Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pin

pin w komorce pilne

Polecane posty

Gość pin
wlacza sie podaj PUK. Kolega informatyk podsunal pomysl zeby pojsc do serwisu i oni to zlatwia - podlacza sie odp. kablem do kompa i da sie to zrobic. Ale co powiedziec w serwisie?? Prosze zlamcie PIN do nie mojego telefonu?? Szukam jakis znajomosci w serwisach ale na razie nikt nie ma :/

zadzwoń do operatora do biura obsługi klienta, znasz przecież dane chłopaka, jeśli nie znasz hasła to czasami wystarczy data urodzenia ja tak zrobiłąm jak sama sobie przez pomyłke zablokowałam telefon, podali mi puk przez telefon, tylko w sieci orange

Gość papapa
ale nisko upadłas zeby włamywac sie do komórki puste dziewcze z ciebie

Gość Wredniak.
Co za debilka z ciebie! :( W serwisie jej nie podadzą kodu PUK, ponieważ to nie jest telefon na abonament, poza tym do tego potrzebne jest hasło. Teraz jak chłopak nawet poda ci pod PIN, to możesz go sobie w d.u.p.ę wsadzić. :( A jak odbierze swoją komórkę, to się zorientuje, żeś mu grzebała i próbowała (nieskutecznie) wpisać kod PIN. Myślę, że wtedy do ci nawet w.p.i.e.r.d.o.l.i i będzie miał rację. :(

Gość przegrałaś życei wiesz

No widzisz,a mówilam pogadaj najpierw,a nie na siłę do tej komórki sie wlamujesz.Gdyby operatorzy tak chętnie ujawniali piny i puki,to zlodzieje dopiero nadzwoniliby sobie.Ależ umoczyłaś dupska.Po cholerę to grzebać w czyjejś komórce???

Gość woods
wrzuć komórę do kibla ....:)

Gość ewikkkkk
to jak on to do cholery na mojej komórce zrobił? I przeciez ja później robiłam to samo, wprowadzając stary pin. I kazali mi to zrobić jak wtedy poszłam do punktu PLUSa z tym moim telefonem i prośbą o z,miane pinu. Przysięgam! Cos tu u ciebie nie gra

Gość Wredniak.
ewikkkkk - to ty też durna jesteś. To nie był PIN, ale PUK, a potem nowy PIN (dwa razy wpisywany). Myśl! :P

Gość Wredniak.
Albo to był kod dostępu do komórki, a nie do karty SIM.

Gość a on zgłosi
kradzież telefonu na policji, i jak uda mu się ich przekonać, odwiedzi ci patrol smurfów. Komórka jest warta więcej niż 200 zł więc jest to już przestępstwo 🖐️

Gość Wredniak.
I to byłoby ukoronowanie Twojej głupoty. Brawo! :)

Gość pin
Juz pozamiatane. Zdazyl zduplikowac karte sim. Coz z rozmowy z nim i jego znajomym, okazalo sie ze spotykal sie od pol roku z moja kolezanka. Gosc pogoniony.

dlaczego faceci tacy sa?przykro mi,pewnie Ci smutno.Wiem jak to boli.....:(

Gość Dont worry
Kobiety lecą tylko na takich

chętnie polecialabym na normalnego,ale teraz to chyba norma u facetów,żeby klamać i zdradzać.TO JA CHCĘ NIENORMALNEGO !!!!!!!!

Gość Dont worry
To oczywiste że jak facet jest interesujący to pociąga wiele kobiet i jak tu się oprzeć