Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agiko

Wchodzenie drugi raz do tej samej rzeki...

Polecane posty

chyba dlatego tak zdziwia bo chce aby jej ktos to potwierdzil,za malo ufa swej intuicji.

Dziewczynki ja lece grillowac obiad :) milego popoludnia i do wieczora :*

Gość jhkhl
przeciez to ona napisala :) nie widzicie? to jej styl pisania :)

Dobrze Ci Babolu :P :D Ale nogi trzeba golic :D :D i nie tylko :D hehe.

Gość jhkhl
cvs to napisala to "halo halo" :)

Gość halo halo halo..........
okej, ale wy nie musialyscie na nia tak wsiadac!! i pod pomaranczami pisac jej chamsko ze nie wroci!! ludzie!! ja tam nie widzialam zeby ona kogokolwiek zmieszala z blotem, to raczej tylko wy! kazdy na swoj sposob przechodzi rozstanie, moze wy tak nie mialyscie bo albo jestescie silniesze albo wasi faceci nie dawali wam takich nadziei jaki tamten jej robi!!!! ona nie szukala odpowowiedzi czy wroci na pewno tylko chciala wyjasnic sens jego slow! dlaczego tak robil i tak pisal!

Gość jhkhl
cvs przestan juz....bo nudne sie to robi ;/

Gość fsdghsgt
ile mozna , ile mozna sie pytac wciaz o to samo, no ile do ciezkeij cholery.wroci to wroci nie wroci to swiat tez sie nie skonczy

Ale jak ktos jej mowil, ze sie nia bawi, ze trzyma sobie ja w rezerwie, ze jest niedojrzaly to pisala ze ja kocha i ze wroci, wiec ja nie widze sensu tej dyskusji.

Gość fsdghsgt
halo halo a moze poczytasz topic czy on/ona wrocila? tam kilka ludzi zmieszala z blotem

ja nie jestem cvs!!! bez przesady!

Gość jhkhl
nie nie jestes..alez skad...

czytalam tylko to co tutaj bylo.... i niezbyt ciekawie ja potraktowalyscie!

zastanawiam mnie to ze nagle jak cos sie pisze o cvs to zaraz pojawiaja sie dwie pomaranczki :O czyzby karola i natia?

wystarczy mi to co tutaj przeczytalam!!!! nie potrafilyscie dziewczynie normalnie doradzic??

Gość fsdghsgt
ILA RAZY MOZNA NORMALNIE DORADZAC? NO POWIEDZ ILE?

Gość jhkhl
normalnie tzn???????????????

trzeba bylo wytlumaczyc jej... a jak czytalam to za bardzo tlumaczen nie widzialam.....

Gość fsdghsgt
Ludzie na kafe tlumacza jej to od 4 miesiecy a do niej nic nie dociera.wez nie mow nic jak nie wiesz jak to wszystko wyglada

Gość jhkhl
ale co jej kurwa wytlumaczyc???????ze nie jestesmy wrozkami ???????? ;/ przeciez to jej kazda napisala... a po tym co on jej pisze faktycznie dziwne ze z nia ni ejest wiec pewnie NIE WROCI!!!!!!! skoro pisze takie rzeczy i siedzi w domu i ma to gdzies!!!!

Tak mam manie i wciaz pisze na pomaranczowo i najezdzam na cvs sesesese :P Oto jej slowa: Czarna IwI ..... ale jestescie zalosni...masakra gdzie sie takie tepe i puste baby rodza...hahahaha nie macie swoich zajec.szokkk az zal mi sie was robi no ale cos..widocznie moja historia nie daje wam spokoju hahahaha mam prawo pisac gdzie chce i co chce!!!i takie cos zalosne i plytkie jak ty nie bedzie mi mowilo co mam robic i gdzie pisac!!!(...) Czarna IwI jestes tak zlaosna kretynko ze od rana mi az humor porawiasz.... prosze o wiecej hahahahahhahahhahahaahha dawaj jeszcze ale mi kretnko humor poprawilas to pojecia nie masz czytam dalej...................... mała biała ćma dziewcznko dorga cel to ja widze bardzo dobzre......!!!!!!!i nie snuj swoich wyowdow...kolejna widze ktora siedzi w mojej glowie...dziceko matura sie zajmij!!!!!!!!!!!!!!albo pobaw w piaskownicy!!a nie bedziesz mi gowniaro rad udzielala!!!!gowno wiesz!!!!nara Natia hahaha oo szok rozwlaials mnie bede wyla!!!hahahahahahahahahaha ojjjjj ojjjj ojjjjj...szok gowno wiesz co moze byc miedzy nami!!!ciebie kopnal w dupsko to nie znaczy ze i moja histroriabedzie taka sama...smiejecie sie jakbyscie wiedzili lepiej odemnie i od niego co bedzie dalej.....zalosni jestscie....mozecie pisac sobie dalej ja mam to w dupie.... hahahah napewno nie bede sluchala waszych rad...bo kazdemu piszesz to samo olej nie worci itd...ajednak??pomyslias sie w wielu przypadach,.jaka tyjestes pusta dziewczyno to szok!!!wmawiasz mi ze bedzie tak a nie inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!jaaa co za debilizm!!!!wrozka wiwdze ze jestes!!!!hahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaha natoa to ze ciebie kopnalw dupsko to nie znaczy ze kazdy inny tez tak robi!!!!!!!!!!!k**wa radzials innym dziewczyn to i owo i dobzre ze cie nie posluchaly!!!znam nawet jedna ktorej radzials to samo a koniec byc inny niz ty przewidywalas!!jaka jestes zapatrzona w swoje racja to masakra!!!!!!!!!lecz sie..a psychiatra potzreby jest tobie czesc I wiele innych tego typu wypowiedzi, po tym powinnysmy olac ja sikiem prostym .

np powiedzic jak radzilyscie sobie z rozstaniem, jak dawalyscie rade! takie cos pomaga! nie pamietacie swojego bolu? ze wy przeszlyscie to w miesiac czy dwa a ona w 4 to co sie tak dziwicie? echhhh...nieladnie

Gość fsdghsgt
a myslisz ze nikt jej tego nie mowil?

Gość jhkhl
dzieki Karola!!!! wlasnie tak mieszala z blotem...

\"napewno nie bede sluchala waszych rad...\" - podkreslam te slowa, rzeczywiscie nie slucha, bo od 4 m-cy truje tyłek!

Gość fsdghsgt
ona nikogo nie slucha. mowi sie jej co robic, zeby sie nie zadreczala a ona ze on i tak wroci.tylko ciekawe co bedzie jak nie wroci

Gość jhkhl
niektore z nas sobie jeszcze nie poradzily z tym bolem ale do jasnej cholery nie pieprzymy takich farmazonow ;/

bo widocznie zostala sprowokowana, przeciez nagle by nie wypalila z takim tekstem! mowicie ze wina tylko jej? a nie uwazacie ze jest po obu stronach?

Gość jhkhl
ciekawe tez bedzie jesli WROCI!! ten zwiazek nie przetrwa dlugo....