Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala 85

jestem w ciąży

Polecane posty

Gość mala 85

okres spoznia mi sie juz jakies 2 tygodnie dodam ze zawsze mialam nieregularne a zdarzalo sie ze mialam raz na pltora miesiaca. bola mnie piersi i jestem caly czas strasznie glodnedo tego mam bialy mlakowaty sluz czy to ciaza

Gość aga1506
A nie mozesz kupic testu ciązowego??????? Jak okres spóźnia ci sie dwa tygodnie to możesz zrobić o każdej porze dnia a będziesz miała odpowiedź na Twoje pytanie. Co do śluzu to jestem w 18 tc i mam właśnie taki jak opisujesz........Pzdr

Gość mlekowaty
śluz jest podczas dni niepłodnych - zawsze mam taki śluz przed okresem . Ale jesli okres spoznia sie 2 tygodnie to kazdy tester wykryje ewentualną ciążę.W tak wczesnej ciazy mozesz nie miec zadnych objawów poza brakiem okresu .

Gość mlekowaty
poza tym wcale nie musisz byc w ciazy - moze to tylko stres . Ostatnio z powodu stresu u mnie okres spoznił sie 6 dni i tez myslałam ze jestem w ciąży . Radze zrobic test .

Gość mala 85
dziekuje wam dziewczyny jutro zrobie test i bede juz wszystko wiedziala. ale zawsze uzywalismy prezerwatywy dwa razy byl stosunek przerywany

ja tez sie tego boje:( kochalam sie z moim chlopakiem 3 dni przed owulacja stosunek przerywany napewno on zdazyl, ale strasznie sie boje :( buziaki

Gość nie ma czegos takiego ze
zdarzył!!! nawet jesli wczesnie sie wycofa z człona wydobywa sie płyn który tez zawiera plemniki moze szanse na dziecko sa małe ale jednak są dlatego seks przerywany to zadne zabezpieczenie!

wiem i z reguly tego unikam ale nas ponioslo od tego miesiaca chce uzywac plastrow ale boje sie ze okresu nie dostane:( boli mnie teraz w podbrzuszu jestm w 23 dniu cyklu ale to moze byc bol przed okresem albo od ciazy bo slyszalam ze sa bole podobne do tych przed okresem:(

ja też się boję.. powiedziałam o tym facetowi... spytał czy jakby co chcę donosić ciążę :O

dziewczyny nie martwcie się, my zazwyczaj lubimy się zamartwiać na zapas! Mała idź do apteki i zrób test, ja na Twoim miejscu juz ztydzien temu bym go zrobiła, bo chyba najgorsze jest to jak się nie wie na 100% Basia19g---> Spokojnie, ja też od czasu do czasu uprawiam przerywany z moim chłopakiem, już nie raz nam się to zdarzylo, a jak się okazuje w ciazy nie jestem. Ostatnio jakies 2 tyg temu, kochalismy sie z trzy minutki przerywanym, a póxniej w gumce i ta gumka pekła. Naszczęscie żadnych wytrysków nie było. A żeby zaiśc w ciąze z tych plemników przed wytryskiem, to potrzebna jest kupa szczęscia, w tym i dni płodne i silny plemnik!!!! Wiem sama ze przerywany to żadna metoda antykoncepcyjna, ale w tych gumach jest tak kijowo a i tabsów niechce brać, bo kochamy sie 1-2 razy w tygodniu czasami rzadziej . Mysle, że będzie dobrze:) Lithium----> Bedzie ok!!!!!!

dziekuje Girl za slowa pocieszenia:) ja wlasnie kochalam sie (stosunek przerywany) i po 3 dniach czulam ze mam dni plodne dlatego sie boje:( jeszcze raz dzieki:) buzka