Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nektarynka87

Startujemy w poniedziałek 30.04- cel to jakies od 4 do 10 kg !!!

Polecane posty

dziewczyny a co bedziecie jadly dalej? ja tak sobie myslalam ze napewno nie bede chciala przekraczac 500 kcal przez pierwszy tydzien chociaz jutro planuje zjesc jeszcze troszke mniej no nie wiem na razie nie mam pomyslu napewnoe jakas wasa, serek topiony i satala lubic salate mniam:)

Moniczko , wiesz zawsze cos znajdziesz malo kalorycznego ...:) jesli chcesz przetrzymac troszke i jesc okolo 500kcl :) dasz sobie rade np. jedzac 1 jabluszko , troszke jogurtu z platkami czyu otrebami , Wase z serkiem bialym ziarnistym :) albo cos w tym rodzaju :) ja tak jadlam poniewaz uwielbiam te produkty i wyszukalam jak najlzejsze :) najgorsze jest dla mnie przygotowanie czegos konkretnego , czegos co sobie moge zrobic szybko , zdrowo i oczywiscie jak najmniej kalori zaby mialo :)

a przy ostatniej diecie robilam sobie kaszke manne na kostce rosolej jesli ktoras z Was lubi taka kaszke to polecam ma 23 kcal na 100g to malutko a i syci na troszke przewaznie pochlanialam tak z 300g i nie mialam po tym wyrzutow sumienia:D

Gość ewcia_20
a jak to sie robi dokładniej?

Ewcia wlewasz wode do garka tak z 350 g wrzucasz do tego pol kostki rosolowej i wsypujesz kasze tak zeby za gesta nie byla jak kto lubi:) mozesz sobie zetrzec do tego marchewke jak lubisz albo jakies inne warzywka dorzucic

dobra dziewczynki dzis juz nie bede pisac zrobie jeszcze kilka brzuszkow;) i ide lulac a jak sie obudze to juz bede mogla jesc juuuupi:) trzymajcie sie laseczki:)

monia miłych snów :) moze sobie przyżądze taką kaszke :P jejku ale jestem głodnaaaaa... srasznie... chyba pojde spać :/ a rano zjem duże śniadanie :D pozdrowienia dla Was 🌼

hey dziewczynki niedawno wstalam i niestety nic nie pocwiczylam bo czulam sie bardzo oslabiona na kolku wytzymalam jedynie 5 minut... bleee ale dzs juz mozna cos zjesc wiec bedzie lepiej;) oto moje sniadanko: satala z kefirem i jablkiem ok.133 kcal

czesc kochaniutkie :):) !! ja rowniez przed chwilka wstalam :):) Moniczko - jajeszcze nie zaczelam cwiczyc , tak mnie wszystko pieklo ze nie dalam rady sie wczoraj ruszyc :D doszlam wreszcie do siebie po tym moim opalaniu :D sniedanko suuper - bardzo malo kaloryczne :)- brawo :) hmm...a ja sie chyba jeszcze dzis poglodze :) i dzis na bank cos juz pocwicze wieczorkiem :) musze sobie ta skakanke kupic bo slyszalam ze jest dobra na zrzucenie dolnych czesci ciala :) milego dnia dziewczynki :)

monia fajne śniadanko :) kasiula tylko nie przesadź z tą głodówką!! Ja na śniadanie jak zwykle się objadłam :D byłam strasznie głodna rano, zjadłam 4 wasy i troche odtłuszczonego twarożku z pomidorem :) Teraz popijam herbatke odchudzającą.

allo , allo kobietki :D:D!! jestem na tej glodowce jeszcze ale tak mnie nosi zeby cos zjesc !!!! starsznie ! poskubalam kilka ziarenek slonecznika i pije , duuuzo pije ! wytrzymam :)! mysle co by tu sobie robic do jedzonka :) i tak dzis stwerdzilam ze sobie jakas zupke \"cienka \" ugotuje czasami , serek bilay chudy ze smietanka(tylko jeszcze nie wiem jaka ?!) i ogoreczkiem ...lub pomidorkiem ..:):) mysle intensywnie :D:D :D a jak wam idzie ??:P spowiadac sie mi tutaj :P:P !!:D

jak tam Wam idzie dziewuszki? ja do tej pory oprocz sniadanka zjadlam jeszcze 200 g jogurtu naturalnego i 2 wasy czyli jakies 300 kcal mam juz dzisiaj przez caly dzien zjedzone na kolacyjke cos sobie jeszcze zafunduje:)

juz wyspowiadane:) ja juz bym trzeci dzien na glodowce nie wytrzymala podziwiam Cie Kasiulka trzymaj sie laseczka powodzenia:)

Moniczko :O:O suuper! extra Ci idzie ! - jestem z Ciebie dumna :D ! i tak bedzie jeszcze dluugo ! :D dluuga droga przed nami :D:D Monia nie dziekuje ! zobaczymy jak dlugo dam rade :P BUZIACZKI :*

Monisia te dwie buzki kolo Twojego imienia mialy oznaczac zaskoczenie co do tego ile dzis zjadlas :) uupsss! chyba cos nie wyszlo :):)

Monia i kasiula jestem z Was dumna, super sobie radzicie :) U mnie niestety nie tak kolorowo, zaczynam tracić motywacje, coraz więcej wpieprzam i nie chce mi się ćwiczyć, ciągle się usprawiedliwiam, podjadam... No masakra... :( Taki kryzys? Przejdzie? Chyba, że nie wytrzymam 😭 to juz 3 tygodnie na diecie :( ...

Kasulko damy rade dlugo zobaczysz az bedziemy zadowolone z naszych osiagniec:) Ratana dasz rade ja tak mialam ostatnio po dwoch tygodniach diety, nie lam a bedzie dobrze zobaczysz podjadanie to jeszcze nie taka tragedia musisz sie wzaic w garsc skoro udalo Ci sie tyle schudnac to dasz rade osiagnac swoj cel:)

juz jestem po kolacyjce zjadlam: kromke chleba macy, 50 g serka ziarnistego i jabluszko co dalo 160 kcal razem wciagnelam dzis 460 kcal wiec jest dopse jestem zadowolona:)

No wrocilam wreszcie z pracki dzis wieczorkiem pocwicze troszke włacze jakas vive i poskacze , powyginam sie troszke. z pracki zawsze wracam rowerkiem wiec mam codziennie z 30 minut ruchu na rowerze :) Dziś na śniadanko zjadłam : 2 kromki WASA z cienka wedlinka z indyka i plasterki ogorka na to oczywiscie ogorek wezowy czyli surowy :) aaa dziewczynki zeby to jedzenie nie bylo suche to mozna posmarowac kromke keczupem. dzis rano spojrzalam na butelke i moj keczup ma 96kcal na 100g i tylko 0.1g tluszczu wiec uwazam ze to bardzo malutko ;) na obiadek zjadlam 2 rozkrojone pomidorki z cebulka i sola oraz troszke brokuł. na przekaske jablko i pol banana. (wiecej juz we mnie nie wchodzilo) a na kolacje znow pewnie zjem 2 rozkrojone pomidorki (uwielbiam je) AHA . UWAZAJCIE NA SER !!! - z.ólty - cholernie tlusty i tyle kalorii :( kocham was dziewczyny. nie sadzilam ze uda mi sie zebrac grupe tak wspanialych i zawzietych dziewczyn, pomagacie mi duzo mimo ze sie nie znamy dajecie mi duze wsparcie psychiczne i chce sie starac :D buziaczki waze 72.8 to juz 1.2 kg :) zlecialo

mogę się do Was przyłączyć?? bo z innego topiku założycielka mnie wygoniła

Lekki jadlospisik Nektarynka dobrze sie trzymasz:) mi tez jakos tak latwiej jak moge czasem cos naskrobac na forum wiedzac ze macie takie same problemy to bardzo pomaga wielkie dzieki:** a co do wagi na razie sie nie waze wejde na nia dopiero za jakies 3-4 dni i zobaczymy ile ubylo mam nadzieje ze sporo. Ale po brzuszku zauwazam juz roznice od tego nie jedzenia nie jest taki wypchany moj misiek tez zauwazyl wiec jestem happy i teraz juz sie calkiem dopse czuje i jest ok:) do juterka laseczki:**

Lekki jadlospisik Nektarynka dobrze sie trzymasz:) mi tez jakos tak latwiej jak moge czasem cos naskrobac na forum wiedzac ze macie takie same problemy to bardzo pomaga wielkie dzieki:** a co do wagi na razie sie nie waze wejde na nia dopiero za jakies 3-4 dni i zobaczymy ile ubylo mam nadzieje ze sporo. Ale po brzuszku zauwazam juz roznice od tego nie jedzenia nie jest taki wypchany moj misiek tez zauwazyl wiec jestem happy i teraz juz sie calkiem dopse czuje i jest ok:) do juterka laseczki:**

Nekatrynka - bardzo dobrze dobrane posilki ! lekkostrawne :) wiesz , mi tez jest duuuzo latwiej sie odchudzac jak wiem ze mam was, ze jestescie i rowniez codziennie zmagacie sie z pokusami :):)!! Moniczko -ja podobnie jak Ty zwaze sie dopiero po jakims czasie , moze dopiro po 2woch tygodniach :) a ja dzis jeszcze glodowalam w sumie :) chce pociagnac tak z tydzien ale raczej mi sie nie uda ! bedzie ciezko ..... cwiczyc jeszcze nie zaczelam i to mnie przeraza:( kazda z was cwiczy .. do jutra Kobietki :*:* spijcie dobrze !!

No ja zaraz porobie brzuszkow troszkę :D tylko ktos niech mnie trzyma za nogi :) poprosze chłopa ;p

czesc laski niedawno wstalam krecilam pol godzinki kolkiem i zrobilam 30 brzuszkow sniadanko jeszcze nie zostalo pochloniete, co dzis zjadlam napisze Wam gdzies tak wieczorkiem po kolacji buziaki

hej Kobietki :) !! jestem juz po 30 brzuszkach i troszke skakania i rozcagania :) zajelo mi to okolo 15 minutek :) wlasnie pije herbatke z cytrynka :) jeszcze dzis postarma sie oglodzic :) nic mi to nie zaszkodzi ..:) caly czas mysle nad moim jadlospisem :) szukam produktow pozytecznych :):) milegp dnia dziewczyny ! duuuzo somozaparcia :)!

Kasiulka pamietaj ze wszystkie chcxemy byc szczuple ale nie za wszelka cene !! prosze zjadaj chociaz obfite lekkie sniadania( sniadanie zjedzone miedzy 7-9 jest zamieniane na energie - nie idzie w tluszczyk ) za duzo dni glodowki to tez nie dobrze, uwazaj kochanie ;) moja poranana waga to 72.3 :)

Fajnie Nektarynka juz Ci prawie dwa kilo zlecialo ciekawa jestem strasznie co tam u mnie ale sprawdze dopiero w poniedzialek z rana i od razu Was poiformuje:* Kasiulka tylko nie wyglodz sie za bardzo bo jak sie rzcuisz na amciu to hoho przynjamiej ja tak mam:P ale napewno wiesz co robisz:) A niedlugo juz wszystkie bedziemy takie szczuple hih:D