miłości nie ma podziałów.Jak się kocha to nie patrzy się na zdolności fizyczne!Moja siostra ma męża,który jeżdzi na wózku i jest po prostu cudownym człowiekiem!

Gość pewnieze tak
Pewnie,ze mezczyzna na wozku znajdzie swoja miłosc.Znam dwoch facetow ktorzy jezdza na wozku i maja fajne zony i dzieci

Na platoniczną tak. Na prawdziwą fizyczną odwzajemnioną mało prawdopodobne. Niestety kobiety to skrajnie egoistyczne pilnujące tylko własnych interesów istoty. No chyba że przypadkiem jesteś bardzo majetnym facetem wtedy Twoje szanse wzrastają. Z kwadratem grubości portfela. Niestety.

Gość ołoweczek
byc z osoba niepelnosprawna to nie lada wyzwanie...ale wiem, ze z milosci wiele kobiet by sie tego podjelo. Milosc nie zna granic, kto w to watpi ten głupi.

Gość pewnieze tak
zycie po zyciu co ty piszesz za bzdury

Gość pewnieze tak
zycie po zyciu a co maja statystyki do tego.przeciez nie ankietuja wszystkich ludszi ,wiec nie plec głupstw

Gość nie wiem ale
chodzi o to, ze zycie jest zadziwiajace, jak sie nie spodziewasz po nim niczego niesamowitego to pewnie przegapisz i cud :P

Gość ołoweczek
a bo"zycie po zyciu" to tylko w swoj portfel patrzy...:p zatruje, czemu odbierasz temu chlopakowi szanse?! Gdybym miala do wyboru zdrowego idiote i niepelnosprawnego ktorego szczerze bym kochala i bylby dobrym czlowiekeim to bez wahania wybieram tego drugiego! nie zyje sie z ladna buzka, czy sprawnymi nogami, zyje sie z osoba, czlowiekiem, a nikt nie jest od innego lepszy, wszyscy sa rowni

Gość ołoweczek
I kazdy ma prawo do milosci do cholery

Gość jest tyle zdrowych a samotnych
że ktoś chory ma naprawdę małe szanse

Prawo ma każdy ale wyborem kobiet kieruje niestety jej detektor genetyczny a on eliminuje z kręgu potencjalnych kandydatów osoby niepełnosprawne.Facetów niepełnosprawnych.

W drugą stronę jest trochę lepiej. Bo jak ktoś napisał \"faceci chcą mieć dużo dzieci a kobiety chcą mieć ładne dzieci\". I niepełnosprawna dziewczyna szybciej znajdzie chłopaka niż niepełnosprawny chłopak dziewczynę. Życie jest brutalne ale tak działa właśnie mechanizm doboru naturalnego. Woda jest mokra czy się to komuś podoba czy nie.

Gość do życia po zyciu
nie dość, że wrzucasz tutaj swoje czarnowidztwo to jeszcze usiłujesz nadać mu pozory nauki... żałosne to wiesz?

Gość nie wiem ale
zycie po zyciu : teoria determinizmu biologicznego jet TYLKO TEORIA, mozna patrzec na swiat przez jej pryzmat ale nie mozna twierdzic ze jest PRAWDA OBJAWIONA, to tylko pewne ujecie rzeczywisosci

Gość Aśka z Wawy.
Dla mnie facet musi byc silny i zdrowy,innych nie akceptuje,facet musi zapewnić mi bezpieczeństwo

Gość ma szanse
musi tylko trafić na mądrą, uczuciową i kochającą kobieę, która kocha za to ze jest.A nie z to ze ma kaskę, jest przystojny itd. itp. Są takie kobiety.

Gość do życia po zyciu
Jaaaaaaaasne, jaaaaaaaasne :P Jak mnie koleżanka usiłowała wciągnąć w sieć sprzedającą gary po domach to zaprosiła mnie na taki właśnie "naukowy" wykład jakiegoś nawiedzonego psychologa. Po kwadransie słuchania jak szufladkuje ludzi do rozmiarów przewodu pokarmowego kierującego sie w zyciu w większości nieuswiadomionymi motywami powiedziałam mu to, co teraz powiem tobie: sa trzy rodzaje kłamstwa - kłamstwo zwykle, kłamstwo bezczelne i statystyka. Takie gadki jak twoja zawierają wszystkie te trzy rodzaje :P

Pomyśl kobieto logicznie. W dzisiejszym świecie nawet 2 metrowy facet ważący 150 kg silny jak tur jest bezbronny wobec kuli kaliber 9mm czy noża dł 25 cm czy też nawet zwykłej cegły.

Gość ło matkooooo
Stańczyk idź męczyć tego brzydkiego i niskiego beznadziejnego i żałosnego w lustrze

Przeczytaj kobieto parę książek i nie porównuj poważnej gałęzi nauki do pieprzenia jakiegoś komiwojażera sprzedającego garki. Dlaczego te kobiety tak boją się nauki i logicznego myslenia?

Gość nie wiem ale
zycie po zyciu...ok, jesli odstepstwo potwierdza regule to facet na wozku ma sznase :P po to w statystyce sa odchylenia standardowe itp zeby takie kobietki ktore kochac potrafia tez sie tam zmiescily ;) zawsze jest srednia, ponizej i powyzej sredniej HA!

Gość do życia po zyciu
wobec powyższego nie potrzeba nam kobietom już dwumetrowych turów :P To jest logiczny wniosek, prawda?