Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzymana

jak długo może trwać zastój?

Polecane posty

Gość tola 33
Alexandrio ale malo jesz ja ci napisz co ja dzis zjadlam to padniesz wiec: sniadanie:salatka i 2 plastry szynki obiad: salata z pomidorem,ogorkiemi i miesko podwieczorek:2 kawalki ciasta kolacja: salatka,reszta salty,2 plastry szynki i ostatni kawalek ciasta musialam je skonczyc:P musze sie wziac w garsc Zatrzymana-a ty nie masz wakacji? to u was jednak 10 drozej te paznokietki-no ale wieksze miasto

Alex, jesz niczym ptaszek, ja nie powem co dziś jadłam :D:classic_cool: Tolu skończ to ciasto i nie myśl już o nim :D ja się nawtykałam malin, ugryzłam też arbuza ;) o placku ziemniaczanym już mówiłam :D na śniadanie był drobiowy kabanos i pomidor o chlebie zapomniałam na tyle, że zapomniałam dziś kupić dla reszty rodziny :D

witam wykorzystam chwilkę kiedy dzieciaki śpią bo jak wstaną to ciężko będzie się dopchać do kompa tym bardziej że pogoda kiepska to siedzą w domku całą noc lało a teraz też za oknem byle jak wczoraj dietka była ok a na dziś jeszcze nie mam koncepcji i pewnie cały dzień przełażę w domciu a na noc do pracy i tak cały czas to zaczyna się robić takie nudne dom praca dzieci chyba jeszcze ta pogoda swoje robi

Gość tola 33
Alex ja mam to samo-maz wyjechal i tez w kolo to samo a ty na jak dlugo sie z mezem rozstajesz? Bo ja mojego nie widzialm 3 miesiace na szczescie niedlugo wraca a jak na nockach? nie czujesz glodu? Ja nigdy tak nie pracowalm i nie wiem jak to jest a na sniadanie zjadlam platki z otrebami

ja zdecydowanie muszę przestać jadać u teściowej ;) ale uwaga, na wadze 64,1 kg :D będzie więcej jeśli znów na siłę wepchnie we mne frytki, zjadłam kilka sztuk, to fakt, do tego kotlet z piersi i fasolka zielona pasek od spodni dziś zaciągnęłam na kolejną dziurkę ;)

Gość tola 33
to super zatrzymana-to moze sie zamienimy nickami bo teraz u mnie zastoj za duzo grzechow albo juz nie dam rady schudnac no trudno w koncu nie moge byc zbyt chuda poza kawalkiem drozdzowki wszystko ok:P

a ja właśnie wróciłam z pracy i na razie bez sniadanka odpuszczam sobie i lecę spać zawsze to jeden posiłek mniej a deszcz leje i leje nieustannie

Gość tola 33
Alexandria spi Zatrzymana ty żpewnie do wesela sie przygotowujesz-napisz jeszcze pogoda nieciekawa-mam nadzieje ze do jutra przejdzie ten deszcz ja dzis 1 fazowo

ja dzis prawie pierwszofazowo, prawie, bo konałam z głodu i kupłam dwa malutkie ciasteczka takie pieczone, francuskie, na wagę ;) mam wrażenie że obwody mi poszły w dół, jutro rano chyba się zmierzę, bo jestem w dobrej fazie - po okresie, czyli pozbywam się wody i innych jelitowych zastojów :D do wesela już przygotowana, nie wiem tylko co zrobie jak będzie deszcz 😭 a tak właśnie sie zapowiada zaraz lece do kosmetyczki, niech mi te ręce zrobi, stopy zrobiłam sobie wczoraj na francusko sama :D jutro jeszcze tylko fryzjer, obrać sie i wyjść ;)

Gość tola 33
musisz chyba jakis elegancki parasol na jutro przygotowac:P mam nadzieje ze na moje wesele bedzie ladna pogoda e ten lipiec poki co jest beznadziejny ja jem 1 fazowo

mam jakąś głupią nadzieję, że nie będzie lało :P manicure zrobiony, ale żebym byla zadowolona to nie powiem :D za dużo rózu w tym rózu :D inaczej to wyglądało pod lampką a inaczej w dziennym świetle, kombinuje teraz co z tym zrobić, żeby nie za bardzo zniszczyć, bo zrobione jest ładnie :D

po całym dniu teraz ja dorwałam klawiaturkę najpierw pospałam do południa zjadłam śniadanioobiad czyli dwa jajka smażone na oliwie i pomidorek póżniej wybrałam się z córcią na zakupki wydała sporo swojej kasy ale normalnie takie przeceny że szok a ciuchy naprawdę fajne np kurtkę p.deszczową kupiła za 60 zł.czyli warto a ja kupiłam sobie nowe talerze do kuchni a co z ciuchami muszę poczekać bo zawsze jest ta nadzieja że trochę jeszcze zgubię a na razie trochę tego mam i starcza mi no i na kolację zjadłam małą slaterkę galaretki z ryby no i tradycyjnie herbata i owoce i cały dzień minął nie wiem kiedyi jakoś udało mi się nie pogrzeszyć zatrzymana miłej zabawy jutro

Gość tola 33
ja tez jeszcze wpadam przed wylaczeniem kompa taka pogoda ze dzieciaki tylko w kompie siedza Zatrzymana-to udanej zabawy-nie ma sensu sie przejmowac pogoda-w koncu zabawa bedzie po dachem-ale bym sobie zjadla cos dobrego kurcze ssie mnie na potege Alexandrio-ja tez za duzo ciuchow nie kupuje na razie bo chce by waga sie ustabilizowala na jesien planuje sie obkupic miedzy innymi chce kupic jakies fajne jeansy i bluzeczki

witam przy takiej pogodzie super się spało ja na razie wagę omijam gdyż właśnie wchodzę w fazę @@@@ i jestem wzdęta jak balonik a dziś tradycyjnie jak to przy sobocie sprzątanko zakupki gotowanko mężuś poza domkiem pogoda też byle jaka nic tylko siedzieć w domku co za lato brrrrrrr straszne pomimo tej pogody zatrzymana baw się dobrze

wyspałam się nawet :classic_cool: pogoda nijaka, zbiera sie na deszcz, ale mam nadzieje, że te chmury wytrzymaja jakoś do wieczora, chociaz pewnie sie łudzę :D niedługo do fryzjera, potem boje z mężem o łazienke i lustro :D uwielbiam te wyjścia, kiedy każdy chce na osatni moment zająć łazienkę :D wczoraj zgrzeszyłam kromką białego chleba z pasztetem :O jedną ;) na śniadanie właśnie zjadłam otręby na chudym jogurcie, popijam kawką Alex - teraz sie nie waż, zważ sie po @@, to najlepszy moment i najbardziej wiarygodna waga Tolu - dżinsy przydałyby sie i mnie, bo moje chociaz całkiem fajne, zaczynają z dupska zjeżdżać :D

Gość tola 33
Moze nie bedzie padac-u nas tez wieje ale nie pada -pewnie jakis zakiecik masz ,ja bede sobie musiala przygotowac -nigdy nic nie wiadomo ludzie robia wesela latem z nadzieja ze fajna pogoda bedzie a tu takie cos chociaz w porownaniu z wczoraj to i tak bajka mnie wczoraj tez cos ciagnelo na chleb ale sie powstrzymalam-mialam ochote na chlebek z miodem bo mam wielki sloik od tesciowej rano jutro zjem razowy z miodem na drugiej fazie mozna To baw sie dobrze-i koniecznie napisz jak wrocisz-w sumie na weselu mozna jesc zgodnie z sb-ale niestety ciasta juz nie podchodza pod diete-a ja napewno sie skusze Alex-mi tez sie dobrze spi przy tej pogodzie,a pogoda do kitu jutro obejrze 16 dniowa prognoze pogody-ciekawa jestem co nas jeszcze czeka

witam wieczorkiem sobota przeleciała nie wiadomo kiedy a jutro cały dzień w pracy i później dwa tygodnie urlopu oby pogoda się poprawiła bo na razie koszmar co prawda siedzę w domku nigdzie nie wyjeżdżam ale zawsze słoneczko by się przydało a dziś odwiedziłam koleżankę jest opiekunką na koloniach i aż szkoda tych dzieciaków cały czas prawie siedzą w ośrodku a jezioro za oknem a dziś dietetycznie było ok oby tak dalej jutro w pracy postaram się też jakoś trzymać

Gość tola 33
Zatrzymana-czy jeszcze na weselu??? Alex w pracy biedaczka w tymi koloniami to wiem z doswiadczenia-jak pada to koszmar-bylam wychowaca na koloniach kilka razy jesli o pogode chodzi to wlasnie obejrzalam 16 dniowa i od 15,07 bedzei coraz ladniej i cieplej normalne lato to super bo mam urlop od 16 tego dzis tez zgodnie z dieta u mnie a prawie zjadlam chlebka taki swiezy i pachnacy byl ale dalam rade:D

witam witam wróciłam właśnie z pracy i dwa tygodnie laby co prawda w domciu ale zawsze to coś oby to słonko się utrzymało co dziś się pokazało i będzie ok a dietka dziś w miarę mogło być lepiej ale źle też nie było ja niestety ale zważę się w wtorek bo na razie to potop normalnie szok@@@ i muszę przeczekać ale jeśli tylko stanę na wagę niezwłocznie was powiadomię a dziś w pracy usłyszałam może dość bo już spodnie ci wiszą a ja na to jest jeszcze co zrzucać a spodnie kupię z czasem nowe pa

Gość tola 33
Witajcie w sloneczny dzionek pogoda nie utrzyma sie podobno ale fajnie ze jednak od przaszlego tygodnia lato nadejdzie ja trzymam sie diety a po domu to chodze w starych spodniach ktore na mnie wisza i wtedy mam wrazenie ze szczupla jestem:D nie waze sie bo powinnam niedlugo dostac,.. a po nim sie zwaze ale napewno nie utylam moze kg mi zjechal? Zatrzymana odezwij sie Alexandrio do jakiej wagi dazysz?

a ja dziś zrobiłam kartacze ja wiem że to kaloryczna potrawa ale dzieciaki tak bardzo prosiły no i mamusia pierwszy dzień urlopu spędziła w kuchni i ja zjadłam ale tylko jednego malutkiego a na śniadanko była tylko jedna tekturka wasa z wędlinką to tak pod ten kartacz no i z tego względu kolacja też będzie cienka ale w sumie ja taka twarda nie jestem i nie umiem sobie tak wszystkiego odmawiać zmniejszam przynajmniej ilość a dążenia to i marzenie by zejść poniżej 70 i to utrzymać

Gość tola 33
a co to karatacze? nigdy tego nie jadlam ja niestety tez sobie nie umiem czasami odmopwic-wpadla mama na kawke i ciasto cynamonowe swieze przyniosla i zjadlam no trudno-kolacja bedzie ciemnka i wieczorem przejde sie bo nie pada

no cześć dziewczęta 🖐️ żyję wcale nie dietetyczny ten weekend, no ale jak nie zjeść ciasta na weselu? :D ciężki alkohol też pod SB nie podpada, ale za mało było czerwonego wina ;) najadłam sie i owszem, ale co spaliłam to też moje bo wywijałam od początku do samiuśkiego końca :D jeszcze czuję w nogach :D dzis pod względem diety tak sobie, dziś jeszcze jakieś kurczęce udko zjem i to wszystko jutro planuję dzień pierwszofazowy pogoda ma sie poprawić od następnego tygodnia, mam nadzieję, że to prawda, bo chodzę jak w półsnie, dziś wystarczyła odrobina słońca i od razu inny nastrój :)

Alex - do wagi poniżej 70 masz już niewiele, trzymam wszystkie kciuki jakie posiadam :D Tolu chudzino :D jak to fajnie za luźne spodnie ubrac :D

Gość tola 33
Ty juz mi tu nie slodz Zatrzymana-ja swoje wiem kurde gdygy nie to ciasto to dzien by byl udany:P wlasnie zjadlam bialkowa kolacje-mialm do niej ogorki malosolne-sama robilam to moge wcinac do woli Tez mysle z Alex ma juz blisko do wymarzonej wagi-tylko zeby potem ja utrzymac bedzie sie musial pilnowac ale jest na dobrej drodze bo uwaza:D ja teraz tez sie nie przejmuje bo moja waga w sumie jest ok i cwicze to chyba nie utyje-w ostatecznosci wroce na 1 faze a na weselu tez ciasto zjem a ty Zatrzymana jak -wodeczka???? a jak odbior ciebie przez innych-zauwazyli ze schudlas? Z fryzury zadowolona bylas? powiedz jak kobietki byly poubierane co?

już piszę co to kartacz Nazywane też cepelinami. Oryginalna potrawa litewska, znana doskonale w okolicach Puńska i Sejn, ale nie tylko. Przygotowuje się ją z ziemniaków, mięsa, cebulki, przypraw. Kartacze to obrazowo mówiąc – duże owalne pyzy ziemniaczane z nadzieniem mięsnym.---to z neta a dziś byłam na dwugodzinnym spacerku wieczorkiem i na kolację zjadłam gałkę loda tak tak muszę uważać i już będę musiała uważać chyba bardzo długo a waga to będzie mój stały punkt ja daję sobie czas do końca roku na wymarzoną wagę ale jak się uda wcześniej to wcale nie będę płakać

Tolu - dominowała satyna, dziewczyny były poubierane różnie, głównie satynowe kiecki, dkryłam u nas jeden sklep gdzie fajne kiecki są juz po 220 zł jedna dziewczyna wystapiła w gorsecie i marszczonej długiej bordowej spódnicy, ale odradzam, bo po pierwsze to niemodne, a po drugie dodała sobie z 10 lat ;) królowały proste zwiewne sukienki, kolory różniste, od jasnego beżu, po czerń fryzura moja sie udała, fryzjerka wyciachrała mi grzywkę, więc zmiana została mi do dziś :D kuzynki zauważyły że schudłam :D:classic_cool: wódeczka jak najbardziej i to ile :D ale wszystko wytańczyłam, bo nawet w głowie mi nie zafurczało :classic_cool: Alex - już wiem co to karpacze, moja teściowa to czasami robi, pochodzi spod Białegostok, więc to zna, pychota, ale żeby dietetyczne to nie powiem :D

wraz z siemieniem lnianym i sezamem w jogurcie popołykałam litery :classic_cool: mam nadzieję że zrozumiałyście co chciałam powiedzieć:D