Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kseniula

jak zakończyć laktacje?

Polecane posty

czy któraś z was wie, jak w przeciągu 10 dni zakończyć karmienie piersią?wyjeżdżam na ważne szkolenie i nie dam rady tego odkręcić. córcia ma ponad pół roku i smakuje jej mleko z butelki, za to moje piesri wariują, bo ograniczyłam karmienie. co zrobić, żeby mi nie wybuchły? zaznaczam, że chcę obyć się bez tabletek:(

Gość alausiaM
nie wiem ile razy dotychczas karmilas piersia, ale jezli 2 razy w ciagu dnia, to teraz ogranicz do 1 karmienia, do tego wieczorem jak rano beda mocno opuchniete i jak kamienie idz pod prysznic i sciagnij tyle zeby pioczuc ulge z obu piersi pozniej poloz na nie mrozone liscie kapusty uprzednio ubite tak polecila mi polozna, kapusta jest b wazna, zebys sobnie bigosu nie narobila przed wyjazdem ja poszlam na latwizne bez kapisty i taka goraczke dostalam ze szok, do tego 2 tyg w domu i wizyty poloznej ktora sciagala pokarm-nie chce tego wspominac kapista smierdzialo w calym domu ale po ok 3 dniach czulam ulge kazala mi przukladac non-stop, ja przykladalam z 8 lisci na kazda piers dzinnie