Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaowa dolina

PROSZE WEJDz TU I MI PORADZ

Polecane posty

Gość kakaowa dolina

Mam problem. Ostatnio odczulam przykry fetor z pewnej czesci ciala a myje sie regularnie, Co robic, moze dezodorant bylby tu dobry, bo mam dosc niemilego zapachu.

dezodorant tylko zamaskuje nieprzyjemny zapach, w dodatku nie na dlugo. najlepiej wybierz sie na wizyte u ginekologa i znajdz przyczyne takiego stanu rzeczy. na pewno poradzi lepiej, niz cala kafeteria :)

Gość kakaowa dolina
ze smierdzaca pupką mam iść do ginekologa????

Gość do proktologa

Gość nie do proktologa
raczej do wanny;]

Gość nie do proktologa
jak dupa mocno capi trza sie podmywac ,nawet 5 razy dziennie,uzywac dezodorantow do higieny intymnej ale przede wszystkim plynow i mydla

Gość lankalanka
specjalista zajmujacy sie chorobami odbytu to proktolog.

Gość olololo
a tak naprawdę to co Ci śmierdzi?NIe napisałaś tego.Jeśli w kroczu to rzeczywiscie musisz iść do lekarza

Gość eee nie taaam
napisała ze dupa,to brak higieny ,jesliby krocze to moznaby podejrzewac zakazenie ale jak odbyt ? niektorzy tak mają,poza tym po co sobie grzebiesz w dupie ?

Gość lankalanka
kilkakrotne podmywanie sie w ciagu dnia moze zadzialac odwrotnie. przeciez te czesci ciala maja swoja flore bakteryjna i moze dojsc do jej wyjalowienia. o higiene trzeba dbac, ale tym powinien zajac sie lekarz, bo przyczyny tego zapachu sa zapewne inne

Gość eee nie taaam
nie ma takich chorob odbytu ktore dawalyby smrod ! te ktore mogą dawac taki objaw są widoczne golym okiem ,wiec zapewne zauwazylaby

Gość do eee nie taaam
to powazny problem zdrowotny, a ty chyba wybrales zle forum. z taka niedojrzaloscia powinienes pisac najwyzej na stronach dla gimnazjalistow...

Gość frderfe
zmien diete

Gość kakaowa dolina
KTOS SIE PODSZYWA POD MOJ NICK !!!!!!!!!! Jezeli chodzi co capi.... w sumie i to i to. Tylko ze nagorsze, ze wczesniej tego nie czulam. A teraz ten fetor przelatuje nawet przez spodnie , i jak tu w szkole sie podmyc ?! Moze perfumami spsiknac? Czemu capi z d**y skoro nie uwędziłam nawet klocka ?! A co do innej czesci to czy to normalne ze czasem wylatuje fetor ?

Gość eee nie taaam
raczej nie ;] medycyna akurat nie jest mi obcą:P

Gość a skad wiesz
jestes proktologiem? moze przyczyny sa inne (np. zw. z przemiana materii) i trzeba sie udac np. do gastrologa. zachowujesz sie jak gowniarz

Gość eee nie taaam
to normalne ,ze jesli się nie podmyjesz ,spocisz i nic ci nie dolega z rzeczy typu:swedzenie ,pieczenie,znaczy ze trzeba bardziej jeszcze zadbac o higienie :)

Gość eee nie taaam
" skad wiesz jestes proktologiem? moze przyczyny sa inne (np. zw. z przemiana materii) i trzeba sie udac np. do gastrologa. zachowujesz sie jak gowniarz" ---dlaczego nazywasz mnie gowniarzem ? odpłacić ci tym samym chodząca "kulturo" ?

moze ogol wlosy tam? tam moga gromadzic sie bakterie i brzydko pachniec.

Gość eee nie taaam
doda ma rację:) zadbaj o czystość,chyba ,że wyraznie zauwazasz zmiany skórne czy świąd

Gość kakaowa dolina
czy mogę pisknąć do odbytu trochę perfuma?

Gość kakaowa dolina
raz tak zrobiłam, le mi wyciekło i efekt nie był z dobry, bo miłam WF

Gość kakaowa dolina
PODSZYWAJA MI SIE POD NICK ! NIECH MODERATORZY COS ZROBIA Z TYM SERIO MAM PROBLEM A TU OBIEKT DRWIN

Gość AdamObikowski
Jeżeli masz taki problem a zakładam, że się myjesz i dbasz o higienę to jest to problem diety. Radzę odwiedzić http://www.suplementy.sklep.pl/ i poszukać czegoś dla siebie. Jest to najprawdopodobniej najlepszy sklep z dodatkami do żywności. Pozdrawiam

Gość kakaowa dolina
Myje sie REGULARNIE. Rano i wieczorem. Dokladnie myje a tu i tak fetor sie ulatnia :(

Gość do eee nie taaam
nazywam cie tak bo jest to okreslenie adekwatne do niedojrzalosci, ktora prezentujesz, a ze mozesz mnie obrazic... to nie jest dla mnie zaskoczeniem

Gość kakaowa dolina
A wiec co radzicie ? serio isc do jakiegos lekarza, nie wysmieje mnie? CZY WY TEZ TAK MACIE CZY TO NORMALNE ??????

Gość nie mamy
idz do lekarza bo to przykry problem i moze byc nieprzyjemny nie tylko dla ciebie, ale i dla otoczenia. lekarz nie powinien wysmiac. na co dzien widuje rozne rzeczy i jest przyzwyczajony

Gość Zygmunt z Pieszkowic
Jak to ? Mnie czasem zapyla . CZYSCIOCHY SIE ZNALAZLY!!!! Myje sie mniejwiecej 3 razy w tygodniu, to sporo jak na faceta. Czasem zapyla mi ale nie przez spodnie, tylko np. w majteczkach :) Ale bezposrednio tez zapyla. Ludzie zamiast robic z siebie czyscioszkow TERAZ SIE WĄCHNIJCIE !!! I jak ?! Czujecie ?! No wlasnie, a nie mowilem !

Gość zybi daj spokoj
AdamObikowski to zybi :O