Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druchna

Czy seks na weselu to powszechna sprawa?

Polecane posty

Gość druchna

Niedługo idę na wesele - idę sama i wiem od koleżanki, która wychodzi za mąż, że będzie tam kilku chłopaków samotnych. Zaczynam chyba fiskować bo zastanawiam się czy jak się zabawa rozkręci to czy będzie okazja do zbliżenia? Miała któraś z was takie przeżycia, może coś na ten temat powiedzieć?

Gość nie pomyliło ci się z burdelem
?

Gość no nie zabiłąś mnie tym
tematem haha a potem się dziewcyzny dziwia jak faceci rozpowiadają zę są łatwe

Gość druchna
a to takie dziwne, że jak się wypije trochę i znajdzie się dwóch ludzi, którzy są sami to się coś wywiąże?

Gość pisze sie druhna
no jak lubisz :o

Gość Tomaszekk
Spokojnie możesz się bzykać.

Gość druhna_
Ja nie pytałam czy mogę tylko czy to powszechne.

Gość limonka3
Tak to powszechne, ja bzykam sie z kazdym na weselu nawet z panem mlodym, a co!!!

Gość Tomaszekk
Bardzo powszechne. Ale dopiero po oczepinach zaczynają (oczepiny o północy, różne konkursy to tak potrwa do 1 w nocy i po pierwszej zaczynają bzykanko) bierz już pigułki

Gość druhna_
No tak - po co odpowiadać z sensem.

Gość a po co zadawać
durne pytania? Masz 14 lat że nie wiesz? Bzykanko to każdego osobista sprawa. Nie rozumiem o co chodzi z tą powszechnością? A co ja ludziom zaglądam do kibla czy chodzę po krzakch i obserwuję że mam wiedzieć??? Chcesz się bzykać z pierwszym lepszym to się bzykaj. Ja nie będę bo trochę bardziej się szanuję!!!!!!!!!!!

Gość limonka3
my mowimy serio i dobrze ci radzimy. Dobrze tez jest pobzykac sie na stole wsrod gosci z taka zazdroscia patrza i wtedy wszyscy zaczynaja sie bzykac i jest masowa orgia. Uwielbiam to!!!

Gość znaffffca
I pamiętaj, że pierwszy cię bzyknie wujek Władek :classic_cool:

Gość pociotka
nie , to nie jest powszechne - zadowolona? co nie znaczy , ze nie mozesz złapac jednego czy dwóch czy wszystkich naraz i pójsć sie z nimi gzić w krzakach; mozesz przeciez

Gość pociotka
to jest tak , ze jak ty wyslesz do gościa niewerbalny sygnał , a on będzie chetny , to się coś wywiąże , co za filozofia

ja nigdy nie słyszałam żeby to było \"powszechne\", nie widziałm takiej akcji ani sama nie uczestniczyłam więcej grzechów nie pamiętam a tak serio to co bzdety opowiadasz chyba za duzo filmów sie naoglądałaś

Gość pociotka
dziwne jest dla mnie , jak kobiety traktują mężczyzn jak jakieś bydleta , które - jak poczuja cipe - muszą "zamoczyc" dlaczego miałoby to funkcjonowac u mężczyzn , a u kobiet nie ? według tej logiki , to w okresie jajeczkowania kobieta powinna isć na miasto i grzmolić się w kazdej bramie z kazdym napotkanym facetem , bo ma chcicę i chce byc zapłodniona nie jestesmy zwierzetami , na milosć boską

Gość sdggsda
byłam na takim weselu gdzie siostra panny młodej uwiodła o 10 lat od niej młodszego kuzynka pana młodego. ale wiocha wyszła. ojciec młodej później łaził wściekły, że jego młodsza córka to dziwka. a goście mieli radochę i pewnie wiele lat jeszcze będą wspominać to wydarzenie.

Gość Tomaszekk
Staruchy zawsze robią zamieszanie o nic.

Gość masherrryyy19
hehhe.. no tao ja ci radze... obejż sobie filmik (komedia polska) wesele, i tam masz jedna scenke...krótką... izobaczysz jakie sa konsekfencje. powodzenia:P milej lekturki tzn. ogladania ;D

Gość yyyyYYyyy
limonka3 my mowimy serio i dobrze ci radzimy. Dobrze tez jest pobzykac sie na stole wsrod gosci z taka zazdroscia patrza i wtedy wszyscy zaczynaja sie bzykac i jest masowa orgia. Uwielbiam to!!! To mi sie podobało :)))

Gość pala-mala-kroliczek-
tak oczywiście... seks z panem mlodym po polnocy nie jest mi obcy :DD:D:D:D:D:D

Gość no jasne ze powszechne
bylam w weekend na weselu i po oczepinach byla tak agra ze losowalo sie 1 kobiete i jednego mezczyzne i oni musieli sie kochac na srodku sali, a jak skonczyli to nastepni . niektorzy - aby bylo zabawniej - kochali sie na stolach inni na schodach itp to przeciez POWSZECHNE

Gość znawczyni tematu
a co w tym złego,ze sobie ludzie pobyzkaja? wazen,zeby panny młodej nie przeleciec a innych gosci mozna i nie widze w tym niczego niestosownego

Gość dla chcącego nic trudnego
oczywiście.... ale chyba łatwiej o przypadkowy seks na jakiejś imprezce niż na weselu....tu rodzinka patrzy no i większość ludzi przychodzi parami....

Gość nowy79
a ja jestem tego żywym dowodem, że można bzykać na weselu:) gram jako wodzirej po weselach, miałem pare okazji, wrrrrrr:) ale ze wszystkich nie skorzystałem. gdzie alkohol tam łatwiej o seks

Gość odpowiedzialnik
coś dzieci tu dużo , albo mend internetowych, zależy od ludzi , seks na weselach zdarza się ale chyba nie jest normą. nie musisz się tym tak przejmować.