Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semyra

za dwa tygodnie lece do Nowego Yorku!

Polecane posty

semyra, z twoich wypowiedzi jasno wynika, ze cos z toba nie tak. Obstawiam, ze sprzatasz w domu u jakiegos Pakistanczyka albo wykonujesz jakas upokarzajaca prace. Jest w tobie bardzo duzo agresji i chamstwa. Twojemu narzeczonemu to nie przeszkadza? Twoi pracodawcy o tym wiedza? Wiesz, teraz rasizm jest niemodny, a ludzie agresywni sa mniej wydajni w pracy. Skonczysz marnie. Zal mi ciebie, pewnie jestes w rzeczywistosc uboga, niewyksztalcona, z masa kompleksow.

Gość new york to moje marzenie
fajnie ci, opwoedz nam jak wrocisz :)

hej! dzisiaj rano wrocilismy z NY! byulo suuper, swietna pogoda, sloneczko, duzo sie dzialo :)

ludzie na poziomie nie posługują sie takim rynsztokowym jezykiem jak ty a tym bardziej nie wdaja sie w gadke na tak niskim poziomie,widac ze jestes sfrustrowanym dziwuszyskiem która tylko liczy na poklask i słowa podziwu i uznania .Wez sie lepiej za nauke bo za pare lat bedziesz klatki zamiatac i nie w windsorze bo tam juz beda zajete. Moze i masz tak \"kolorowe\" zycie jak tu usilnie starasz sie nam przedstawic ale po twoich wypowiedziach dla mnie jestes ZEREM. Żegnam

zal mi takich kretynek jak ty :) see ya looser