Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna

5 maj - ślub. Odliczanie!

Polecane posty

Gość i_iwona
ja idę na wesele w sobote-5 maja ;]] sczęścia życzę ;**

dziękujemy :) a ja słyszałam że ma przyjść ocieplenie - powiem więcej - dla tych z 5 maja ma być do 28 stopni na plusie :D hehe jak mówili dluugi weekend miał być ciepły - może nie wyszło im co do początku weekendu ale za to koniec się sprawdzi :p pozdrawiam wszystkie pany młode które wychodzą za mąż za 2 DNI !!!!!!!!!! :D :D :D

hej! ja już powoli nie śpię po nocach, za 2 dni nasz dzień!!! :D

O kurdeeee... Jaka Ty szybka jesteś ... ja mam ślub w 2018 i jeszcze nie mam partnera ... a co dopiero z przygotowaniami ... ja się nie wyrobie ! Ratuj .... mam dopiero sukienkę i tiul ... zamówionego kamerzystę i takie tam bzdety ... a do ślubu przeciez już tylko 11 lat ... udziel mi wszelkich pomocnych raddd!

Tasia ja tez wychodze za maz 12 maja..i tez mamy miec zdjecia plenerowe....i tez sie chyba zalamie jak bedzie padac:P ale badzmy dobrej mysli!! chumrom i deszczom mowimy stanowcze NIE!!! oczywiscie w ramach solidarnosci z dziewczynami z 5 maja tego dnia ,rowniez prosimy zakrecic kurki z deszczem!! :):):)

ja juz wyszlam za maz ale w sierpniu 2006,jedak weszlam na Wasz topic i zycz WAM wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia,i nie denerwujcie sie tak w tym szczegolnym dla Was dniu,bo bedzie to najpiekniejszy dzien Waszego zycia.ja sie tak denerwowalam,ze w trakcie skladania przysiegi nie moglam powstrzymac sie od smiechu,ledwo wydobylam z siebie slowa.powodzenia....

Gość pogody nie mozna przewidzieć
Niestety nie macie dobrej prognozy na jutro: ulewne deszcze i burze w całym kraju a co za tym idzie oziębienie.... Życzę wszystkigo dobrego!

Gratuluje wam :) Ja niestey chyba slubu nigdy nie wezme. Wczoraj sie wlasnie dowiedzilam ze moj facet chce ze mna zyc na \"kocią łape\". Tak mi strasznie zle z tego powodu. Powaznie mysle o rozstaniu. Kocham go, ale potrzebuje stabilizacji i bezpieczenstwa. Pozdrawiam i powodzenia!

Rozumiem Cię.. każdy chce po swojemu - niektórzy czują się bezpeicznie w związku małżeńskim, bo daje im to jakąś bewnosć, zaplecze psychiczne inni zaś szczęsliwi czują się żyjąc na \"kocią łapę\", bo nie sa \"zniewoleni\". Ale wiem, że moze być Ci przykro, skoro Ty chcesz, a on nie... moze jeszcze się coś zmieni!

Gość ania_malbork
Ja ide 5 maja na weselicho Mam nadZieje ze bedzie zajefajnie Pozdrowienia dla Asi i MIchała Wszystkiego najlepszego na nowej drodze

to już za niecałe 13 godzinek - czekam i odliczam do tego najpiękniejszego dnia w naszym życiu ;) ŻYCZE POWODZENIA PAPAPA

a pogoda za oknem nieciekawa ;( u mnie pada. wszystkiego naj!

KochANE - JUŻ PO - CIESZE SIE STRASZNIE - BAWILIŚMY SIĘ DO SAMEJ 5 NAD RANEM - BYŁO SUPER PO PROSTU !! GRATULUJE TEŻ NOWYM MĘŻATKOM Z 5 MAJA I NIE TYLKO - MĘŻÓW :) ;)

Gość Dro4er
Do you know what extension he's on? priligy 30 mg costo Sterling fell to $1.5297 after UK gross domesticproduct data, from $1.5371 beforehand - a shade away from aone-month peak of $1.5393. The British economy grew 0.6 percentin the second quarter, picking up from the previous quarter foran a 1.4 percent annual pace.

Gość Kristopher
This site is crazy :) treat pointing adcirca france cab The Star provides news, events and sport features from the Sheffield area. For the best up to date information relating to Sheffield and the surrounding areas visit us at The Star regularly or bookmark this page.

Gość Jarrett
How much will it cost to send this letter to ? http://www.webdesignerslancaster.co.uk/what-is-a-cms.html acquistare tadapox But jurors will also be considering the lesser charge of manslaughter, which also has the possibility of life in prison. In order to be convicted of manslaughter, a jury must prove that the defendant "sincerely thinks he or she was acting in self defense, but that the perception is unreasonable," Epstein says.

Gość Edgardo
I'd like to cancel a cheque 20 mg abilify He said: "The victims of press abuse, who Hacked Off represent, were appalled that Rupert Murdoch told Sun journalists that parts of the Leveson inquiry were over 'next to nothing'."