Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejka12222

Czy sukienkę do ślubu NAPRAWDE trzeba zamawiac az 3 miesiące PRZED??????

Polecane posty

Gość ojejka12222

Hej, czy to prawda ze suknie trzeba zamowic 3 miesiace przed slubem? czy jak pojdziesz miesiac przed to juz nie dostaniesz?

Gość ojejka12222
no wlasnie- czyli jednak to prawda, skoro wszedzie tak mówiono, kurcze a ja dopiero miesiąc przed slubem bede w Polsce:(

czasami mozna kupic od razu z wieszaka (chyba wychodzi taniej), ale moze byc problem ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru, tzn i tak sa przymiarki i przeszycia, ale romair musi byc dopasowany...

ja swoja kuplam z wieszaka, akurat byla w rozm 38:p, dziek temu zaplacila 1800zl a nie 3500:D

Gość no nie wiem nie wiem
suknia którą mierzyłam była lekko "wyświechtana" , tzn. tu zaciągnięta, tam suwak rozpruty , poodpruwane kryształki .... Nie wiem czy chciałabym taką co ją kilkadziesiąt osób mierzyło .

Gość do ojejka12222
jesli dopiero miesiac przed slubem bedziesz w Polsce to mam dla Ciebie taka rade. wiele sukni slubnych ma takie same kolekcje w wielu krajach swiata np te z demetrios czy cosmobella. moim zdaniem powinnac wysłać maila do salonu w polsce z zapytaniem czy istnieje taka mozliwośc ze przymierzysz ta suknie tam gdzie jestes, zobaczysz czy ci sie podoba, wezma od ciebie miare, dopasuja odpowiedni rozmiar (rozmiary powinny byc takie same, wg numeracji amerykanskiej) Potem albo ten salon w kraju w którym jestes albo ty sama przesłałby temu w Polsce twoje zamówienie, a potem ktos za ciebie w polsce podpisał by umowe i wpłacił zaliczke dowiedz sie czy tak mozna albo prościej idz po prostu przymierz w takim salonie, popros by wzieli od ciebie miare i dopasowali rozmiar, a potem podaj model sukni komus w Polsce oraz swoje wymiary i rozmiar sukni i niech ja ta osoba dla ciebie zamówi sprowadzenie tych sukni zwe stanów trwa ok 3 miesiecy i potem sa jeszcze poprawki dopasowujace suknie do figury, takze jakbys wróciła juz z zagranicy to suknia by juz była i tylko poprawki by czekały

Gość mandarynka83
do matis: ja tez kupilam suknie z wieszaka:) i nie byla pozacigana, ani przybrudzona, poza tym co kogo obchodzi, ze ktos ja mierzyl??? przeciez oddaja ja do pralni, poza tym jest dopasowywana na miare jak kda inna, wiec nie traci nic z uroku:)

Gość Zgadza się
Suknie z wieszaka lub manekina przerabiają tak by pasowała i oddają do czyszczenia więc możesz przymierzać jakąś wyświechtaną ale przecież możesz wybrac inną.