Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanille

Romans w internecie to zdrada.

Polecane posty

Gość Wanille

Ciekawa jestem Waszego zdania na ten temat. Jestem od paru dni w przykrej sytuacji. Odkryłam, że bliska mi osoba była w internetowym związku. Jestem w szoku. Nie wiem co robic w takiej sytuacji.

Gość kraj23
to zalezy na jakim poziomie ten romans

Gość Wanille
I zakończyłaś związek po ustaleniu jego poczynań internetowych? Jakie było jego tłumaczenie?

Gość Wanille
Na jakim poziomie? Przez przypadek weszłan na jego gg i spadłam z krzesła...doznałam szoku!

Gość kraj23
pochal sie trescia:)

Wiecie... dla mnie flirty internetowe to chyba jednak już zdrada... zaczyna sie od netu, a kończy na spotkaniach in real :(

Gość Wanille
Nie jestem w stanie tego przytoczyć. Okazało się, że to nie pierwsza kobieta z jaka to robił. I podobno tylko w internecie. Nie wiem co robić? Spakować go? Jak sądzicie,czy taka zdrada jest wybaczalna?

Gość kraj23
ale czy to bylo zberezne i czy ci zalezay na nim

Gość Wanille
Było zbereźne. Było śmiałe. Były zwroty jakich używał do mnie w intymnych sytuacjach. Zależmi mi na nim. To mój mąż. Mamy dziecko. Po slubie jesteśmy 10 lat.

Gość wystawić walizki
za drzwi razem z wydrukowanymi fragmentami niektórych gg-rozmów - tak bym zrobiła uważaj, bo zaraz na ciebie wjadą ze naruszyłaś jego prywatność czytając archiwum..

ja znalazlam profil mojego chlopaka przez przypadek a potem (w momencie jak mielismy kryzys i sie klocilismy) zapytalam czy kogos szuka albo czy juz kogos znalazl i odpowiedzial ze z nikim sie nie umawia ale faktycznie poznaje bardziej i mniej atrakcyjne osoby

Gość kraj23
moze mu czegos brakuje. moze ....

jak mu czegos brakuje a chce byc w zwiazku to pewnie by powiedzial czego mu brakuje a jak to jest cos czego nie da sie zmienic to czyli wybral ta inna...

Gość Wanille
"ze naruszyłaś jego prywatność czytając archiwum" ?? Otworzyłam gg przez przypadek, nie znałam osoby o takim imieniu. Z ciekawości przeczytałam...i całe szczęście...robił to od 2 lat ! podobno ! przyznał się...nie mogę w to uwierzyć, minął tydzień a ja nadal w szoku!

Gość nie wiem co ci
poradzic,sama mam meza i dzieci ale mysle ze to swinstwo nawet jesli miedzy wami nie najlepiej sie uklada,a on w taki sposob szuka czegos... to powinien ci powiedziec przeciez piszac to z tymi laskami,nakreca sie,ma wyobrazenia nie wiem,ale to nie najlepiej wyglada:(

Gość kraj23
a on walczy o zwiazek?

Gość Wanille
jeśli mu czegos brakuje, to dlaczego nie powiedział?? To nie był jednorazowy wybryk. Może jakieś uzaleznienie. Przekładało się to na jego obojętność.

to jest straszne bo ja niby wiem ze nie moge byc z nim bo on woli kogos innego ale ja dalej koocham...

Gość Wanille
"nawet jesli miedzy wami nie najlepiej sie uklada" - o to chodzi, że układało się bardzo dobrze, zaplanowane wakacje, remont, kolejne dziecko...a ty DRUGIE ŻYCIE - INTERNETOWE!

Gość Wanille
Walczy. Stara się. Ale wyobraźcie sobie, że na poczatku twierdził, że to nie zdrada??????!!!!!!!

Gość kraj23
jakis dziwny typ

Gość Wanille
dopiero jak zapytałam co by zrobił gdybym ja tak postąpiła, to zaczął się zastanawiać i uznał, że faktycznie, jest to zdrada

Gość mysle ze niektorych facetow
to kreci takie podwojne zycie oni uwazaja ze jesli nie dotkneli-to nie zdrada a w umysle? czy to fair? piszesz,udane zycie,rodzina itd ale to wg ciebie widac jemu cos braklo i nie win siebie z twego punktu widzenia wszystko bylo ok wiec on jest jakis pojebany

Gość wystawić walizki
serio serio - zawsze na takich topicach (o takiej tematyce) panny atakują że Ty nie masz prawa mu grzebać w takich rzeczach, ze to naruszenie prywatności.. ja tez kontroluję, trzymam rękę na pulsie w tym temacie Ty jemu powiedziałaś ze wiesz?

Gość kraj23
a moze jestes za dobra dla niego?

czasem mysle ze internet jest do duuupy

widzisz on widzi siebie w takim wirtualnym swiecie inaczej czuje sie ze ma powodzenie,ze jest macho laski na niego leca my kobiety inaczej do tego podchodzimy nadal mysle ze to swinstwo

Gość Wanille
Powiedział mu, że wiem...nie dało się nie zauważyć...doznałam szoku. Wiesz, masz rację, może jestem za dobra. Mój mąż nie wie nawet skąd biorą się skarpetki w szufladzie, czyste i ułożone. Dbam o siebie. sataram się dobrze wyglądać. Czego szukał?

Gość ami.i
faceci...:O:O:O:O:O