Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druchna

Czy seks na weselu to powszechna sprawa?

Polecane posty

Gość bfbfbfbfbfb
Co się tak wszyscy oburzyli, przecież qrestwo jest powszechne na co dzień, nie tylko w czasie wesel ;)

Gość ależ owszem każde wesele
to teraz orgia po prostu, każdy z każdym się pyka.

Gość kamerzysta
a na końcu pada pytanie: -kto jeszcze nie przeleciał młodej pani? -ja -a kto ty jesteś? -młody pan ;-))))) chodze już pare lat z kamera nagrywać wesela i nie spotkałem się z seksem na weselu, pewnie że nikogo nie śledze i nie łaże po krzakach, i raczej z takimi żeczami to sie chodzi w ustronne miejsce. a jeśli chodzi o mnie to miałem kilka sytuacji że gdybym chciał to pewnie bym coś wyhaczył ale moja moralność mi na to nie pozwala tymbardziej że jestem już jakiś czas żonaty.

Gość Jakie kurestow...
Seks w naszym kraju i waszych pogladach jest tylko z osoba, ktora sie kocha, z nia jest. Inny seks jest zly, tylko kurwy sa do tego zdolne!!!! Bzdura. Najwieksza bzdura jaka slyszalam. I mowia to mlodzi ludzie, ktorzy tworza ten nowy lepszy swiat. Swiat tolerancji. Ha. Jesli ktos czytal ksiazke Dziennik Nimfomanki to watpie, ze ma takie podejscie. TEraz jest film jak komus sie nie chce czytac. Polecam. Sama jestem stanu wolnego. I jesli mi koles sie spodoba, a ja jemu to nie widze w tym nic zlego zeby spedzic ze soba super noc bez zadnych zobowiazan. A wasze podejscie swiadczy jak wasze podejscie do tolerancji, swiata jest zamkniete w 4 scianach. Pzdr.

Gość a ty skoro jestes taka otwarta
i nowoczesna to sie rznij po krzakach gdzie popadnie, nikt ci przecierz tego nie zabrania.

Gość a że niby ktoś
...wy jesteście pojebane...

Gość no cóż widzę ze nie
zrozumialas przeslania dziennika nimfomanki i odebralas to jako zachęte do seksu z kazdym i byle gdzie. widać zafascynowaly cię tylko erotyczne opisy a reszty nie dostrzegłaś. polecam ponowne przeczytanie lektury, tym razem dokładniejsze. i może zmienisz zdanie. a filmu nie polecam, chyba że jedynie dla Geraldine Chaplin, po prostu jest nudny a książka wciągająca.

Gość uliaaa3
Czasem zwł na wsi jak poleje się wóda to puszczają hamulce ...

Gość no pewnie, ze powszechnee
Moja znajoma zaszła w ciąże na weselu....z PANEM MŁODYM ! Autentycznie :D Ja osobiście nie preferuje seksu na weselu z kimkolwiek ale takie rzeczy sie dzieja

Gość BArtek.........
temat stary ale odgrzany to się dopiszę... z sexem na weselu to różnie bywa... wódka się leje i potem zapomina się o drobiazgach w stylu gumy. mam koleżankę która sobie własnie z wesela na którym była druhną przywiozła pamiątkę... bardzo ładnego skądinąd syna :)

Gość PauloTheGreat
Zacofańcy! Jaka ta Polska jest zacofana, katolicka. Rzeczywiście seks jest przez niektórych unawany za nie wiadomo co. Jak miałem w wakacje starszą od siebie Rosjankęi zapytałem, ilu miała partnerów, czy 100, to ona na to zaśmiała się. - Stu to miałam, jak mialam 18 lat. U nas seks to nie jest jakieśnie wiadomo co, tak jak w Waszej katolickiej Polsce. - Tak mi powiedziała. Ale nie jestem teżzwolennikiem kurestwa. Z jednej strony cieszę się, jeśli przelecę laskę, nawet ten jeden raz, z drugiej zaś, jeśli dla niej był to tylko jednorazowy seks, może mi byćprzykro, bo ja przywiązuję się do ludzi. Poza tym, jeśli już idę z dziewczynądo łóżka, to znaczy, że mi siępodoba i pewnie chętnie powtórzyłbym spotkanie z tąosobą.

Gość Kamerzysta
Zajmuje się filmowaniem na weselach ( jestem kawalerem) miałem nie jedną okazję a kiedyś byłem na takim weselu gdzie młoda z gościem z orkiestry się bzykała, poważnie. Jak patrzę na to kur...two to chyba zostanę kawalerem bo alkohol niczego nie usprawiedliwia. Czasem mam wrażenie że urodziłem się z 20-30 lat później niż powinienem. Więc mogę stwierdzić że jest to dość znane zjawisko ale czy dobre sama sobie odpowiedz.

Gość gość
Ja też robię na weselach i troche się napatrzyłem. Tylko kilka przykładów. Na jednym weselu była taka zabawa, ze panna młoda musiała przebic się przez kordon facetów do pana młodego. Ci co ją powstrzymywali mieli niezłe używanie, macali ją nieźle po cyckach. Na innym dziewczyny w tańcu podnosiły suknię młodej pokazując wszystkim jej majtki. Jeszcze na innym młoda i koleznki robiły sobie zdjęcie tyłków. Stringi niektórych były prawie niewidoczne.

Gość gość
jesssu w zyciu nie zaprosiłabym takiego smiecia jak autorka , idz się odr***aj na innej imprezie a na ślub przyjdz bawić się i tańczyć jak normalny człowiek , wesele to nie swingers party bambero

Gość Roland Korg 53
Normalna mądra inteligentna osoba nie będzie ani zadawała takich intymnych pytań ani nie będzie puszczała się z byle kim - moralność jej nie pozwoli na to. Pracuje na imprezach ponad 30 lat, widziałem wiele, ale takie przypadki to naprawdę rzadkość i nikt nie robi tego publicznie. A jak ci imponuje rosjanka - to chwal się i ty:)

Gość gość
Faktycznie to jest powód do Wieeeeeeelkiej duuuuuumy jak puszcza się z kazdym napotkanym. Brawo!!!!!

Gość gość
Tez nagrywam na weselach. Ale o takich ekstremach nie słyszałem. Za to oceniam, że bardzo dużo dziewczyn lubi się rozbierać przed kamerą czy przed fotografem. Pannę młoda w bieliźnie widzę na co trzecim ślubie. Bardzo często nagrywam całe ubieranie, a część panien młodych nie wstydzi si się nawet bardzo przeswitujacych majtek, gdzie widać jest wszystko. Z tego co słyszałem od kolegów rozbierane zdjęcia na sesjach zdarzają się nawet czesto.

Gość gość
Bzdury piszesz, robie filmy od 25 lat i za bardzo bujasz w obłokach chłopcze, widać, że niektórzy lubia wymyślać rózne wyssane historyjki