Sassy&Wicked 0 Napisano 2 godziny temu Macie rację, dwie wydmuszki - idźcie stąd, bo mile tu nie jesteście widziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, miszluft napisał: Jestem na forum kobiecym wiec moje zaangażowanie jest adekwatne do miejsca, za to twoje zoofilskie ‚żarty’ Mniej. ps znowu dzwonisz? Żeby cie później Ali baba i jeżusiowa nie musiała bronic ze jesteś zaczepiany nieustannie I po co te nerwy skoro ja popieram żeby kobieta dbała o siebie aby wyglądała jak kobieta . No chyba że kilka słów konkluzji wprawiło cię w zakłopotanie i stąd nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Chyba najlepiej tam wypadła i jeszcze Batman w którymś grała. Jestem maniakiem kinowym. Jeszcze w Clueless oraz w Opiekunce była śliczna. I oczywiście w teledyskach Aerosmith. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Macie rację, dwie wydmuszki - idźcie stąd, bo mile tu nie jesteście widziane. Poza tym to Twój temat i kultura powinna nakazać im opuścić lokal. No chyba że na bakier z kulturą temu słoma z butów im wychodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Jeszcze w Clueless oraz w Opiekunce była śliczna. I oczywiście w teledyskach Aerosmith. "Opiekunka " chyba thriller coś mi świta. Klip Aerosmith dziwne nie znać. Czemu teraz się nie robi takich rzeczy , to oburzające. Lubię stare filmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Poza tym to Twój temat i kultura powinna nakazać im opuścić lokal. No chyba że na bakier z kulturą temu słoma z butów im wychodzi. One i kultura? Trzoda chlewna ma więcej ogłady od tych 2 hejterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, miszluft napisał: Pewnie nie. Dałam cały dobytek pod zastaw miłego wieczoru Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 2 godziny temu O czym gadata dziewuszky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał: O czym gadata dziewuszky Czapkę mi ukradli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 4 Napisano 2 godziny temu sprawiedliwosc dziejowa. masz nauke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kupa śmierdzącego łajna napisał: Czapkę mi ukradli Czakrę przeczytałam. A to łobuzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omer Al-farsi 1 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach! Czyżby któraś z Grażek zapomniała się przelogować i udawała 'męskiego" hejtera? No way 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: One i kultura? Trzoda chlewna ma więcej ogłady od tych 2 hejterek. To się nazywa porażka resocjalizacji, ale gotowe jeszcze tu wrócić zwłaszcza ta jedna żeby pisać majaki o narządach płciowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To się nazywa porażka resocjalizacji, ale gotowe jeszcze tu wrócić zwłaszcza ta jedna żeby pisać majaki o narządach płciowych. Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Omer Al-farsi napisał: Czyżby któraś z Grażek zapomniała się przelogować i udawała 'męskiego" hejtera? No way Nie poznajesz swojej cycoliny, gamoniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 2 godziny temu Dużo tu jakichś czadow ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni. Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Nie poznajesz swojej cycoliny, gamoniu? gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed Przynajmniej nie udaje seksiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 638 Napisano 2 godziny temu Bekowy temat się zrobił 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 638 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach! Nieźle nadal ale nie czujesz żenady , bo to wygląda jak puścić przekupke na salony, lub cuś w ten deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni. Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. Tak, my się tu z nich śmiejemy, a oni analizują wszystko na części pierwsze, myśląc że wszystko to z zazdrości. Czego tu zazdrościć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Ovidio Lopez napisał: gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed Może jednak typ się zrehabilituje i zrobi bazgroły na piasku , bo gdzieś coś widział w necie i wkręcił sobie , że jest wielkim podróżnikiem po zakamarkach świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Smierdzi knurem. I patola. Nara Bywaj z Bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 638 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach! Wystarczy cały rok pomadka różana Nivea, a na noc posmarować usta miodem.. No i od wielkiego dzwona szminka czerwona (Eve albo Krejzi, ale raczej Krejzi, bo Eve jest arystokratką i gardzi motłochem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 638 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Smierdzi knurem. I patola. Nara Paszoł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Tak, my się tu z nich śmiejemy, a oni analizują wszystko na części pierwsze, myśląc że wszystko to z zazdrości. Czego tu zazdrościć? Zawszę wracają w krzaczory jak widzą, że nie jesteś sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 638 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: To zdecyduj się lysa czy z Bogiem czy paszol knurzyco Jesteśmy na publicznym forum i proszę się jakoś zachowywać, skoro jest Pani kobietą zdrową psychicznie. No chyba, że to pisze facet po kieliszku, to wiele wyjaśnia. Jesteś tak odpychająca, zawistna i podła, dlatego zgłaszam twój post i każdy będę zgłaszać, aż padniesz. To za wczoraj za ten hejt na Makarona, Ginę i mnie. Z Bogiem i niech moc będzie z tobą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach