Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidka24

polki z Norwegii odezwijcie sie.......

Polecane posty

witam dziewczyny:) jakoś sobie poradziłam. Ja też zawsze robiłam włosy jak jechałam na trochę do Polski i ma tam dobrą fryzjerkę ale przydałaby mi się taka jak tobie berenka (chodzi mi o papieroski heh :) Słuchaj tyna ja też potrafię sama zafarbować sobie włosy jednym kolorem , ale chcę pasemka albo balejage więc z tym jest trudniej i nie pisz,że sama byś sobie pasemka zrobiła bo efekt byłby pewnie opłakany. Ja w tamtym roku też kupiłam sobie dobrą farbę do pasemek i postanowiłam zrobić sama. to co mi wyszło było straszne ,biegłam do sklepu kupić ciemną farbę,żeby pokryć to coś(więc nie jest tak łatwo jak myślisz i nawet te dwie lekce ci nie pomogą :( mo chyba,że masz ukryte zdolności fryzjerskie. dzidka a ty co taka wesoła co ?? nawet jednego zdania nie chcę ci się do nas wyskrobać!!! nareszcie piątek ,jutro wolne będzie można sobie pospać dłużej. Byłam na zakupach ,kupiliśmy zapasy na weekend i zaraz zabieram się za gyrosa .

kinga wiem coś na ten temat ,ja też mam roboty od zarypania przed świętami to trzeba okna umyć to coś dodatkowego zrobić ale zawsze więcej kasiorki wpadnie a jakoś do 15 grudnia dam radę:) A ta znowu się cieszy Ej może ona z nas się śmieje ,, jak myślita??

cieszę sie bo od kilku lat jestem chora,i mam dni,że nie wstaje z łóżka,a dziś czuje sie rewelacyjnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no to dzidka ja się przyłączam do twojego szczęścia :) :) :) :) :) a można zapytać na co chorujesz ?? ja już zrobiłam gyrosa i zaraz wypróbujemy moje dzieło ,

nie chciałabyś wiedzieć i widzieć mnie w tych tragicznych dniach,to nie jest nic przyjemnego,przepraszam ale nie rozmawiajmy o tym,bo to nie jest przyjemny dla mnie temat,cieszę sie ,że dziś było lepiej:):):):):):):):):):):):):)

ale zwykla powialo chlodem z tej twojej wypowiedzi czy ty myslisz ze ja bym sobie sama robila pasemka zlituj sie dziewczyno nawet bym nie probowala bo mam doswiadczenie jak kolezanka mi zrobila a chodzi mi o to ze sama moge robic innym bez fryzjerki bo to zadna sztuka robilam wczesniej ale zeby umiec lepiej trzeba sie poduczyc!!! no dzidka to mam nadzieje ze wykorzystalas ten dzien na dobre rzeczy!!i uzylas sobie zycia!

nic nie powiało ,(może źle to zrozumiałaś)nie określiłaś dokładnie czy chodzi o robienie pasemek innej osobie więc tak to skomentowałam na tej podstawie, iż mówiliśmy o swoich włosach. wiesz ja też potrafię zrobić komuś pasemka ale byle jak, nie tak jak fryzjerka!!!!

nie no zrobic tez umiem nawet nawet normalnie ze nie jak fryzjerka ale one kiedys tez sie uczyly to co my nie potrafimy?juz robilam kiedys i pomyslalam ze jesli jaumiem to co kolezanka nie bedzie umiala?i jak mi zrobila to ja gonilam po rozjasniacz a potem po farbe. fakt faktem ze jedni robia to dobrze inni ine rzeczy ale mi to chyba wychodzi.a farbowac sobie tez mozna tylko chodzi o ta farbe bo te dostepne w sklepach strasznie skore maluja i dlatego sie wycwanie z profesjonalna ale sciac nikomu nie dam oprocz mojej fryzjerki bede w kucyka wiazac ale nie dam

czesc dziewczyny czy wiecie ze nasz topik umiera smiercia naturalna

mam problem : swira dostaje juz!!!!! musze szybko podac kumpeli stronke, na ktorej sa (juz pal licho,ze dziecka i juz pal licho,ze instrukcje) ilustracja i miara krawiecka - ja jestem teraz w Norge ,a mam uszyc cos chrzesnicy (ktora jest w Pol) i musze jakos jej mamie zobrazowac jak ona ma to dziecko zmierzyc - i juz mnie szlag trafia total, bo nawet nie moge znalezc standardowego obrazka z kobieta i liniami na jej ciele, obrazujacymi miare krawiecka pomozcie mi , bo padne! teraz nie moge sobie nawet przypomniec zadnej strony ani nawet hasla , ktore mnie do tej strony doprowadzi - moze znacie jakies strony, albo macie jakas gazetke (+skaner), i mozecie zeskanowac strone z ilustracja i wymiarem prosze..

zalozylam topici z takim tekstem tu na kafe i na forumkrawieckim i zero odzewu - :( zalamie sie zaraz , szukam po tych google i du.pa

no nic - najwyzej sama narysuje i zeskanuje, ale teraz juz mam taka nerwice na ten temat , ze nawet myslec o tym nie chce - od rana szukam 😠 musze skoczyc do sklepu po papu, a potem moj przyjezdza i ciagnie mnie na impreze, a mi sie nawet imprezowac dzis nie chce chyba mam kiepski biorytm :o

no berenka widzisz probowalamcos znalezc dla ciebie ale tez sie wkurzylam nawet tej burdy szukalam iedys tam wszystko bylo a teraz! ty to malo tego ze agent aniolek charliego to jeszcze obronca praw kobiet i prawidlowo!

a tak w ogole tyna - dzieki,ze probowalas :) tez ta burda mnie rozdraznila 😠 pisz o tych prawach

chodzi mi o to ze pr\\zeczytalam twoja wypowiedz o goleniu do porodu i mowilas o prawach kobiet

Gość tyna wejdz na gg

baby czy was normalnie wcielo?ida a ty to wogole jakas cisza.kazda od czasu do czsu sie odezwie a ty to zamilklas na dobre...ja chyba musze znowu jakis numer odwinac zebyscie mialy co mowic czym sie zajac i kogo jeb...

co wy baby leniwe jestescie takie jak chcecie same prosilyscie ide nago na miasto!

no zwykla ludzi u mnie w miescie ratujesz bo wezwan na zawaly po moim przejciu nago bylo by a bylo.

hej wam dziewczyny!co tam porabiacie?nic sie nie odzywacie?pewnie na nartach smigacie??dobrze wam ja juz postanowilam ze nastepnym roku kiedy juz bedziemy mieszkac w norwegi ucze sie jezdzic a co najwazniejsze dzieci ucze jezdzic na nartach.tak zeby mialy jakies hobby.moze im spasuje.napewno wymeczy.