Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola10011

Specerówka Baby design SPRINT - dziewczyny bardzo proszę o opinie

Polecane posty

Moja córeczka dziś skończyła 8 miesięcy i do tej pory woziłam ją w spacerówce Nestora - ramblera ( wózek wielofunkcyjny), ale jest to wózek bardzo ciężki w całości 19 kg a sama spacerówka ok.16kg. Upatrzyłam sobie spacerówkę Baby Design - Sprint i będę bardzo wdzięczna za każdą opinię :)

Ja mam wozek tej firmy model LUCKY i jestem z niego bardzo zadowolona Niestety nie wiem jak wyglada ten co ty chcesz ale mysle ze jak kupisz to nie bedziesz narzekac:-) Pozdrawiam:-)

*aAa* bardzo dziękuję Ci za opinię. Fakt model, który chciałabym kupić jest inny, ale firma ta sama :) Na tej stronce są wózki tej firmy min. Sprint, do którego zakupu się przymieżam: http://www.babydesign.eu/ Pozdrawiam :)

Gość wózeczek ładny...
ale te małe kółeczka.....Miałam już dwa rodzaje wózków.Pierwszy miał takie kółka jak Twoje,drugi kupowalam już z pompowanymi ale niestety pierwsze były podwójne i sprawiały trochę kłopotu.Takie podwójne obrotowe są dobre tylko i wyłącznie na parkowych alejkach,wszędzie indziej "stawiają się"na byle dziurze.Byłam z tym wózkiem w róznych miejscach ,nawet w górach i za każdym razem żałowałam że nie są pojedyncze.Teraz kupuję wózek na piankowych oponach i z łozyskami teleskopowymi.Oczywiście kola duże i pojedyncze.Dość męczarni.

Ten wozek jest identyczny jak moj z tym ze moj nie ma swiatelek odblaskowych:-) i tacki:-) Jesli chodzi o kolka to mi nie sprawiaja zadnego problemu Udaje mi sie wyjechac nawet na bardzo wysokie krawezniki Nie doczytalam czy ten ma przekladana raczke bo jesli raczka jest tak przelozona ze dziecko jest odwrocone twarza do ciebie to juz jest problem bo nie jestem w stanie podniesc wozka Ochraniacza na nozki nie uzywalam wiec nie wiem czy jest cos wart :-)Nie mam porownania z innymi bo to moj pierwszy wozek:-)

Ja mam wózek z tej firmy w wersji trawel i jestem bardzo zadowolona nie jest on najmniejszy z możliwych ale też duży nie jest a koszyk pod siedziskiem ma spory na zakupki :)

Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za opinie :) :* Przeważają pozytywne oceny(szczególnie na temat firmy Baby design), więc coraz bardziej skłaniam się do zakupu spacerówki Sprint. Czekam na dalsze opinie :)

Gość ddddddummmiii
Ja mam wózek baby design smart i jestem zadowolona. mieszkam na wsi, podłoże zazwyczaj nierówne ale mi się dobrze prowadzi (kwestia przyzwyczajenia i nabrania wprawy), nie narzekam. nie chciałam pompowanych kół ani wózka na paskach. nie jest ciężki. mi odpowiada. pozdrawiam

Gość Aga14w
Posiadam spacerówkę BABY DESIGN SPRINT i jestem bardzo zadowolona. Jest dość obszerna, co daje dziecku komfort w jeździe, nawet gdy jest w grubym kombinezonie i w śpiworku, super się prowadzi, bardzo lekko, dzieciątko, gdy zaśnie, to całkowicie można położyć. Nie żałuję że ją kupiłam, co więcej polecam serdecznie.

Gość fish_ka
wlasnie tez sie przymierzam do zakupu tego wozka, bylam dzis w sklepie i ogladalam go - bardzo mi sie podoba, chyba jak do tej pory najbardziej, mam tylko jedno male ale ... albo raczej nie ale tylko znak zapytania :D chodzi mi o miekka wkladke na ktorej moja corcia bedzie siedziala - na ten moment wydaje sie idealna (mala ma 6 m-cy), ale co bedzie jak przyjda cieplejsze dni, jak troszke podrosnie ... jak ktos ma dluzsze doswiadczenie z tym wozkiem to bardzo prosze o odpowiedz. Wiola10011 odezwij sie prosze czy kupilas ten wozeczek.

Gość curiosa
Kochane dziewczyny, i ja przymierzam sie do tego zakupu,jak wam sie sprawdził ten wózekProsze o odpowiedz.

ja mam baby design travel, jeździmy nim od 11 mcy i nie bylo z nim zadnych problemow.Sprint pewnie sie lepiej prowadzi bo ma wieksze kolka , ale ja na swoj tez nie narzekam:)

Jako że moj Synek czasem zostaje u dziadków na weekend gdy mam zjazdyto po wszelkich trudach kupiliśmy mu też z Baby Designe - Espiro - City i powiem że ja jestem zadowolona - kółka ogromne jak na parasolke ale za to ładnie amortyzują - uchwyt na butelke - kosz - ochronka na nóżki - folia w komplecie przedwczoraj daliśmy 300zl :D a na allegro są po 420zł - zdzierstwo!- a wcześniej przez dwa tygodnie jak miałam spacerówke w serwisie to mieliśmy Baby Design Bunny i on i mnie i mojego synka wyleczył z małych kółek - po 5min jazdy Bunnym mój synek wolal \"dość\" i chciał uciekać z wózka tak nim telepało a tym Espiro był wczoraj pół dnia na spaceku i sam chetnie wchodził do wózka :D

Gość rrenia
Blondyna a gdzie kupiłaś go tak tanio? Nigdzie nie widziałam takiej ceny 300zł. Szok! Strasznie tanio kupiłaś!!!

w Prudniku w sklepie :) a dziś byłam pytać o torbę i już mój wózio stoi za 360zł - ja kupowałamza 300zł jak był właściciel sklepu a on na ubrankach czy innej drobnicy to nie, ale na konkretach jak łóżeczko czy wózek to często robi takie nie pisane promocje ;)

Gość Gora
Cześć, jedyne co moge powiedzieć o wózku BABY DESIGN SPRINT to że bardzo, ale to bardzo jestem zadowolona, jest solidny, łatwy do złożenia, lekki i funkcjonalny. Jest poprostu suuuuuper :) pozdrawiam i życzę miłych zakupów

ja mam baby design travel, SUUUUUUPER, prowadzi sie leciutko, jest zwinny, dobre amortyzatory, mieszkam w niemczech probowalam prowadzic inne wozeczki od kolezanej - trragedia. polecam goraco!!!

Gość 1mmajka1
Witam, zastanawiam się nad kupnem spacerówki Baby desing travel lub Coneco Polo. Byłam dziś w sklepie i zgupiałam całkiem. Oczywiście nic nie kupiłam. Zastanawiam się nad jednym: czy kółka w Baby desing travel nie kręcą się bez potrzeby w trakcie jechania do przodu? Czy to nie utrudnia jazdy?

Gość kochane kobietki
Które posiadają baby desing sprint powiedzcie jaką ma dokłądną głębokość wózek już z podniesionym podnóżkiem i jaka jest długość do spania. Dla mnie to ważne bo mam wysokie dziecko a ma dopiero 14 miesiący

Gość kochane kobietki
proszę o odpowiedz :-)

Gość wanesa
a ja ma baby design walker i jest super, lekki, ma podstawkw na napoje, duzy kosz na zakupy i jest tani , w sklepie firmowym bobas zaplacilam 320 zl.wczesniej mialam wielofunkcyjny z allegro, tez byl ok, ale strasznie ciezki, ten jest super pod kazdym wzgledem polecam :)

ja mam BD travel. kolka mozna zablokowac (ja jezdze na zablokowanych, tak jest wygodniej gdy smiga sie po wertepach)

Gość safon_a
Poszukuje obecnie spacerówki dla mojego synka i mam juz straszny mętlik w głowie, bowiem jest ich tyle...ale widziałam w necie spacerówkę firmy baby design sprint i spodobała mi się jednak zastanawiam się czy byłaby odpowiednia dla mojego synka(jest on bardzo dużym chłopcem :)) widziałam również tej samej firmy tylko inny model bd verso i zastanawiam się , który jest lepszy...jak się sprawdzają wóżki tej firmy...proszę bardzo o szybka i rzetelnę odpowiedż i radę.....

wszystko zalezy od tego czy: czesto podróżujecie samochodem, czy musisz dźwigac wozek, czy chcesz nim wjeżdzac do sklepów itd... ja wybierajac wozek pojechalam do hurtowni,najlepiej wypróbowac wozeczek , wsadzic malucha do srodka, zobaczyc czy bedzie mu wygodnie, czy dobrze sie prowadzi,. latwo sklada itd

Gość safon_a
dzięki piękne za odp., dzisiaj idę do sklepu i dokładnie obejrze obydwa modele.....jednak proszę dalej o opisanie odczuć dot. tych wózków...poszukuje takiego wózka , który zmieści mi się w bagażniku i bez problemu będe mogła z nim wszędzie chodzić,widziałam, jeszcze taki model bd rider , tylko on ma takie fikuśne dwie raczki, zastanawiam się jak on się spisuje nio i ma troszke miejsze kółka...raaatujcieee :) .....nigdy nie myslałam, że wybór wózka dla dziecka będzie taki trudny hehehheh, dzięki za kazda odp....