Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dirisha

Białaczka - właśnie się dowiedziałam

Polecane posty

Gość moze maly szantaz
pa pa .trzymaj sie 🌻

Gość hmyhmy
Dirisha ja nie wiem, ale moze mogą go od ręki zarejestrować w pośredniaku, zeby mial to ubezpieczenie..chyba ze poprzednio sie nie zglosil na wizytę to czeka się 3 tygodnie aha, przy bialaczce podobniez bolą kości, nie wime czy zawsze, ale najpierw zobaczcie po badaniach co to jesta potem mozna ecydowac co dalej

Gość llllllllllllllllllIIIIIIIIIIII

Gość majsterklepka
uuuppp

Dziś wyjeżdżam na tydzień, jeśli macie jakieś uwagi czy pomysły - piszcie przeczytam po powrocie. Pozdrawiam wszystkich

Gość majsterklepka
Dirisha a co z tym facetem? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3455909 masz tu zalozylam topik zbiorczy, moze ktoś coś napisze Wiesz, wydaje mi się, że to za duży ciężar dla Ciebie jednej .... poza tym on MA SIĘ ZACZĄĆ LECZYĆ, a nie zmuszac Ciebie do patrzenia jak umiera (o ile to faktycznie białaczka).

majsterklepka ja sobie poradzę, muszę... (ot, Zosia-samosia;) ), choć Wasze wsparcie byłoby naprawdę mile widziane. Tak, wyjeżdżam, to wyjazd zorganizowany, na który zapisałam się już dawno i nie zrezygnujęz niego, bo: 1. to i tak nic nie zmieni, conajwyżej będę robiła z siebie histeryczkę, a on się bardziej przestraszy i wycofa 2. muszę być silna jeśli chcę komuś pomagać, a ten wyjazd mnie zrelaksuje i wzmocni. To tak jak w samolocie: najpierw załóż maskę tlenową sobie, potem dziecku.

Gość majsterklepka
cześć Dirisha;) a on przez te tydzień co robi? wiesz, ja nie wiem co na Twoim miejscu bym wtej sytuacji zrobiła ;( Wiem natomiast, że ludzie odwracają się przy nieszczęściu od czlowieka, bo tacy już są...:/ A on niech nie pitoli, że się nie będzie leczył, bo musi zadbać o siebie, żeby przynajmniej uniknąć bólu...

on będzie robiłco zwykle czyli harował jak wół. Nie odwracam się od niego, wręcz przeciwnie. Podejrewam, że jak bym zrezygnowała z wyjazdu to miałoby to złe konsekwencje dla \"sprawy\". Natomiast nie pozwolę mu zrezygnować z walki. Już ma zapowiedziane, że jak to zrobi to ma mnie na sumieniu, teraz tylko trzeba go do tego przekonać:P

Gość majsterklepka
hmmm...a tak swoją drogą - facet po 30ce i nie ma kobiety?? :o

Gość majsterklepka
:(

jego toksycznego związku nie zmienię, mogę tylko pomóc w ramach moich \"kompetencji\". Ps. wiek to żaden wyznacznik. Też sama jestem:P

Gość majsterklepka
przepraszam, musilama odejść zeby zjeść

Gość majsterklepka
ok, milego odpoczynku więc;)

Gość podnoszeee

Wróciłam, Dobrze mi zrobił ten wyjazd, naładowałam akumulatory. Jemu chyba też. Wie, że tego nie można tak zostawić.Cały tydzień czuł się fatalnie. Mam nadzieję, że to tylko jakaś durna infekcja. We wtorek idziemy do lekarza.

Ależ to stworek - oporek! Czy wszystkich facetów trzeba tak za uszy ciągnąć na badania?

No!!! Badania zrobione. Jutro wyniki, lekarz jutro albo w czwartek. TEraz trzymać kciuki

milczy... powinien być dziś u lekarza powinien zadzwonić zaczynam się martwić

Gość niezamężna
Dirisha będzie dobrze....zobaczysz..trzymam kciuki!!!

Gość majsterklepka
cześć Dirisha co tam? ja sama nie mam pracy, więc mam wisielczy nastórj.. nie jestem dzis dobrym rozmówcą...

dziękuję niezamężna:) ale pożyjemy zobaczymy nie kasujętego topiku, bo jakby co będę tu szukała wsparcia. Sama sobie mogę nie poradzić

Gość niezamężna
Dirisha----> nie kasuj broń boże:)jakby co to jestem do dyspozycji:)

czeć majsterklepka, miło Cię widzieć:) też Ci widzę nielekko... Szkoda, że nie mogę Ci pomóc:( Mieszkasz w większym mieście? Jakiej pracy szukasz?

Gość majsterklepka
najchętniej to bym chciala się podszkolic w ksiegowosci, mam dosiwadczenie w sprzedazy, ale ze studiami podyplomowymi dają mi propozycje wiecznego zlecenia...ja nawet tego nie orzumiem, bo zlecenie to umowa na czas okreslony z zalozenia...:o