Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semyra

za dwa tygodnie lece do Nowego Yorku!

Polecane posty

Sorry laska ale czytac sie nie da Twoich postów...nie dośc ze z daleka jedzie od Ciebie debilizmem to jeszcze nie masz za krzty skromnosciw sobie... żenua

jestem w UK, mam 19 lat, studiuje, mam zajebista prace.. a jednak nie pisze o tym na forum.. bo nie mam takiej potrzeby. ty po porostu lubisz pokazywac jacy sa polacy.. ale ja tego nie zmienie.. dzieki ze sie moglam troche z ciebie posmiac. lece do pracy.. i pewnie sie jeszcze naslucham od podobnych polakow jak ty jacy to oni nie sa cool.

w tej fabryce kurczakow to juz pewnie od paru lat te kurczaki przezucasz nie ? hahaha takie gowniary jak moga pomarzyc o zyciu na moi poziomie hehehe bujaj sie buraku do tej swojej fabryki snow hehehehe

za zadne skarby swiata nie chciałąbym być w zyciu taka pusta jak ty...

w ktorej restauracji w lonydnie pracujesz ? jak jakas fajna to wpadne na kolacje, moze nawet dam ci napiwek, jak mi wyczyscisz buty

Gość uououo
semyra-> to Ty masz fajna prace, duzoooo zarabiasz, iwec sie chya nie nie lenisz co? a jeszcze masz czas farmazony na forum wypisywac. z gola du*a musialas z PL wyjechac skoro teraz sie tak chwalisz. dal takiego swiatowca jak Ty, to wyjazd do NY powinien byc tak normalny jak dla 90% ludzi na swiecie pojscie po bulki do sklepu.

jezdze na wakacje 5 - 6 razy w roku, nie co tydzien, a w ny jeszcze nie bylam co w tym zlego, ze ktos jest szczesliwy tam gdzie jest? czy to grzech, ze sie ciesze, ze jade ze swoim chlopakiem do tego pierzonego Nowego Yorku?! co z wami jest nie tak ludzie ??!

semyra, skoro masz 22 lata, to twoje wyksztalcenie zapewnie nie jest wzysze. Skonczylas jakies studia?? czy jestes menagerem z zerowym doswiadczeniem, zatrudnionym dla picu? i czym wlasciwie zarzadzasz w tym Windsorze?

chodzilam do college\'u w Londynie , teraz nie mam za bardzo czasu, bo pracuje na full time w Windsor

semyra, jesli 5-6 razy w roku jezdzisz na wakacje, to chyba nie pracujesz na pelen etat, co? dziewczyno, osoba zamozna, na poziomie, nie przechwala sie w tani sposob swoimi pieniedzmi przed anonimowymi uzytkownikami netu. Takie zachowanie jest po prostu...tanie. Jak przecenione topy od Haroddsa.

bez wyksztalcenia chyba nie osiagniesz zbyt wiele. Powiesz, czym sie zajmujesz w tym Windsorze?

nastepna madralinska sie znalazla ja po prostu napisalam, ze sie ciesze ze lece do NY!! i chcialam zebys ktos kto tam byl, podzielil sie swoimi doswiadczeniami !! a wy robicie z tego niewadomo co!!

Gość Victora Beckham
och, to zalosne, ze te kretyniki tak podniecaja sie wyprawa do NYC i sciubola grosze na jeden marny wyjazd. Ja co najmniej raz w tygodniu jestem w NY na malych zakupach, nie wspominajac o Londynie, Mediolanie czy Madrycie. Biedaczko, przestan sie podniecac glupotami, lepiej zamilcz, bo i tak nigdy nie doronwnasz mi stanem konta i klasa.

niestety nie powiem i tak juz za duzo o sobie napisalam, jestem szczesliwa, tu gdzie jestem koniec kropka see ya

Gość victoria bec to
to insekt, trzeba ja zadeptac hehhe nie lubie jej, uwazam ze jest zalosna ma kase ale nie klase

semyra, gadasz bzdury. Ciezko w wieku 22 lat, bez wyksztalcenia, zapracowac na dom z 5 sypialniami, bedac sprzataczka w Windosorze (a moze menagerem personelu sanitarnego?). Zal mi ciebie mitomanko, jesli wirtualna konfabulacja jest jest twoja jedyna metoda radzenia sobie ze swiatem, ktorego nie ogarniasz, to jestes zwyklym robakiem.

Gość uououo
jak tak intensywnie pracujesz to pytam Cię jak to robisz, ze te swoje farmazony na forum masz czas wypisywac moze masz swojego asystenta?

Gość dziwni jestescie
przeciez vic swja kase z bycia spice girl wydala juz dawno temu jej maz to sponsor zaszla w ciaze i musial sie z nia ozeniec, gdyby nie jego kasa to nikt by o niej nie pamietal byla by zwykla laska, ktore miala swoje 5 minut a ona wydaje kase swojego meza jakby to byla jej kasa to zwykla puszczaska, ale akurat wpadla z bogatym pilkarzem

Gość Victoria Beckham
moje ciuchy trafiaja do najlepszych sklepow vintage w NYC i Londynie, dzien zaczynam od kapieli w kozim mleku, masazu i fryzjera (moj staff mieszka ze mna). Nie powinnam w ogole z wami dyskutowac, szczekajace, biedne kundle.

Gość Victoria Beckham
sama zapracowala na swoje pieniadze!!! pracowalam jako modelka dla najlepszych projektantow!! mam wlasna linie ubran, butow i torebek. A mojego meza kocham i dlatego urodzilam jego dziecko. Jestescie mali i zawistni!!

Gość nie bardziej niz ty

Gość dziwni jestescie
tak, ale skad victoria miala kase na projetkowanie ubran, torebek i okularow ??? OD MEZA!!

Gość uououo
oooo semyra przestala pierdzielic glupoty i jeszcze nie odpowiedzial na moje pytanie

Gość uououo
semyra a powiedz jakiego papieru toaletowego uzywasz, bo pewnie jakies lepszego niz lepsza ludzi

semyra, a nie powinnas teraz ciezko pracowac na swoje wakacje zamiast siedziec w necie?

ja nigdy nie musialam ciezko pracowac w przeciwienstwie do wszystkich polaczkow sprzatajacych, pracujacych w bubach, barach,restauracjach, fabrykach itd i jest mi z tym dorze

Gość uououo
uff, semyra dobrze ze wrocilas, bo myslalam, ze Cie zwolnini! to Ty jako menagerka nie pracujesz ciezko, to moze Ty jestes menagerka wlasnego domu?

skoro nie musisz ciezko pracowac, to twoja praca niewiele jest warta. I pewnie wkrotce ja stracisz :) a czym sie zajmujesz w Windsorze?? ps. rodzice nie nauczyli cie, ze trzeba szanowac ludzi, ktorzy ciezko pracuja? pamietaj, to, co zlego robimy innym ludziom, wraca do nas ze zdwojona sila. Twoja pogarda dla ciezko pracujacych ludzi wroci do ciebie zwielokrotniona, ioedy to ty bedziesz ciezko pracowac fizycznie, bo tak ci sie los ulozy.

hahahaha zal mi was :) ale dzieki takim smieciom jak wy, moje zycie jest lepsze bo jest ktos, kto posprzata mi w domu, wyniesie smieci, skosi trwae w ogrodku, zaniesie ubrania do pralni, umyje okna, umyje samochod , i wyczysci buty za £ 8 za godz!! i zatrudniam tylko polakow, by pokazac, ze jestem lepsza od nich, od was ! wy u mnie srzatacie i myjecie mi kibel!! heheheheheheh