Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agiko

Wchodzenie drugi raz do tej samej rzeki...

Polecane posty

Gość jhkhl
sprowokowana????????? wez juz nie przesadzaj!!!!!!!!!!!!

Gość fsdghsgt
nie,bo sie jej tlumaczylo mowilo pewne rzeczy ale to jest jak grochem o sciane.powiesz jej ze on moze nie wrocic to cie zwyzywa.tak to faktycznie nasza wina

Gość jhkhl
to ona prowokuje takie gadki...ONA!!!!!

widze ze wszedzie poejrzewacie mnie!!przeprosilam za tp co pisalam!!i moze byscie tez powklejamy co wy na mnie pisalycie na innym topiku!!a nie tylko moje reakcje na wasze zarzuty!!!!!!!!!czemu nie wklei,\\lyscie tego jak czytalam bzdury na swoj temat ze jestem zalosna glupia itd itp?!!!!JA WAS ZA SWOJE SLOWA PRZEPROSILAM!!!!!!!!DAWNO TEMU!!!!pozatym ile ja mam pisac ze nie oczekuej od was odp czy wroci czy nie!!NIKLT TEGO NIE WIE!!nie rozumiem slow ktore mi pisze!!staram sobie to jakis wbic do glowy zrozumiec go ale sama nie potrafie miesza mi sie wszytsko placze!!!!!!!!!!tak ciezko to zrozumiec!a wy twardo swoje!!!!!!!!ze ja za nim latam ze sie nie dziwicie mu ze taki dlamnie jest bo nie daje mu zyc!!CO ZA BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzie sie tylko pojawilam ze swoim problemem zaraz byla wielka afera ze znowu pisze o tym!!chyba mam prawo!!!!!prawda?!!a zadna z was ani nikt inny nie mial prawa z tego kpic!!skoro nie moglyscie czytac moich postow to po co na nie odpisywalyscie!!jeszcze na pomaranczwa na inych postacj mnie obrazajac!!ja was pzreprosilam!!ale widze ze nada; jest to samo!!i moge sie zalozyc zegdybym zalozyla inny tokpi od nowa zostalabym obrzucaona blotem!!!!!!!!

jejku...jak i tak wroci to niech sie cvs nie zadrecza..a nie tak w kolo Macieju...jest niezdecydowany i potrzebuje spokoju....a ona niech sie czyms zajmie....ja wiem jak to jest ciagle czekac bo mi Janek tez gadal rozne rzeczy,raz w te raz wewte a robil co innego. teraz dalej nie wiem czy wroci czy nie ale wole nie medrkowac nad tym bo nie wiem jak bedzie! i nie chce tego rozwazac ani wrozyc bo wtedy mi jest jeszcze ciezej! i kazda osoba powinna tak zrobic, czas duzo daje~! ide na grillka,bawcie sie dobrze :)

Gość kinia900
a jak zpomiec o krzywdach ,mozna wybaczyc ale chyba nie zapomniec..:(

No to przytocze jeszcze cos takiego : Ćma pisze do Cvs : oooooo! patrzcie ją! zerwała kontakt! sto razy już to napisałaś ;/ umiemy czytać. Twój problem polega na tym, że Ty nie widzisz celu w tym działaniu. nie wiesz PO CO się nie odzywasz. ile tak wytrzymasz? przecież robisz to wyraźnie wbrew sobie. a nie wydajesz się mieć na tyle silnej woli, by w tym trwać i wyciągnąć wnioski, popatrzeć na wszystko z boku, bardziej obiektywnie. może to jakieś uzależnienie emocjonalne, albo co? Odpowiedz: mała biała ćma dziewcznko dorga cel to ja widze bardzo dobzre......!!!!!!!i nie snuj swoich wyowdow...kolejna widze ktora siedzi w mojej glowie...dziceko matura sie zajmij!!!!!!!!!!!!!!albo pobaw w piaskownicy!!a nie bedziesz mi gowniaro rad udzielala!!!!gowno wiesz!!!!nara Poziom troche inny, prostota z Ciebie bije niestety. Jestes agresywna, namolna, ja sie juz naprawde nie dziwie ze on nie wytrzymal :o

Gość fsdghsgt
i po co on ma wracac do kogos takiego

bo mnie rozbraja jak wszedzie tylko sie dosuzkujecie moc podszuwow!!nawet to co napisals natia teraz!!Ze oo naglejesten!! TO TEZ KPINA!!i niech mi nikt nie zarzuca ze ja mu dupie truje od 4 miesiecy!!ja pierdle!!!kto i gdzie tak napisal!!!!!!!!!!!!!dupy to mu nie truje od dawna!!!!!ciezko wam to zrozumiec i jak sie mozna nie wkurzac jak widze ze wy lepiej znacie sytuacje od mojej!!to ze pisze ciagle o nim to nie znaczy ze jemu robie to samo!!!!!!!zrozumialam swoje b;ledy mam nadzieje ze on tez!!!!!!!i wkurza mnie to ze juz ktos skresla moj zwiazek z gory!!!!!!!!tera zjestescie takie madre bo sie z tym uporalyscie a do wieksozsci byly wrocil..i nagle swoetnie kazdemu radzicie ok!!ale przypomnijecie sobie siebie spzred paru miesiecy to moze wtedy pogadamy!!kazdy radzi sobie z problemami inaczej!!gratuluje poraadzilyscie sobie szybsciej niz ja!!!!!!!!!!!!!ale to nie powod zeby obrzucac mnie blotem!!!!!! i pisac bzdury ze za nim latam!!!

Gość fsdghsgt
tak masz racje nie latasz.masz pelno kolezanek, starasz sie byc wsrod ludzi i wszystko jest super. i wcale nie czekasz jak do ciebie napisze

Gość jhkhl
wiedzialam ze to ona...

to cvs daj w koncu sobie siana z tymi pytaniami, juz setki razy je zdawalas, po co dalej meczysz ? Lubisz sie tak zadreczac ? mozesz powiedziec teraz gdzie ja co cos pytalam?!!bo jakos nie bardzo przypominam sobie zebym tera zadawala pytania!!a siana daj sobie ty!!!ciesz sie ze sie z tym szybko uporaa;ls!i nie pisz wkokko tego samego!!moze wkleisz co ktos na mnie pial a raczej wy...a nie tylko moje wypowiedzi!!!

Gość fsdghsgt
ile razy pytalas czy on wroci, co ludzie sadza o tym co do ciebie pisze? jasne nigdy o to nie pytalas

fsdghsgt umiesz czytac!!nie latam za nim!nie narzucam sie mu to on zawsze pierwszy pisze pisal!!niebeigam za nim nie naciskam!!ciezko to zorzumiec~ą to jak spedzam wolny czas to chyba moja sprawa!!! halo halo napisz cos bo one jak zwykle twioerdza ze ty to ja...maja manie na tym punkcie juz nie raz sie spotkalam jak wdzedzie mnie podejrzewalsycie!!az smiac sie chce!!

Gość fsdghsgt
a moze ty nauczysz sie czytac ze zrozumieniem tak masz racje nie latasz.masz pelno kolezanek, starasz sie byc wsrod ludzi i wszystko jest super. i wcale nie czekasz jak do ciebie napisze WCALE NIE SIEDZISZ I NIE CZEKASZ JAK NAPISZE

Gość jhkhl
STOP!! przestanmy juz... bo to sie robi niezdrowe...cvs chcesz od nas jakies rady ? mamy ci pomoc z tego wyjsc? chcesz tego ?

pytalam sie co sadze na temata tego co do mnie pisze!!nikt wrozka nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wy sopbie wbilyscie do glowy ze ja oczekuje 100% odpowiedzi!!dramat!!dobra piszcie sobie w swoim wlasnym gronie!!cieszcie sie ze czujecie sie lepiej!bo jak ktos sie pojawia zara zi jest zdesperwoany to po nim jedziecie!!ze jest smieszny glupi smiaki owaki!!!bo tyle czasu a on ma ten sam problem!!DOBRA MOJE GRATULACJE!!!WAM PRZESZLO!!MINELO!!TYLKO SZKODA ZE TAK SZYBKO ZAPOMNIALSYCIE O TYM JAK WY SIE WTEDY CZULYSCIE!!!!!!!!!JEDNYM ZAJMUEJ TO WIECEJ INNYM MNIEJ!!!!!!!!!!!!!!!MI WIECEJ I TO NIE MOJA WINA!!MIESZAJCIE MNIE Z BLOTEM PISZCIE JAKA TO ZALOSNA JESTEM ITD NIE RUSZA MNIE TO!!!!PATRZYCIE SLEPO W JEDNYM KIERUNKU1!!OK NIECH WAM BEDZIE LATAM ZA NIM BLAGAM GO!!PROSZE!!!!!NIC INNEGO NIE ROBIE TYLKO STOJE POD JEGO OKNEM!!!!NAJACHETNIEJ BYM GO CALOWALA PO STOPACH ZEBYW ROCIL1!!!OTO WAM CHODIZLO?!!!!macie tu taka grupke..gadacie na gg...potem napiszecie coc na forum...np ze wrocil lu to czy tamo..a kiedy ja np chcialam wiedziec cos wiecej!!!to zara sie zaczynalo ze znou ja truje o to samo!!!gadajcie sobie same ze soba!a nahlepiej z ludzmi ktorzy maja to za soba!!!!ja mam dosyc was tego topiku wszytskiego!!!nie znacie mnie mojej sytuacji od poczatku do konca nie znacie jego!!kazde slowa ktore napisze jest odbierane inaczej!!zycze wam wszytskeigo dobrego!!czesc!!!!

Gość fsdghsgt
a nie oczekujesz? to czego oczekujesz?

Mamy swoje grono osob z ktorymi sie polubilysmy i ktorym CHCEMY zdradzic szczegoly i nie Twoja sprawa jak to robimy ! I nie wszystko jest do wiadomosci wszystkich uzytkownikow kafeterii, proste. Widocznie Ciebie Cvs nie chcialysmy informowac, banalnie prosta odpowiedz!

a rad sluchama dotalry do mnie i nie tylko wasze!! \"olalam go\" nie pisze!!!i nie robie nic!!!piszcie juz sobie co chciecie..ja mam dosyc...i dziekuej za wczoraj./:) pa

Gość jhkhl
no wlasnie!! w samo sedno!! NIE ZNAMY GO!! nie wiemy co ma na mysli piszac tak do ciebie...a mysle ze juz niejedna osoba na to odpowiedziala...ale ty nie chcesz czytac jesli mowimy "mysle ze tak pisze ale nie wroci" rozumiesz swoj problem?

Gość halo halo halo....
On i tak cvs do Ceibei nie wroci :P

Gość jhkhl
halo halo halo > za malo kropek postawilas hahahaha

skoro innym tak chcecie pomoc to czemujak sie ktos pyta o rade to np ja jak to bylo u kgos tam...i nie pytam sie wcale o jakies intymne rzeczy!!wczortaj sie zapytalam tu kogos jak to bylo jak ona milczala i jej facet tez 2 miesiace i co??Zara zzostalam zmieszana!!!a ja swoje pyt nie uzyskalam odp!!zapytalam o cos zlego?!!!obrazilam kogos?!!chyba nie!!!!!piszecie tylko wkolko to samo...zeby sie wizasc w garsc ze jak nie worci to sie swiat nie zawali itd!!tylko czemu nie pamietacie siebie z tamtego okresu!!!gdzie tez pytalyscie sie wszytskich o wszytsko i bylyscie ciekawe jak to bylo z innymi!!!piszecie na topiku ponad pol roku o waszych zwiazakch a nagle sie z teg wielka tajemnica zrobila bo juz wszytsko jest ok!!!zreszta po co ja sie produkuje..z wami i tak sie ladu nie dojdzie....ja jedna a wszystkiena mnie...zycze wam duuuuuuuuzo szczescia w milosci!!!!ale ja nie mma zamiaru czyta ciagle o tym jaka to jestem beznadziejna i jakie glupoty robie!!pa

Gość dziśbezczarnego
Hihihi :D Natia, pochwaliłam Cię kiedys za cierpliwosć, ale widzĘ, ze też masz juz dość. :D A o poziomie tej qwwecc, cvs itp niech swiadczy fragment jej własnej wypowiedzi z tej strony: "czemu nie wklei,\lyscie tego jak czytalam bzdury na swoj temat ze jestem zalosna glupia itd itp?!!!!" BO TO NIE SĄ BZDURY! JESTES GŁUPIA I ŻAŁOSNA! OD SIEBIE DODAM, ŻE WIEKSZEJ KRETYNKI NA KAFE JESZCZE NIE SPOTKAŁAM. :p

Gość fsdghsgt
kobieto czy ty nie rozumiesz ze jak bedziesz siedziec w domu to nic nie osiagniesz? mozna posiedziec miesiac ale w koncu trzeba wziazc sie w garsc

dziśbezczarnego Hihihi Natia, pochwaliłam Cię kiedys za cierpliwosć, ale widzĘ, ze też masz juz dość. A o poziomie tej qwwecc, cvs itp niech swiadczy fragment jej własnej wypowiedzi z tej strony: \"czemu nie wklei,lyscie tego jak czytalam bzdury na swoj temat ze jestem zalosna glupia itd itp?!!!!\" BO TO NIE SĄ BZDURY! JESTES GŁUPIA I ŻAŁOSNA! OD SIEBIE DODAM, ŻE WIEKSZEJ KRETYNKI NA KAFE JESZCZE NIE SPOTKAŁAM. wlasnie O TYM PISZE CALY CZAS....:) GRATULUEJ KLASY!!NARA!WIECEJ MI NIE TRZEBA ps moze sieujawinisz a nie piszesz na pomaranoczow:) jestes tchorz

Gość dziśbezczarnego
Dla takiej kretynki nie warto. :P