Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billieholidaynn

róźnica wieku 10 lat -CZY starszy facet pokocha gowniare?

Polecane posty

\" facet.rocznik1978 Jaki dzieciorób??? Jak widze ludzi którzy dobierają sie w średnim wieku, jak widze bezdzietne, stare małżeństwa to mysle że na ich miejscu wolałbym sobie strzelić w łęb. I NIE KIERUJE SIĘ TYM PRZY DOBORZE KOBIET. TYLKO TWIERDZE ŻE ZWIĄZEK KTÓRY NIE DAWAŁBY SZANS NA DZIECI (NP ZE STARSZĄ) NIE MIAŁBY SENSU !!!!! \" A skąd wiesz że sam możesz mieć:P?Do tego jak widać taka co by miał a BYĆ Z TOBĄ MUSIAŁABY BYĆ GŁUPIA BO JAK BY BYŁA BEZPŁODNA TO BYŚ JĄ PORZUCIŁ:P.NA I JAK TWÓJ PRODUKT NAROZRABIA POWINIENEŚ BYĆ ZA TO SROGO UKARANY:classic_cool:.Słyszałem że pełno stukniętych tastusi broni swoich produktów przed sprawiedliwą karą.Takich gówniarzy trzeba z glana traktować a jak rodzinka będzie się burzyć to ich tak samo:classic_cool:.Tylko nie pisz że będziesz miał dobrą rodzinkę jak nie masz dowodów:P.

Gość orange woman
no 4 wpisy przeczytałam;) czemu obawiasz sie rodziców?:) mama była zachwycona mądrością i tym jak włoski ci pasują:P inteligencja wiec juz masz plusa:) zresztazyje sie z ukochana nie rodzinką:P

Gość kipila
facet78 widzisz Ty nawet zdobedziesz sie na bezplodna byleby mlodsza ... jasne ze masz prawo ale nie upieraj sie , ze nie pisales , ze dziewczyny w wieku jeszcze calkiem mlodym sa juz stare , a jesli tak twierdzisz to nie wyklocaj sie ze wyglad nie ma dla ciebie wielkiego jesli niejawiekszego znaczenia

Gość Do billieholidaynn
Co innego gdyby on był w takim wieku że mógłby być twoim ojcem. 10 lat miesci się w granicach normalności i nie stanowi do niczego przeszkody.

Gość izabel1
facet78 juz nie moge tego czytac mimo ze mam 19 lat uwazam jak wyzej bije na odleglosc ze lecisz na te calkiem mlode i nikt ci nie zabrania tylko nie wmawiaj tutaj ludziom , ze tak nie jest skoro jest tak niby twierdzisz ze jak sie dorobisz to te starsze beda w wieku 32 lat i takich juz nie chcesz a ta mloda bedzie w sam raz z tego wynika powyzsze Tlumaczysz to tym ze przed mlodszymi bedziesz sie mogl pochwalic tym co osiagnales a przed tymi 30 juz nie ? to jest chore tez kiedys bede miec 30 i co u faceta 30 letniego bede skreslona?

Gość kipila
"Co do bezpłodnych kobiet: nie mam nic przeciw adopcji." rozumiem ze to tyczy sie tych mlodych bo tylko takie u ciebie maja szanse. Pisales tez ze jesli Ty bedziesz miec 32 lata to takie 30 beda juz dla ciebie stare a wiec takie jest towje zdanie na temat dziewczyn w tym wieku . Poza tym dziewczyna majac 35 lat swoebodnie moze zajsc w ciaze i dlatego spokojnie mozna tez szukac dziewczyn nieco starszych od 18 czy 20

Dla mnie grupą docelową wogole są 18 i 19mimo 27 lat. Nie narzekam na brak kasy. Ale poprostu nie lubie rówieśniczek . Są poważne i najczęsciej nudne w przeciwieństwie do dzikiej małolatki

Gość kipila
faceci na starosc glupieja nie wiecie co dobre wam tylko szalenstwo i naiwnosc mlodych dziewczyn w glowie i poraz enty powtarzam to jaki ktos jest nie zalezy od wieku nie rozumiesz tego?

Gość jupiter1
dziewczyny nie przetlumaczycie im to oni pozniej beda plakac i na nowo szukac bo mlodej sie odechcialo nagle... te starsze zgadzam sie z wami to tak samo dziewczeta i ja znam takie skromne dziewczyny jest ich wiele w wieku ok 30 ja sam mam kobietke prawie 30 te dzisiejsze kobietki wygladaja jak 20 jest to coraz bardziej widoczne zreszta to nie o to chodzi ...trzymajcie sie dziewczyny...

Gość a....
a Ty Miiichal to ten z tych niedojrzalych 27latkow jak sie domyslam z szalonymi nastakami mialbys o czym mowic przeciez o glupotach kazdy potrafi co do tych powazniejszych jak to piszesz bylby juz problem nie? Najpierw popracuja nad soba proponuje.....

Jak chce to potrafię i z 30 rozmawiać tylko po co. I nie zamierzam pracować nad sobę bo jestem szczęśliwą osobą:D

Gość trudno znależć
w dodatku porządną dziewczyne w wieku 20 kilku lat

Gość a....
no wlasnie po co.. i w tych slowach ukryta jest pogarda i brak szacunku do nieco starszych , wbrew pzorom po kilku Twoich wypowiedziach i mozna rozszyfrowac z jakim facetem mamy do czynienia .

Gość szczerze to
to odpowiedniej kandydatki na żonę w stanie nienaruszonym to się nie znajdzie...wśród 30...

Gość stare baby są okropne
nie warto się angażować

Gość to nie problem przeciez.
Ja mam 19 moj chlopak 27. Jestesmy ze soba 2 lata :)

Gość jupiter1
zdziwilbys sie ze mozna bo sam mam przyjaciolke ktora jest dziewica i powiem ci ze ladna dziewczyna z niej a te mlodsze dzisiaj to sa dopiero aparatki wywijaja na prawo i lewo ja tam jestem szczesliwy z rownolatka

Gość paulina kocha
mam 16 lat i chodze z chłopakiem o 7 lat starszym jestem z nim rok i bardzo dobrze nam sie układa ,nie wszyscy to akceptuja ale ja uwazam ze roznica wieku nie jest najwazniejsza liczy sie dla mnie tylko to jak on mnie traktuje,pasujemy do siebie charakterami , nigdy jeszcze nie podniusł na mnie głosu,zdaje sobie sprawe z tego ze moze spotkac dojrzała kobiete ale jednak ufam mu ze juz nie odejdzie duzo razem przeszlismy i mysle ze za kilka lat powiem mu to upragnione-Tak

Gość dziecko wracaj do książek
:O:O:O

Gość paulina kocha
moze jeszcze mało wiem o milosci ale napewno wiecej niz ty ,przykro mi ze ktos cie tak bardzo zranil a teraz wyrzywasz sie na innych

Gość ajm siur
nie czytalam wszystkich wypowiedzi, ale to co pisze autorka to dokladnie moja historia-mialam 19 lat jak poznalam mojego faceta,ktory mial 28 lat i jestesmy ze soba juz 6 rok i nigdy nie bylo problemu z powodu roznicy wieku,mysle, ze taka roznica jest fajna, bo facet nie musi sie ogladac za mlodzymi:)

Gość roznica wieku 7 lat to max
uwazam ze roznica wieku 7 lat to maks wiecej za bardzo jest widoczna i niestety roznica pokolen. Ja jestem starszy od zony 7 lat ale poznalem ja jak mialem 42 lata tak ze wszysko sie wyrownalo i nie widac roznicy.

Gość jupiter1
ps: Twoje rówieśniczki mają nie tylko piękniejsze ciało ale i dusze. Jestescie romantyczkami - to cudowne. Nie jesteście jeszcze tak zmaterializowane jak kobiety przed 30-ką. A jak już będziecie, to i faceci zdąrzą mieć lepszą sytuacje. Ja np. mam upatrzony awans na funkcję dyrektorską, ale to najwcześniej za 2 lata. Wtedy sobie ułoze życie z 6-7 lat młodszą (u 10 lat młodszych to pewnie nie będe miał szans) To wyzej wpis faceta78 kurde ale bije z tej wypowiedzi malostkowosc tego faceta zrobil podzial ze u tych mlodszych jest wszystko naj a te starsze sa be ...kurde facet ja mam kobiete w swoim wieku i ma to wszystko co wymieniles i nie zachowuj sie jak gowniarz bo na kazdym topiku szukasz potwierdzenia wklejasz za kazdym razem swoj temat az sie rzygac chce i nie pieprz glupot o tym materializmie kobiet starszych bo piszesz to w oparciu o wlasne doswiadczenia a ja znowu znam takie ktore sa zmaterializowane i duzo , duzo niezmaterializowanych . Ale ogolnie to zalezy od osoby a nie ze kuzwa wysuwasz swoej teorie i dajesz je w obieg i kuzwa facet co ty chcialbys uderzac do 10 lat mlodszej ? upadles na mozg ? naprawde az taki cienias z ciebie?