Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassiopea

Kotyliony- znane pary - zabawa weselna

Polecane posty

Gość Kassiopea

Witam, Proszę, podajcie jakie znacie pary z seriali, literatury, historii, bo na weselu robię zabawę w odnajdywanie swojej "drugiej połówki" a wtedy te osoby będą ze soba tańczyć. Moze wsiórstwo, ale niestety, takie towarzystwo będzie na imrezie też, więc coś takiego przyszło mi do głowy :-) Ja mam już: Romeo i Julia Tristan i Izolda Tom i Jerry .. i na tym skończyła mi się fanstazja... :o podajcie prosze jakieś pary!

Gość rewe
piekna i besta janosik i maryna

Gość bonnie i clyde

Barbara i Bogumił (Noce i Dnie) Clark Kent i Lois Lane (Superman) Peter Parker i Mary Jane Watson (Spiderman) Fox Mulder i Dana Scully Mickey Mouse i Minnie Mouse Ania Shirley i Gilbert Blythe Basia Jeziorkowska i Michał Wołodyjowski Królowa Ginewra i król Artur Helena i Parys Napoleon i Marysieńka Księżna Diana i Książę Karol Kasia i Tomek Orfeusz i Eurydyka Barbara Radziwiłłówna i Zygmunt August Pani Eliza i Pan Sułek(kocham pana, panie Sułku... :P) Mistrz i Małgorzata Scarlet O\'Hara i Rhett Butler Heloiza i Pierre Abelard Janek Kos i Marusia Jan III Sobieski i Marysieńka Michał i Marta Wiśniewscy

Gość tom i jerry
to chyba homoseksualna para??:D

Gość Kassiopea
ooo, jak dużo!! na pewno coś wybiorę!!! :) 😘

Gość Kassiopea
ale prosze o jeszcze!!!

Zosia i pan Tadeusz (Pan Tadeusz) Zosia i Kuba (Na dobre i na złe) Helena Kurcewiczówna i Jan Skrzetuski (Ogniem i mieczem) Ligia i Winicjusz (Qvo Vadis) Penelopa i Odyseusz (Mitologia grecka - Odyseja) Oleńka Billewiczówna i Andrzej Kmicic (Potop) Leia Organa i Han Solo (Gwiezdne Wojny) Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to podeślę :)

Gość z haftem czy bez
a na czym ta zabawa polegac ma? moze i ja skorzystam?

Gość wilk i zajac
:D

Gość z haftem czy bez
Adam i ewa Jezus i Magdalena Józef i maryja

Gość z haftem czy bez
co rzucasz na podłoge kotyliony i kazdy łapie swój i potem każdy lata i szuka swojej pary?juz to widze ze babcia jasia z kotylionem Zając szuka wszędzie swojego Wilka i znajduje go na parkingu na papierosku (wujek Mietek). :D

Gość Kassiopea
nie rzucam na podłogę, tylko sobie będziemy losować :) Oczywiście, zabawa będzie już po kilku głębszych, jakoś chcę ludzi rozruszac, a zabawy typu biegania naokoło krzesełek zupełnie nie podchodzą, więc chociaż coś takiego :)

Gość ale nieźle
a jak juz kazdy cos wylosuje sobie to wtedy co? robi sie szum i kazdy biega i szuka swojego? biedna babcia bedzie biegała między gośćmi i szukała swojej połówki:) i co potem jak znajdzie?

Gość ale nieźle
wujek Tadek znalazł swojego Lolka dzidka Stefana i z nim zatańczy:D

Gość Kassiopea
u mnie średnia wieku będzie 30 lat, więc tego problemu nie będzie. Poza tym, mam przyjęcie na 35 osób, więc zamieszania tez nie bedzie, poza tym, prosiłam o pary, a nie o idiotyczne komentarze jakiegoś ciołka :D

Gość ale nieźle
sma jestes ciołkiem i bez kltury i zle świadczy o tym co napisałas tak pozatym ze niby "wsiórstwo, ale niestety, takie towarzystwo będzie na imrezie też, więc coś takiego przyszło mi do głowy " współczuje gościom ze będą musieli być na weselu u chamówy

Gość Kassiopea
współczuj sobie ile chcesz, a nie prosiłam cie o komentarze, tylk o owpisanie jakiś znanych par, ale skoro nie masz nic do powiedzenia, bo masz wiedze ograniczoną, to po co marnujesz swoje tłustawe paluszki na klikanie tutaj? a sio!!

Gość ale nieźle
walnij się w ten tłusty łeb swoimi tłustymi paluchami.lepiej poczytaj co napisałas o swojej rodzinie a nie zmieniaj tematu wieśniaro. Z takiej samej wsi jestes jak twoi goście najwidoczniej tylko ze oni nie wiedza ze tak ich mieszasz z błotem i "sio" mzesz sobie mówić do swoich kur na swoim podwórku.

Gość z haftem lub bez
cytat mnie też poraził :O Moze wsiórstwo, ale niestety, takie towarzystwo będzie na imrezie też, (...)

Gość mydelnica
hehe , fajna zabawa , proponuję , zeby orkiestra zagrała jakaś megadługą piosenkę , żeby każdy zdażyl zatańczyc - i ci , co sie znajdą , ida razem tańczyc , a reszta dalej się szuka; najfajniej będzie , jak dwóch gosci bedzie ze soba tańczyło :classic_cool: