Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perła.

No nie wytrzymam ze śmiechu!! Zmierzył!! Hihihi...

Polecane posty

Powiedziałam mężowi, że ostatnio ludzie na kafe mają świra, bo mierzą sobie długość penisów i denerwują się, że są za długie lub za krótkie, a inni ich pocieszają, albo dołują. I wiecie, co on wtedy zrobił? :D:D:D ...Poleciał po linijkę!!! Normalnie zmierzył i zapytał, co ja na to? ;) Hihihi.... Poważny 30sto letni mężczyzna... Wariat?:O Umrę sobie ze śmiechu.... :D:D:D

Gość iwan
I ile tego sprzęta namierzył?

No kurczę_ drugi mądry... Jeden sobie mierzy, a drugi pyta, ile... Ja naprawdę za chwilę ze śmiechu padnę. Hihihi...:D:D:D

Gość zolnierz w cywilu
Facet po 30-sce dopiero zmierzyl. Gdzie on byl jak chlopy sluzbe pekali...

Nie służył. Od razu po studiach zaczął pracę. To Wy w wojsku też mierzycie sobie? ;) Po co?:O

Czuję, że działam Ci na nerwy. ;) No dobra - idę sobie, zeby nie psuć Ci niedzieli od samego rana. :)

Gość Zakładając ten topik ...
jasne było, że ludzie będą chcieli wiedzieć ile liczy sprzęt Twojego męża ... taka ciekawość :)

Gość Ja mam 30
i też nigdy nie mierzyłem. I również mnie śmieszą ciągle te tematy, ktore w wiekszosci sa prowokacjami jakis niewyzytych lub `głodnych` babek. Tak samo z pożałowaniem i litością przyglądam się tekstom facetów, którzy penisy swoje mierzą linijkami lub iinymi miarkami a później się przechwalają rozmiarem lub (to już rzadziej :P) rozczulają nad sobą. Nie rozumiem po co mierzyć długość penisa? Nigdy nawet o tym nie pomyślałem, zeby to zrobić. Skoro moje partnerki sa zadowolone z tego co im oferuję podczas aktu miłosnego to po co mam sobie zawracac głowę długością czy gruboscią mojego penisa? A może jeszcze powinno się mierzyć kąt krzywizny? A moze ktos by skonstruował urządzenie do pomiaru ilości pchnięć na minutę, ich głębokości i mocy? - wyniki z tego ostatniego bylyby najbardziej miarodajne jesli chodzi o wybor mężczyzny pod katem przydatnosci jako kochanka.:D Rozumiem jeszcze chłopców, którzy mierzą sobie bicepsy, bo w końcu pracują na to aby je powiększać i sprawdzają postępy swoich ćwiczeń. Ale pomiary penisów?:O Postępując analogicznie kobiety powinny mierzyć głębokość oraz szerokość swoich pipek. Od biedy obu tych pomiarów można dokonać przy użyciu suwmierki.:D Ciekawe ile kobiet tak robi?:P

Gość Zośśśka
Wiesz co Ci jest potrzebne? Dłuższa chwila poużalania się nad samym sobą. I proszę bez urazy. To Ci jest potrzebne.

Gość hardy a twoj
ile mierzy

musisz poczekać hardxxx na pewno właśnie mierzy:)pena

Gość Zośśśka
Jakie kompleksy? Kompleksy! Też mi wynalazek. Jak wam tak nie pasuję to strzelcie mi w głowę i będzie po sprawie. Czego nie napiszę - źle. Co napiszę - źle. Bezczelni!

e tam 2,5cm to byłby koszmar:) znajdziesz amatorke minimalizmu

ja wiem to przykre ale jestem wredna więc parskłam śmiechem:)

Kurde - to naprawdę Ty??! Co robisz na babskim forum?:O Musiałam im o tym powiedzieć, bo jak dzieciak poleciałeś do szuflady po linijkę. Hihihi...:D:D:D Już ja Cie znam.;) Chciałeś się pochwalić!;)

Gość a dlaczego wykasowana jest
wypowiedz że jesteś infaltywna

Gość bo widzisz
prawda w oczy kole ;) :D:D

Podejrzewam, ze którejś z moderatorek ta wypowiedź wydała się bardzo nieuprzejma i napastliwa, tak samo zresztą, jak mi. :) Moderatorki - :)🌻

Gość a mi ciebie szkoda
Perlo a moze to nie twoj maz ;) jest jeszcze jedna Perla na kafeterii , z lamusa :D