Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorka

skora twarzy ujedrniona, napieta

Polecane posty

Gość skorka

witam jestem mloda mam 17 lat a widze ze moja skora na twarzy traci napiecie itp jak ogolnie powinno sie dbac o skore by byla w dobrym stanie bo wiadomo ze nastarosc skora wytwarza mniej colagenu a w tak mlodym wieku? pomozvie

Gość pij dużo
wody mineralnej, zielonej herbatki, łykaj capivit. przede wszystkim jednak dobrze się odżywiaj i unikaj trucizn: kawa, fajki, mocna herbata, alko, itp.

Gość pij dużo
aaaa no i na słońce/solarium uważaj.

Wogoel nic nie jedz,i nic nie pij bo wszystko szkodzi.Tyle ze wszystko jest dla ludzi:)

Gość pij dużo
no niby dla ludzi ale jeśli dziewczyna chce utrzymać cerę, a ma skłonności do szybszego starzenia skóry to niestety ale od diety musi zacząć.

Gość skorka
dzieki wielkie diete mam bo z zolodkiem problemy

Gość pij dużo
ten capivit podobno daje rezultaty zresztą są chyba preparaty na poprawę cery, chociaż w twoim wieku bym się w to nie bawiła:) nie zapominaj oczywiście o nawilżającym kremie:)

Gość upuupup

Gość upuuppu

Gość upupuu

Gość upupuup
a o jakich preparatach mowisz?

Gość Zainteresowana7484
Tez bym chciala miec takie problemy...moja najwieksza zmora jest tradzik i to wlasnie wtedy jest czym sie matrwic...:(

Gość pij dużo
no chodzi mi o rózne Q10 w tabletkach i inne teoretycznie przeciwko starzeniu się organizmu

Gość upuupu

Gość upuupup

Gość upupupu

Gość hehehhe ...
"mam 17 lat a widze ze moja skora na twarzy traci napiecie" Taaaa... już ci wierze. Idź do psychiatry dziewczynko.

Gość a co powiecie

Gość to może być prawda
nie jedz niczego toksycznego i pij dużo wody ożywionej mozesz tez spróbować karmic sie energia kosmiczna juz coraz wiecej ludzi tak robie:)_heh

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

Gość a c....

Gość pij pij pij...
wodę oczywiście :) najlepiej mineralną. Ja pije ok. 1,5 - 2 l. dziennie i po dwóch tyg. widze że skóra jest dużo gładsza i bardziej napięta. Mam 25 lat ;)

Gość kupiłam ralpha
jestem po 30 a wyglądam na 24 góra. Mam napiętą skórą ale nieco zwiotczałą.Zniszczyłam ją za młodu pudrami i fluidami.Załuję. Teraz mam kosmetyki lekkie delikatne, codziennie masuję skórę, wklepuję krem, cwiczę mięśnie twarzy betakaroten, brak solarium, tzn czasami raz w roku jak impreza. Wody mało piję.Nie pije nie pale i nie usmiecham sie bo wtedy kurze zmarszczki sa pod oczami.No ale jak juz sie ciesze to na maksa,ale rzadko.Nie mam z czego.Mam pory tylko z wągrami to delikatnie usuwam.

Gość a czy sa jakies
jak masowac twarz?

Gość wiki6
widze ze jestem tu najstarsza wiec dorzuce pare slow i od siebie ja pije duzo wody niegazowanej mineralnej nawet dwa litry dzirennie,zielona herbate pol litra owocowa pol litra zero kawy ani alkoholu a juz o papierosach nie ma mowy nigdy w zyciu nie uzywalam zadnych uzywek zadnych pudrow fluidow i tym podobnych upikkszaczy mam tylko kredke brazowa do brwi i blyszczyk do ust ktory rzadko uzywam bo wole usta smarowac miodem pod oczy krem dove a do twarzy serie avene do cery naczynkowej twarzy nie opalam juz od dluzszego czasy uzywam kremu koloryzujacego z filtrem 50 +avene woda termalna twarz zmywam tylko platkami nawilzonymi w leku albo maslance z kropla z oliwy zoliwek potem woda przegotowana osuszma reczniliem papierowym i pryskam woda termalna oi znowu delikatnie osuszma dwa rzzy dziennie wklepuje naturalny kolagen a na niego krem na dzien lub na noc aven pielegnacja twarzy zajmuje mi sporo czasu ale warto bo mimo swoich lat ,mam malo zmarszczek no i cwiczcie miesnie twarzy robie rozne grymasy wydymam poliki mowie a o u i e i tak w kolko