Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Zostałam uśpiona

Polecane posty

9 minut temu, miszluft napisał:

Jestem na forum kobiecym wiec moje zaangażowanie jest adekwatne do miejsca, za to twoje zoofilskie ‚żarty’ Mniej.

ps znowu dzwonisz? Żeby cie później Ali baba i jeżusiowa nie musiała bronic ze jesteś zaczepiany nieustannie 

I po co te nerwy skoro ja popieram żeby kobieta dbała o siebie aby wyglądała jak kobieta . No chyba że kilka słów konkluzji wprawiło cię w zakłopotanie i stąd nerwy. 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

Chyba najlepiej tam wypadła i jeszcze   Batman w którymś grała. Jestem maniakiem kinowym. 😊

Jeszcze w Clueless oraz w Opiekunce była śliczna. I oczywiście w teledyskach Aerosmith. 🎸 

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Macie rację, dwie wydmuszki - idźcie stąd, bo mile tu nie jesteście widziane.

Poza tym to Twój temat i kultura powinna nakazać im opuścić lokal. No chyba że na bakier z kulturą temu słoma z butów im wychodzi. 😁

• Haha 1

2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

Jeszcze w Clueless oraz w Opiekunce była śliczna. I oczywiście w teledyskach Aerosmith. 🎸 

"Opiekunka " chyba thriller coś mi świta. Klip Aerosmith dziwne nie znać. Czemu teraz się nie robi takich rzeczy , to oburzające. Lubię stare filmy. 😊

7 minut temu, Get Out napisał:

Poza tym to Twój temat i kultura powinna nakazać im opuścić lokal. No chyba że na bakier z kulturą temu słoma z butów im wychodzi. 😁

One i kultura? Trzoda chlewna ma więcej ogłady od tych 2 hejterek. 

8 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał:

Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach!

Czyżby któraś z Grażek zapomniała się przelogować i udawała 'męskiego" hejtera? No way 😄 

• Haha 1

6 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

One i kultura? Trzoda chlewna ma więcej ogłady od tych 2 hejterek. 

To się nazywa porażka resocjalizacji, ale gotowe jeszcze tu wrócić zwłaszcza ta jedna żeby pisać majaki o narządach płciowych. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

To się nazywa porażka resocjalizacji, ale gotowe jeszcze tu wrócić zwłaszcza ta jedna żeby pisać majaki o narządach płciowych. 😁

Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. 

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. 

Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni.😅 Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. 😉

• Haha 1

3 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał:

Nie poznajesz swojej cycoliny, gamoniu?

gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed

• Like 1

9 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

😄

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa.

23 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał:

Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach!

Nieźle nadal ale nie czujesz żenady , bo to wygląda jak puścić przekupke na salony, lub cuś w ten deseń. 🤔😁

4 minuty temu, Get Out napisał:

Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni.😅 Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. 😉

Tak, my się tu z nich śmiejemy, a oni analizują wszystko na części pierwsze, myśląc że wszystko to z zazdrości. Czego tu zazdrościć? 

7 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Może jednak typ się zrehabilituje i zrobi bazgroły na piasku , bo gdzieś coś widział w necie i wkręcił sobie , że jest wielkim podróżnikiem po zakamarkach świata. 😅

Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał:

Smierdzi knurem. I patola. Nara 

Bywaj z Bogiem. 😁

27 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał:

Wystarczy cały rok pomadka różana Nivea, a na noc posmarować usta miodem.. No i od wielkiego dzwona szminka czerwona ☺️

(Eve albo Krejzi, ale raczej Krejzi, bo Eve jest arystokratką i gardzi motłochem) 😅

7 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Tak, my się tu z nich śmiejemy, a oni analizują wszystko na części pierwsze, myśląc że wszystko to z zazdrości. Czego tu zazdrościć? 

Zawszę wracają w krzaczory jak widzą, że nie jesteś sama. 😁

3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

To zdecyduj się lysa czy z Bogiem czy paszol knurzyco

Jesteśmy na publicznym forum i proszę się jakoś zachowywać, skoro jest Pani kobietą zdrową psychicznie. 

No chyba, że to pisze facet po kieliszku, to wiele wyjaśnia. 

Jesteś tak odpychająca, zawistna i podła, dlatego zgłaszam twój post i każdy będę zgłaszać, aż padniesz. 

To za wczoraj za ten hejt na Makarona, Ginę i mnie. 

Z Bogiem i niech moc będzie z tobą 🤦💃

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się