Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilusiek90

Dziewczyny pomocy!

Polecane posty

Gość Lilusiek90

A wiec miałam dostać miesiaczke 18 kwietnia... Spóźniła mi sie i dostałam 23 kwietnia... Dziś jest 4 dzień mojej miesiaczki i teraz od jakis 3h jakby jej w ogóle nie było... A w południe bardzo mocno bolał mnie brzuch tzn. silne skurcze macicy. Leciała mi potem taka zywo-czerwona krew. I po kilku godzinach włąsnie zatrzymał mi sie okres... Nie wiem co się dzieje ;( Boje sie strasznie bo 7 kwietnia chłopak podczas gry wstepnej wprowadził na chwile członka bez zabezpieczenia we mnie (a zawsze sie zabezpieczamy), potem oczywiscie ubrał prezerwatywe... Boje sie ze wtedy mogło dojsc do zapłodnienia :( Dodam ze mam dopiero 17 lat i ciaza byłaby czyms strasznym teraz dla mnie :( PROSZE O POMOC!

Gość halo ktos odpowie
w wieku 17 lat to normalne ze masz nieregularny okres, poza tym stres robi swoje nie martw sie skoro nie doszlo do wytrysku na pewno bedzie ok

Gość Lilusiek90
A w dodatku od kilku dni mam grype żołądkowa i do jej objawów należa także mdłości, wymioty, nudności itp.; a identyczne sa co do ciąży więc sama nie wiem co mam mysleć... :( A jeśli chodzi o temperature to jest zwykłe 36,6'C, a przy ciąży jest chyba wyższa? Tak?

Gość Lilusiek90
Nie uwieże że Ty nigdy czegoś głupiego nie zrobiłas?

Gość Lilusiek90
Oczywiście że wiem dlatego teraz się martwie! Głupio to wyszło, ale czasu juz nie cofne wiec nie praw mi takich komentarzy bo sama je sobie prawie i to w zwiekszonej formie... :( I jeśli to nie ciąza to wiem że drugi raz nie popełnie tego samego błedu!

Gość Lilusiek90
Chłopak cały czas mnie pociesza ze wszystko bedzie OK, że nie mam narazie się czym przejmować... (Łatwo mu mówić... Skończył właśnie dziś szkołę). A kumpele dobijaja mnie jeszcze "przecież mozesz usunac ciąże" :/ A tego to nigdy bym nie zrobiła! Chyba pozostało mi tylko czekać :(

Gość Lilusiek90
Tylko że ten okres jakoś po 4 dniach odrazu sie szybko skonczył... Dziś juz nic nie ma... To mnie martwi... A w dodatku przed tym incydentem on umył go... Ehhh sama nie wiem co mam myśleć... :(

Gość wiosna panie sierżancie
nie przejmuj się - okres miałaś, a że inny to kwestia właśnie wiosny (osłabiony organizm) i twoich stresów. zrób teścik i będziesz spokojna.

Gość Lilusiek90
To chyba raczej w nastepnym tygodniu zrobie... Tylko chciaz go zrobie to wiem ze i tak dalej bede sie martwić bo zawsze istnieje mozliwosc ze wynik bedzie nieprawdziwy... :(

Gość wiosna panie sierżancie
sorry ale to już byłaby solidna ciąża więc prawdopodobieństwo nieprawidłowego wyniku byłoby baaardzo małe. zrób dwa testy;) i nie schizuj bo sobie wywołasz objawy ciąży włącznie z temperaturą.

Gość Lilusiek90
Temperatura jest normalna, jedynie dzien przed okresem spadła o 0,5'C... Powoli próbuje sie troszke opanować z tym moim schizowaniem... Zobaczymy na jak długo... Zrobie te testy napewno ;) Dzieki za rady 🌼

Gość Lilusiek90
Troszke mi poprawiłyście humorek hehe ;) Nawet te mdłości itp. przeszły :P (|Tylko niee wiem czy choroba przechodzi czy tez moje jakies wyobrażenia - ale jest luz hehe)... Zrobie teścik i sie wyjasni.

Gość Lilusiek90
Gdybym nie była chora to pewnie aż tak bym sie nie zadręczała... JEszcze wczoraj mnie piersi bolały i w ogóle milion innych rzeczy któe pewnie i tak bym dopasowała do objawów ciąży... Poczekamy, zobaczymy :P

Gość Lilusiek90
No nie... Teraz poszłam siusiu (opiłam się herbatką)... Załatwiłam sie... Spojżałam na bielizne i widze, że dalej mam okres... i wyglada jakby zaczynał sie odnowa... TERAZ TO JA JUŻ NIC KOMPLETNIE NIE ROZUMIEM... HEH :P Czy tez tak kiedyś miałyście?

Gość Lilusiek90
Prosze o odpowiedz...

Gość daszka 74
czemu panikujesz? Okres miałaś, temp. niska, a to że skończył ci się w czwartym dniu to chyba normalne, mój tyle trwa.

ja tez sie boje bo kochalam sie z chlopakiem ( stosunek przerywany) i boli mnie podbrzusze tylko nie wiem czy przed okresem czy od ciazy. Dodam ze stosunek mial miejsce 3 dni przed dniami plodnymi:( STRASZNIE sie boje:(

Ciąża nie boli :-) To raz.Jesli czuć dyskomforto to jest to nie do odróżnienia od objaww zbliżającej się miesiączki i pojawia się (o ile się pojwia) dokładnie w terminie, kiedy pojawiają się bóle miesiączkowe.Nie podciągaj wszystkich możiwych symptomów pod ciżę, to okres sam szybko przyjdzie.

ale czytalam ze bole podbrzusza w ciazy sa takie same jak przed okresem:( i to mnie martwi:( jestem teraz w 27 dniu cyklu..

To co miesiąc będziesz się martwić? Skoro sa takie same, jak przed okresem - to może PO PROSTU jesteś przed okresem? :)

bardzo bym chciala zebys miala racje.... bo ciagle sie zamartwiam... oststani raz sobie na cos takiego pozwolilam, martwie sie tak bo moja kuzynka przez stosunek przerywany zaszla w ciaze chcociaz i tak nikt nie moze stwierdzic czy jej chlopak ,,zdazyl\"... ale dzieki za pocieszenie:) buzka

Myśl pozytywnie, najlepiej postaraj się o jakieś zajęcie, a nawet nie bedziesz wiedziała kiedy okres nadejdzie.