Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrzymana

jak długo może trwać zastój?

Polecane posty

Alex, nic tylko pogratulować :) 🌼 super, że sie tak trzymasz, świetnie że zupełnie zmieniłas nastawienie psychiczne i tyle juz osiągnęłaś!! Tolu ano zawzięłam się, nie wiem ile dokładnie schudłam, bo ta moja waga jakas taka do dupy, raz pokazuje tak, raz siak, ale czuję że schudłam około 2-3 kilogramów, zapodziałam gdzieś pasek do spodni i dwóch par juz nie mogę nosic, bo mi sie zsuwają, dostałam wcięcie w talii i generalnie wygladam dużo zgrabniej niz jeszcze dwa i pół tygodnia temu, teraz bede leciec na dwójce, ale juz z uwagą, żeby niepostrzeżenie metodą małych grzeszków nie wrócic do starych nawyków

cóż na kolację zjadłam pączka ;) upieczonego na jutro przez teściową, jutro pączków jeść nie planuję, mam nadzieję że sie uda

Gość tola 33
wierze ci zatrzymana bo wiem ze te dwa tygonie bez wegli powoduja ze sie lepiej wyglada i czujeale nie jedz paczkow ja zjem bo i tak od weekendu 1 faza

witam dietka ok jak najbardziej a co do tłustego czwartku to ja dziś nie zjem ani jednego pączka a to tylko dlatego że zakupki mam zrobione nigdzie dziś nie planuję wychodzić to celowo do sklepu po jednego pączka nie będę biegła a wy uważajcie oj uważajcie bo ta tradycja........

udaje sie jak na razie nie ulec psychozie tłumów targających siatki z pączkami :classic_cool: dzis na razie drugofazowoo - w sensie jednak, że byłam u mamy po dziecko i zjadłam kotleta panierowanego z piersi kurczaka, wiem że nie wolno, ale mama nie miala nic innego, zupełnie zapomniała że można usmazyc bez panierki :D więc dzis od rana serek wiejki, papryka żółta, miał byc pomarańcz ale nie zdążyłam zjeść, więc będzie na jutro, ten kotlet nieszczęsny w panierce i sałata lodowa z oliwą i cytryną do tego, mam nadzieję że mąż nie przywiezie żadnych pączków, waga dzis pokazała troche mniej, miarka w pasie tez więc zaraz zaktualizuję stopkę ;)

Gość tola 33
ja oczywiscie najadlam sie paczkow a to dlatego ze nie jestem na 1 fazie-ale od weekendu koniec bo juz nie moge na siebie patrzec najgorsze ze w pracy same chude laski

te chude laski Tola to dobra motywacja :):classic_cool: u mnie obędzie sie bez pączków, mąż litościwie zjadł w pracy i nie dowiózł do domu jestem głodna, za mna ciężki stres :D byłam dzis na pierwszej wizycie u dentysty z moja córką, strach miał wielkie oczy :D moje zresztą :D dziecko jest zachwycone, ma różową plombę, wszystko zniosło świetnie, nie moze sie doczekac kolejnej wizyty :D zrobie sobie zatem jajecznice z pieczarkami :)

Gość tola 33
najgoarsze ze te chude laski jedza normalnie slodycze i chleb a ja biedna???? zatrzymana-podziwiam cie

witam wykorzystuję te ostatnie dni legactwa na maksa tv , książka ,tylko kuchnię omijam szerokim łukiem ale to mi wychodzi na dobre a dziś tak pochmurno za oknem że normalnie nic się nie chce a tu jeszcze na noc do pracy trzeba iść no i wczoraj pączków zero !!!

Gość tola 33
Alex ty to jestes wogole niezla -ty sie przeciez juz od dawna wszystkiego wyrzekasz

moja druga faza polegała na zjedzeniu pomarańcza, bożesz ty mój jak ona smakował :D reszta posiłków według jedynki poza tym co dobre, chęć na słodycze jak na razie przeszła bez echa, ale spodziewam sie czasu przedmiesiączkowego niebawem, za tydzien może byc mi dość ciężko kupiłam soie dziś w nagrodę za dobre sprawowanie klasyczna prostą dopasowana sukienkę, z paskiem który podkreśli moja nową talię :D

Tolu, ja na sama myśl o prszennym chlebie dostaje wiekszą dupę, to też niesprawiedliwe, bo inne mogą wpierniczac całe pajdy i nic, ale co poradzisz ?:D Alex jestes bardzo dzielna, tak jak Ty sie trzymasz kobieto, to dla mnie jakis niedościgniony wzór :D

Gość tola 33
dopoki trzymalam sie sb bylo ok-nawet jak bylam na 3 fazie tzn jadlam od czasu do czasu cos slodkiego czy bulki i grzecznie wracalam na 2 faze to bylo super ale jak sie rozbestwilam to przepadlam od jutra 1 faza-juz mam dosc slodyczy tyle tylko ze bede miala za tydzien gosci i alkohol bedzie napewno-i nie wiem co teraz? w sumie jak dalej bede na 1 fazie i wypije kilka drinkow to nie bedzie zle co?

pierwszy raz w zyciu rosół wyszedl m klarowny, mąż sie ucieszy :D Tolu, przejdź na pierwszą fazę juz teraz, na imprezę z gośćmi zrobisz jakieś żarcie które będziesz mogła zjeść a jak wypijesz alkohol to trudno, najwyżej przedłżysz jedynkę o 2-3 dni i już, lepiej zacząć już teraz niż odkładać to na kolejny tydzień, bo następne 7 dni ze słodyczami i rozbestwieniem jedzeniowym to prawdopodobnie kolejny kilogram do przodu

a powiedz, tak szczerze ile teraz ważysz, że tak strasznie sie ze sobą męczysz?

Gość tola 33
waze 61 kg ale od listopada prawie wcale nie cwiczylam i nie mma miesni wiec wydaje mi sie ze jestem za gruba no wlasnie chce zrobic pierwsza faze juz od jutra lae za tydzien cos wypije -co myslisz?

Tolu, z pewnością nie będzie to zgodne z zaleceniami SB, ale z dwojga złego myślę, że lepiej wybrac tą właśnie opcję, niz nadak jeśc słodycze i buły, najwyżej schudniesz odrobinę mniej niz schudłabys nie pijąc tego alkoholu, ile to może być, pół kilo? Zabierz sie za pierwszą fazę juz teraz, to Cię weźmie w jedzeniowe karby i pozwoli wrócic do zdrowych nawków :)

Gość tola 33
mam zamiar tak zrobic bo jednak jak bylam na sb to i cwiczyc mi sie chcialo i psychocznie lepiej sie czulam jak jem normalnie czuje sie gruba

Gość tola 33
poza tym alkoholu sie nie wyrzekne lubie sobie winko od czasu do czsu np wypic -ale piwo wooonnn

tolu, piwo zawiera maltozę - cukier o najwyższym znanym spośród innych cukrów indeksie glikemicznym, lepiej sie chyba napić wódki :D ja dziś poprosiłam męża o zakupienie czerwonego wina, pozwolę sobie na lampke wieczorem bo nie piję już trzeci tydzień :D

Gość tola 33
kurcze trzeci tydzien mowisz???? jasne ze sie napij -jedna lampka?? Juz to widze...:P

Gość tola 33
to na ilu lampkach sie skonczylo???:P bez sciemy ok? ja dzis 1 fazowo i nawet nie chce mi sie nic jesc bo mam migrene-akurat dzis jak weekend poczwiczylam tano bo jednak bez cwiczen nie bedzie dobrej figury

na dwóch :classic_cool: a ćwiczyc mi sie nie chce, ale planuje zacząć, bo dłużej tak nie można, poczekam jeszcze trochę, juz coraz dłużej jest jasno, powinno mi sie zachcieć pod wpływem dziennego światła :D

nie jestem zadowolona z dzisiejszego dnia, jakas chandra mnie dopadła, kisiłam sie cały dzien w domu o co pokłóciłam się z mężem i zjadłam kawałek gofra które upiekłam dla rodziny, poza tym gofrem posiłki według pierwszej fazy, plus lampka czerwonego wina, jutro według jedynki mimo tego gofra jest jeden plus - odmówiłam alpejskiego ptasiego mleczka ;)

Gość tola 33
ja sie tez kisilam w domu bo maz robi nadgodziny i jka wrocil to ledwo mu sie chcialo 3 zdania ze mna wymienic i poszedl spac trudno jakos kiepsko sie czuje z ta migrena ale cwicze bo kurcze trzeba odzyskac figure zastanawiam sie nad kupnem hula hop-zaden wydatek a moze cos pomoze na talie

witam przy pierwszofazowym sniadaniu - serek wiejski ze szczypiorkiem, plasterek szynki konserwowej, pół żółtej papryki i 4 koktajlowe pomidory, i oczywiście kawa :) Tolu kiedyś czytałam na kafe topik o hula hop, dziewczyny były zadowolone i miały jakieś efekty

Gość tola 33
dlatego wlasnie sobie pocwicze na hula hop-bo to jest malo skomplikowane -mozna cwiczyc w trakcie ulubionego programu w tv np ja kiedys tez krecilam a ty co taka leniwa sie zrobilas-nic nie cwiczysz? dobrze chociaz ze dietujesz