Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidka24

polki z Norwegii odezwijcie sie.......

Polecane posty

Wpadłam na chwilę żeby się przywitać🖐️ Kobi co u ciebie?Tyna ty normalnie przeginasz z tym wymyślaniem tysiąca powodów aby nie jechać do męża:(,Kinga hamar,Dzitka24,Berenka i cała reszta pozdrawiam cieplutko👄.

czesc dziewczyny ida pytasz co u mnie czy u mojego meza ? hahha ja dallej tesknie a on dostal nastepna prce n nieiadomo jak dlugo w adecco

oj ida siadasz znowu na mnie juz wystarczy!ja juz przemyslalami zadecydowalam wszystko ok ale ile mozna sluchac o tym ze ja wymyslam!przyznalam ze tak i wogole ale juz temat zamkniety i po co wracac??wezmy lepszy powod do rozmowy bo wam sie wydae ze mi nie szkoda ale ok juz kolejny raz sie nie tlumacze bo nie mam z czego!wogole jest mi przykro bo spoko przyznalam racje ale znowu to poruszac po co zebym kolejny dzien sie ze soba zle czula!????

pozdrowionaka dziewczyny :) (nie bede wyliczac,bo jeszcze kogos pomine i mi sie w leb dostanie) kinga - zadzwon do biura rachunkowego - sa przeciez polsko - norweskie tyna 🌻

berenka a co ty robisz tutj o 4,16 juz wiem dlaczego sie nie spotykamy funkcjonujemy o roznych godzinach no chyba ze wlasnie wstajesz do pracy?

koszmary mialam w nocy i dlatego :( a numeru nie znam :( to jest biuro raczej podatkowe - i wiem ze w Drammen jest - tam u nich wlasnie widzialam zarabiste slowniki polsko-norweskie (ale nie na sprzedaz), ale z nimi gadalismy po angielsku

Tyna nie wsiadam i nie miałam zamiaru Cię zdenerwować,nie pisałam tego ze złośliwością,oczywiście że to Twoja decyzja i najważniejsze żebyś ty się dobrze z tym czuła,napisałam to w tonie żartwobliwym,wiem na necie nie widać mimiki twarzy zale zapewniam Cię że nie miałam zamiaru żebyś się źle poczuła,jeżeli tak było to przepraszam:):):):):):):). Kobi cieszę się że Twój mąż coś znalazł,oby do przodu i do wiosny jakoś się przebujać. Mój już podpisał kontrakt na rok:):),a ja nadal czekam:(:(. Pozdrawiam serdecznie i szczególne buziaki dla Tyny👄.

czy jezeli podpisal na rok to znaczy ze pozwolenie tez mu sie automatycznie przedluza?

chyba sie na policje podpisac musi czy jakos tak - to zalezy - moj ma stale(czy jakos tak) ,to nie wiem

ok ida ja tez przesadzilam poprostu drazni mnie juz ten temat?a jak to jest z tymi pozwoleniami?moj mowil ze drugie juz na 5 lat albo na stale!ale to moga wybiorczo??

hej dziewczyny . Berenka mam pytanko ,nie znasz jakieś polskiej fryzjerki gdzieś tu w naszych okolicach?

zwykla - nie znam,ale zapytam jednej kumpeli,bo cos wspominala mi kiedys,ale to chyba bardziej kolo drammen co do pozwolenia, to tak jak kinga pisze - bo pamietam jak kiedys hasal na paly, aby podpisac,a juz nie musi wlasciwie - i wychodzi na to,ze on ma na stale :)

Gość akasza160
Hej dziewczyny. Może wiecie coś gdzie mogłabym wynająć pokój od 17 stycznia. Jestem jeszcze w Bergen ale za 3 tygodnie jadę na święta i muszę poszukać teraz czegoś żeby mieć gdzie mieszkać jak wrócę :-( . Potrzebuję pokoju od 17 stycznia ponieważ właśnie wtedy przlylatuję z Polski. Jak macie jakieś inforamcje, które mogłyby mi pomóc to proszę o kontakt 96876959

Gość akasza160
sprawdzałam,niestety dużo jest już nieaktualnych bo dzwoniłam :-(

akaszka tam na forum ogłaszaja sie ze moga ci poszukac za oplata polowe ceny wynajecia musisz tam glebiej poszukac a znajdziesz kilka ogloszen tam widzialam ale czy oszukuja czy nie to nie mam pojecia

hej dziewczyny!pisalam juz wczesniej ale mikafe tak chodzi ze ni o dupe otluc!wy pracowalyscie a ja u fryzjera siedzialam 3 godzinykolor wlosow zmienialam i tak mnie glowa boli teraz ze az dotknac sie nie da ale kolorek super taki wlasciwie jak mi siepodoba no to teraz musze zmienic opis bo brunetka jestem!ale wiecie ja to jeszcze 50 razy zmienie do naszego spotkania wiec nie bujcie! no aleteraz tochyba nie robicie!

haha!awlasnie tez na tym portalu oglaszaly sie fryzjerki z polski ze strzyga!ja jestem wiernna mojej tutaj i przypuszczam ze nawet jak bede tam to i tak strzygla sie bede po powrocie kosmetyczke tez tutaj mam swoja i tez nie zmienie no i ginekolog to samo haha. 3 babki ktorym jestem i bede wierna!a wogole slyszalyscie lub mielyscie kwasy na twarz??moja kosmetyczka mi proponowala ale mi sie wydaje ze za wczesnie

a ciekawe co byś tyna zrobiła jakbyś miała odrosty do połowy głowy(no może przesadziłam) tak czy siak mam numer do polskiej fryzjerki zadzwonię i się umówię ,co będzie to będzie:)

o zwykla widze,ze sobie poradzilas - to dobrze, bo ja tej mojej kumpelki od fryzjera dolapac nie moge - pojechala franca do pol i zero kontaktu,bo jest na wiosce - zasiegu brak,a neta sobie nie zalozyla :( ja mam swoja fryzjerke w Pol - jestem u niej raz na rok albo i na dwa - ale pamieta mnie doskonale - u niej po raz pierwszy prostowalam wlosy i byla sensacja na caly salon (bo strasznie sie opieralam), poza tym zazwyczaj pozwala mi palic podczas pracy (jak jest malo ludu) i kawke dostaje :)

ja sie ubezpiecze moja ma swietne farby z matrixa i ten kolor co mo polozyla super wiec wezme sobie kupie u niej zestaw i bede sama farbowac bo srednio raz na poltorej miesiaca maluje.a farba ekstra bo jak sie zabrudze to woda zmywam i nie ma problemu zadnych scieran ani nic.kosztuje troche ale warto i wosy delikatne po niej sa. a jesli chodzi o pasemka to 2 lekcje i sama moge robi! moja fryzjerka jest kochana tez herbatka kawka ale dla wszystkich robi,lunie chodzic do niej bo mloda dziewczyna i mozna pogadac i wlosy swietnie zcina,juz polowa znajomych do niej chodzi i jeszcze nikt sie nie skarzyl wrecz przeciwnie wszyscy zadowoleni i jak mowilam nikt inny nie dotknie moich wlosow!a jutro ide do mojej ginekolog zabezpieczac chodz ja za bardzo nie chce ale moj jeszcze po ostatnim nie chce znowu cerpiec wiec robie to dla niego.