Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola10011

Specerówka Baby design SPRINT - dziewczyny bardzo proszę o opinie

Polecane posty

Gość Jonn
A ja napewno kupie BD Sprint bo juz wszystkie obejrzlam i ten jest najlepszy pod kazdym wzgledem.

Gość safon
Sprawdziłam BD Sprint i DB Verso. W werso jest przekładana rączka i jeżeli ustawisz tak że dziecko jedzie tyłem do kierunku a przodem do Ciebie , to nie masz możliwości uniesienia wózka przy podjeździe np pod krawężnik.To spore utrudnienie , ale dziecko widzisz, natomiast w BD Sprint dziecko jeżdzi tylko tyłem do ciebie i jeżeli komus to przeszkadza do BD Verso lepszy.

Ten Sprint wcale się jakoś super do auta nie mieści, ja kupiłam w końcu taką krowę: http://www.kopbarnvagn.se/images/scooter.jpg choć rozważałam też Baby Design Sprint przez jakiś czas... One oba mają niemal jednakowe wymiary po złożeniu, a Scooterem jeździ się jak po masełku, siedzisko ma wielkie jak fotel, koła duże i szerokie... A Sprint w sumie sporo z wózka-parasolki ma. To taka parasolka zajmująca dużo miejsca ;) Ja po zastanowieniu wybrałam jednak Scootera i jestem mega zadowolona, choć tani to on nie jest... Ale dziecko jak w karocy nim jeździ :)

Gość neti24
A ja kupiłam na allegro baby design model verso. To taki sprint tyle,że ma przekładaną rączkę. I ta rączka jest chyba jednym z niewielu plusów tego wózka. Pierwszy spacer okazał się koszmarem. Ja wychodzę z dzieckiem w praktycznie każdą pogodę na spacer. Wtedy akurat była taka mżawka na dworze. Założyłam okrycie na nózki, naciągnęłam budkę,ale niestety deszczyk kapał na synka. Przełożyłam rączkę,żeby na niego nie zawiewało,to z kolei ciężko było mi go prowadzić,ponieważ podwójne koła miałam z tyłu. Poza tym kiedy dziecko znajduje się w pozycji całkiem siedzącej to okrycie na nóżki jest jakoś tak zamocowane(albo ja nie umiem tego zamontować),że wbijało się w klatkę piersiową Piotrusia i nie miał jak się ruszyć. Folia przeciwdeszczowa ma tak maleńkie otwory wentylacyjne,że po 5 minutach zaparowało syna od środka.Do tego nie pokrywa ona całego wózka,a jedynie jego przód,a właściewie górną część przodu (twarz i niecałe okrycie na nóżki). Najgorsze było jednak to,że na tak niewielkiej mżawce wózeczek nam przemókł i z budki kapało od spodu. Nie polecam wózeczka.

\"jeżdżę\" tym wózkiem od września. Całkiem wygodny, zwrotny i mało kłopotliwy. Dziecku wygodnie, trochę ciasno teraz, gdy jest wyubierany ale i tak dużo lepiej niż w poprzednim. Jak każdy ma minusy. Nie ma dostępu do kosza. Nawet w pozycji półleżącej jest niewygodnie. Zwłaszcza, gdy ma się dużą torebkę lub zakupy. Kosz jest całkiem duży, niestety podzielony grubą rurką przez środek przez co użytkuje się go fatalnie. Dla mnie to największa porażka. Większość zakupów muszę targać w rękach. Folia przeciwdeszczowa - kupiliśmy nową bo ta która jest dołączona to tragedia.

Gość ewa0511
Ja posiadam wózek baby design sprint czerwono-czarny używany 4 miesiące i chcem go sprzedać za 180 jeśli jest ktos chętny to 516494028

Witam ja zakupiłam spacerówkę baby design rider typ parasolka jest świetna POLECAM Moja mała ma półtora roku spokojnie będę mogła ja wozić nawet do 3 lat, dlaczego? bo ma wysoka budkę i długie siedlisko:)

Witam ja zakupiłam spacerówkę baby design rider typ parasolka jest świetna POLECAM Moja mała ma półtora roku spokojnie będę mogła ja wozić nawet do 3 lat, dlaczego? bo ma wysoka budkę i długie siedlisko:)

Gość larinafu
ja tez mam baby design sprint z 2010 kupilam w sklepie za 450 pln, głeboki mialam stary po starszym synku, teraz moja mała ma 3 mc i wsadzam ja do sprinta bo jest juz ciepło, wózek jest lekki - 8 kg, zwrotny, dobrze sie prowadzi i na pewno dzidzi bedzie w nim wygodnie, oczywiscie w wózkach z pompowanymi kołami jezdzi sie lepiej po chodnikach bo wiadomo jakie są wyboje czasem ale te wózki waża 2 x tyle. podsumowujac - jest ok. jak jeszcze czasem zimno jest to uzywam głebokiego ale jak ide na spacerek + zakupy to sprint jest idealny, mozna go przynajmniej wtachac po schodach.

Ja miałam Baby design , nie pamietam model jaki, chyba rider. Szajs. Rozpadł mi sie po kilku miesiącach. Najpierw kólko nawaliło a potem cos sie ułamało przy rączce. Przy drugiej córce kupiłam Coneco Flash i jestem bardzo zadowolona.

Gość krakers23
ja mam baby design sprint z wielkimi kołami, zapłaciłam za nią 440 złotych w sklepie i jestem z niej bardzo zadowolona, jest bardzo lekka, mieszkam na 4 piętrze, a mój synek waży 9 kilo i nawet z nim w srodku spokojnie go wniosę. jest bardzo zwrotny, co mi niesamowicie pasuje, bo chodniki w naszym mieście wołają o pomstę do nieba, więc nieraz jadę slalomem. co prawda mój mąż stwirdził, ze jest strasznie wielki, ale to ja nim jeżdżę i mnie się podoba.

Gość casha
Witam wszystkie Mamuśki i proszę o porade.Chce kupić spacerówke BD Espiro City lub BD Travel i maój problem polega na tym że mój 2 letni synek waży już 15 kg,nie jest specjalnie pulchny,poprostu ciężki:) Wszędzie piszą ze spacerówki są do 15 kg,czy któraś z was wozi cięższe dziecko?Czy ja już nie mam szans na spacerówke-parasolke z moim maluchem?Proszę o porade,nie chce wyrzcac kasy na wózek który mi się rozpadnie po 2 dniach..pozdrawiam

Gość dziundziula89
Ja posiadam najnowszą wersje BABY DESIGN SPRINT od 2tyg, imusze powiedzieć szczerze to najlepsza spacerówka spełnia wszyskie funkcje i wymogi co do spacerówki. Jest lekka , posiada bardzo miły i mieciutki materacyk(mialam taż wcześniej wielofunkcyjny i moja niunia niechętnie w nim zasypiala bo był twardy i nie wygodny a w tym bajka niunia zasypia bez problemu ma mięciutko i dobrze sie w nim czuje) materacyk jest zdejmowany można go prac a bez materacyka wózek jest idealny dla starszych dzieci . ma duży kosz na zakupy to też jest super przydatne,z tyłu ma hamulec orazu na dwa koła i blokade przednich kółek żeby jechały prosto bardzo dobre na wertepach. pięciopunktowe pasy, podnoszony podnużek, z tyłu tacka na drobiazgi i schowek. Dla mnie było wielkim błedem kupuąc wielofunkcyjny bez obrotowych kółek taka menczania na spacerze ze masakra teraz to mam ja pełną wygode i 10-cio miesieczna Weronisia przedewszystkim.PROPONUJE CI KUPIĆ NA ALEGRO TA SAMA CENA CO W SKLEPIE A I MASZ PARE FAJNIUSICH GRATISÓW SERDECZNIE POLECAM. PS, WÓZEK POSIADA POZYTYWNA OPINIE MATKI I DZIECKA A TO BARDZO WAŻNE JA Z TEJ FIRMY MAM TEŻ KRZESŁKO DO JEDZENIA I BARDZO JESTEM ZADOWOLONA