Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpolax

czy on zadzwoni

Polecane posty

Gość xpolax

Heyka.Mam tai nietypowy problem,ostatnio bylam na dyskotece chlopak a dokladnie dj poprosil mnie o nr tel. jednak mija 2 dzien a onsie nie odzywa.Czy jest szansa,ze jednak sie odezwie?

Gość slodki miodzik
poczekaj do weekendu

Gość xpolax
tzn dzis dopiero 2 dzien mija.Hmm w sumie to on sam sie spytal czy jest mozliwosc dostania mojego tel i spytal czy kolega z ktorym tanczylam to moj chlopak.Myslicie,ze jednak to cos znaczy,bardzo mi zalezy zeby sie odezwal dlatego sie tak niecierpliwie..

Gość xpolax
hehe mam nadzieje ale kurcze ciagle jak ktos dzowni lub pisze to mam nadzieje,ze to on:P

Gość slodki miodzik
ja mojego meza tez poznalam w pubo - dyskotece:)) ale moj nie spytal sie od razu o numer tylko umowilismy sie na drugi dzien. poniewaz poprzedniego wieczoru sporo wypilam nie bardzo pamietalam jak wyglada:)))

Pomimo twojego dorosłego wieku oznajme tobie, że dla ciebie jest juz za późno... Wyjdź z majtek faceta, bo inaczej ugrzęźniesz głębiej.

Gość xpolax
hehe a ja wlasnie nie lubie poznawac w takich miescach ale on wygladal bardzo sympatycznie.Praktycznie jedynie sie do siebie usmiechalismy a nic nie rozmawialismy:P.Kurcze chcialabym zeby wkoncu sie odezwal..:(

Gość xpolax
moze ktos jeszcze sie wypowie co o tym sadzi:>to dla mnie wazne