Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semyra

za dwa tygodnie lece do Nowego Yorku!

Polecane posty

i jestem bardzo happy z tego powodu :) do tych, ktorzy byli w tym niesamowitym miescie --> jak WAM sie podobalo ? ps. poza tym, dostalam wize na 10 lat do USA !! HIHIH

Gość 15.4 yerok
fajnie ci, tez bym chcial tam kiedys wpasc.. na ile czasu jedziesz ?

:) jede z narzeczonym na 5 nocy :) wylatujemy w dniu moich urodzin, to prezent od mojego lubego:) nie moge sie doczekac:)

Gość giz
to nie wracaj, tam jest fajnie, ha ha ha ha

Gość znam NYC
z pozycji turysty. Miasto niesamowite, wryje Cie na pewno w ziemie jak zobaczysz cały Times Square, gdzie czujesz ze zycie pedzi jak oszalałe. Drapacze chmur, cała mieszanka kulturowa, dzungla! Warto warto jechać i podziwiać:) Gratuluje wizy, tez mialam na 10 lat, ale w tym roku się konczy, buu... Powodzenia:)

Gość znam NYC
no i sklepy, Kochana oszalejesz tam:D

Gość hyejas
wiza na 10 lat>?!?!?!? wow

Gość znam NYC
a wiesz ile bilet kosztował? Zastanawiam się ile teraz kosztuje w tym czasie, ale jak to prezent to pewnie nie wiesz:P

Gość zuza.
nie sa takie drogie w 3000 w dwie strony sie zamknisz :)

:) nie moge sie doczekac :) mieszkam w anglii, jestem w londynie 3 razy w tygodniu (ale nie mieszkam w lon) wiec jestem przyzwyczajona do ruchu, zamieszania i duzego miasta.. ale NOWY YORK, to nie Londyn ! NY to idealne miejsce na zakupy! jezdze czasami do Rzymu na zakupy.. ale NY to NY!!

Gość XXXXXXXXXXXXP
semyra-->> lo moj boshe.. czy ty przypadkiem nie jestes ta osobka co w bank foliday byla w szkocji i chwalila sie jakie t o ma fajny , wygodny samochod i napewno trasa bedzie mila? :O :O :O

Gość wreszcie udaje mi się
a ja się zachwycałam jak pojechałam do krakowa, a co dopiero londyn a co dopiero usa

:) TO PREZENT NA URODZINY, ale ja wybralam hotel i zarezerwowalam bilety, wiec znam cene, (moj luby nie ma czasu na szukanie w necie hotelu itd) zostajemy w Grand Hyatt, manhattan :) http://www.grandnewyork.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp cena za 5 nocy, lecimy BRITISH AIRWAYS , premium economy siedzenia (lepsze niz ekonomiczna klasa, ale \"nizej\" niz biznes ) 15680zl

Gość XXXXXXXXXXXXP
nastepna malolata uwielbiajaca pochwalic sie tym i owym :O

Gość a ja jadę na wieś
cisza, spokój, las, słońce, woda to jest to :)

Gość XXXXXXXXXXXXP
dziwne .. :D to Ty.. :d ashmina21 Islandia to moj ulubiony kraj jak na razie (a bylismy w juz w paru miejscach ) planujemy tam wrocic, moze nawet w tym roku , jak na razie mamy zaplanowana Szkocje i Nowy Jork na moje 22 urodziny w maju (dostalam vize na 10 lat!!!!) jupi!!

Gość no ic o z tego ze sie chwali
a co w tym zlego ? dlaczego polacy sa tacy zwistni i wredni i zazdosni ??? ludzie !! co sie z wami dzieje jak sie ma czym chwalic niech sie chwali!!

Gość znam NYC
3000 no to nieźle;) No powiem Ci, że w Londynie nie byłam, ale w Rzymie tak, i w kilku innych miastach, również w Stanach, ale Nowy Jork... zwłaszcza na taki wyjazd turystyczny, to marzenie i duzo wrazen:) Byłam kilka razy przelotem, zabrałam za którymś razem mojego chłopaka, przez godzine nie mogł mowic, jak sie go pytałam i co myśli:D Biegał jak oszalały:p Ech tam sie chwali, a co... fajnie poczytać że ktoś gdzieś sobie pojedzie;)

Gość XXXXXXXXXXXXP
to niech sie przyznaje chociaz do swojej osoby - to po pierwsze... po drugie dlatego napisalem , ze chwali , bo co jakis czas zaklada taki topik :O :O :O i nie wiem czego oczekuje od czytajacych :O

Gość XXXXXXXXXXXXP
przestajac sie odzywac wlasnie potwierdzila moje slowa :O

Gość durna baba
z tej ashminy,pusta jakas jak pustak. ashmina dziecko-w Londynie niedaleko Hyde parku jest takie miejsce gdzie mozna stanac i mowic co slina na jezyk przyniesie wiec jedz tam i gadaj tam a nie tu na kafe,moze ktos(jakis kloszard czy narciarz) Cie bedzie mial ochote sluchac ...choc watpie:) :):)

dziwni jestescie, pelni zazdrosci i zawisci nienawidzicie ludzi, ktorzy maja lepsze zycie niz wy dlaczego ?

do XXXXXXXX widze, ze twoje zycie jest BARDZO nudne i beznadziejne siedzisz na kafe calymi dniami i szukasz topikow gdzie mozesz sobie ulzyc na ludziach, krytykujesz, wysmiewasz, okazujesz swoja zazdrosc i glupote see ya looser!

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaaa
w Londynie niedaleko Hyde parku chyba w Hyde Parku:D

Gość ja tez kupialm bilety i lece
pozwiedzac NY :-) jest promocja w locie, ze jak sie kupi bilet na wylot w czerwcu i powrot do 40 dni od wylotu do w 2 strony kosztuje 620 $ :-)