Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnie co nie

mialm super rozmowe z kolezankami... nic tylko sie zalamac heh

Polecane posty

Gość fajnie co nie

nie wiem , moze tak pogoda podzialala ze 3 kolezanki zaczela trajkotac o zblizajacych sie slubach i na koniec padlo pytanie , niby mialo byc to smieszne: a kiedy ty w koncu znajdziesz faceta abysmy mogly pobawic sie na twoim slubie? super co nie? chyba wyjade do wiekszego miasta, pewnie tam wiecej samotnych heh

e tam:) trzeba było odpowiedź\"zaraz po tym jak Ty urodzisz 7-raczki\" :d co sie przejmujesz:)

Gość fajnie co nie
wlasnie mialam poczucie humoru kiedys ale jak teraz wszyscy trajkocza o slubach to juz mi sie nie chce:P

ile masz lat? gdybys miala ok. 30 wiedzialabys ze bynajmiej jedna za rok lub dwa bedzie brala rozwod. nie masz sie czym przejmowac. niestety my polki jeszcze wierzymy w to ze facet to najwieksze szczescie na swiecie. mam ci opisac ich przyszlosc??

Gość fajnie co nie
mozesz opisac mam 26

Gość nawet wiem
skąd piszesz! mazurszczanka, jak nie nawet kurpianka - CO NIE :-D

Gość fajnie co nie
a czemu ?

Gość czubuś
o nie bądx taka obrazalska; miedzy kolezankami to różne rzeczy sie mówi może to twój drażliwy temat , bo czujesz sie jakas inna , ale to tylko taka głupia odzywka odpowiedz cos rownie głupiego , na przykład "po twoim rozwodzie" i juz , nie ma sie co tak obrazać

Gość fajnie co nie
ale ja sie nie obrazam tylko glupio mi bo nie wiem co mowic wtedy:(

Gość nawet wiem
TO WASZE "CO NIE" JEST ROZPOZNAWALNE NA KOŃCU ŚWIATA

Gość fajnie co nie
pudlo pochodze calkowicie z innego regiony, lubelszczyzna:P

Gość princessaorzechowa
Twoja reakcja swiadczy o tym, ze ten temat jest dla Ciebie drazliwy. Gdyby wszystko bylo ok, nie odebralabys zlosliwie tego komentarza.

Gość fajnie co nie
ale ja nic zlosliwego nie powiedzialam w kierunku moich kolezanek tylko troche glupio mi sie zrobilo

Gość nawet wiem
w każdym razie wschód jak się patrzy

Gość princessaorzechowa
A dlaczego zrobilo Ci sie glupio?? Od kiedy kobiecie wypada wyjsc za maz do 26 roku zycia??

wiec tak: opieram sie tutaj na doswiadczeniach wlasnych i przyjaciolek, ktore maja juz kilka dobrych lat malezenstw i zwiazkow za soba. statysycznie bardzo prawdopodobne jest to ze jedna z nich bedzie wraz z malzonkiem planowac rodzinie, co nie bedzie jej od razu wychodzic. beda problemy, wizyty u lekarza, lzy. facet po jakims czasie bedzie sfrustrowany, spotka stara znajoma i wyzali jej sie. ona dobra dusza bedzie wysluchiwala go a przy okazji przespi sie z nim. on to bedzie tlumaczyc tym wiecznym stresem z zona, bo ich wspolzycie malzenskie zmutowalo w fabryke robienia dzieci. ona w ryk i hej do mamy wyzalic sie. oczywiscie obraz idealnego meza i malzenstwa nie pozwoli zniszczyc i na zewnatrz wciaz bedzie udawac luksio!!! drugiej z dziecmi od razu wyjdzie, dla meza i dzieci postanowi zrezygnowac z kariery, zostanie w domu. maz oczywiscie za wsparciem zony zrobi kariere, z biura nie wraca przed 19. parcuje dla rodziny dzien i noc, utwierdzajac zone w tym jaka ona jest wspaniala i ile jej zawdziecza. ale jego asystentka jednak seksowniejsza jest, bo inteligentna, karierowiczka i w ogole. zaczynaja od nadgodzin a koncza na delegacjach. pewnego dnia zona z kolacja leci do biura a tu maz glowa miedzy nogami u asystentki. zona gola w ryj, kredyt na dom nie splacony, ze wzgledu na biznes od lat rozdzielczosc majatkowa. wiec zona z 3 dzieci wraca do mamay na stare smieci i reszte mlodych lat spedza na wloczeniu sie po sadach za alimentami itd... trzeciej kolezance sie uda, bedzie szczesliwa!

Gość ciągne do gory

Gość i ja sie wypowiem
Wiec tak moje najblizsze mi kolezanki maja kogos a ja jestem sama jak ten palec.Jest mi ciezko bo ciezko sie z nimi spotkac tak same i pogadac.Z jedna to jeszcze jakos da sie spotkac.Wiadomo,ze jak pojawi sie chlopak to kolezanki odchodza na bok ale w koncu ja tez jestem i potrzebuje od czasu do czasu spotkac sie z nimi i pogadac.Jak maja problem albo jakas prosbe to wiedza gdzie uderzyc.Powiedzialam sobie,ze nie bede dawac sie wykorzystywac.Jak chca sie spotkac i pogadac to ok ale nie radzic sie mnie co ma zrobic ze swoi chlopakiem bo cos tam,cos tam a kiedy jest wszystko dobrze,odchodze na bok-KONIEC!!!!!Jak mialam faceta i chcialy sie spotkac to poprostu to robilam,w koncu one tez sie dla mnie licza.Ale teraz to sie zmienilo,nie bede sie narzucac.Moze zrozumia,ze zle postapily wobec mnie

Gość i ja sie wypowiem
odpisze mi ktos w zwiazku z moja sprawa???;-/