Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky78

Która z dziewczyn lubi seks w rajstopach

Polecane posty

Gość hej Brigitte
prpopnujesz koleżankom? z ogłoszenia? chodzisz do klubów dla les? one są les?

znajduję na necie;) tzn jak znajdę to już więcej nie szukam, dopieor jak się kontakt rozluźni albo się okaże, że cośtam jest nie tak to wtedy szukam innej. Mam nadzieję, że w końcu moje poszukiwania ustaną i zostanę przy jednej i będę miała mojego faceta i stałą dziewczynę ;)

one są bi bo nie chciałabym, żeby jakaś les się we mnie zakochała, nie lubię grać na uczuciach, a nie zostawię męża dla kobiety

Gość hej Brigitte
a nie miałabyś nic przeciwko gdyby ona dosiadła twojego faceta? bo ja bym miała :O zazdrosna bym była :O wy to jakoś ustalacie przed?

Gość hej Brigitte
a on nie ma ochoty z twoją kolezanką?

raczej bym miała, dlatego nie powtarzałam sytuacji z trójkątem;) wolę czworokąty;) w tego typu spotkaniach jasne, że ustalamy zasady - co komu wolno. Po co potem płakać, że się zrobiło coś nie tak? A z kobietami nie ustalam zasad, bo wtedy jestem tylko ja i ona:)

Gość hej Brigitte
a jak czworokąt tzn 2 pary? wymieniacie sie partnerami? :)

Gość ZośśśkaZnowuMnieOkradli
Jezzzzu Bridżet, grzesznico!

Gość hej Brigitte
mój by chciał popatrzeć na dwie kobiety bawi ae się razem... ale wiem że pewnie by miał radochę gdybyśmy się biły o jego fiutka (oral) :) no i wybrałabym taką z duzymi piersiami, bo na codzień ich nie ma :D a wiem, że lubi ;)

Gość hej Brigitte
a z kobietą - jak to jest? znajdujesz ją na necie, umawiacie sie i co? o czym rozmawiacie? jest coś fajnego? czy takie to wszytko suche.. sztywne...

Nie wymieniamy się partnerami. Wygląda to tak, że ja z dziewczyną, jej facet tylko z nią i ja tylko z moim. that\'s all Zośśka - ja grzesznicą? Skąd, ja bardzo grzeczna i porządna dziewczyna wbrew pozorom jestem :D

Nigdy nie idę do łóżka z obcą laską. Spotykamy się najpierw na neutralnym gruncie, gadamy, pijemy drineczka, poznajemy się, a jak się sobie podobamy, to powolutku się do siebie zbliżamy. Etapami;)Czasem zanim do czegokolwiek dojdzie między nami, to mija sporo czasu.

Gość hej Brigitte
ale na tych spotkaniach zachowujcie się jak z normalną nowo poznaną kolezanką? czy są jakieś podteksty? a było ci niezbyt fajnie z jakąś dziewczyną? kiedy jest dobrze a kiedy xle? :)

Gość ZośśśkaZnowuMnieOkradli
Jezus Ma ryja!!! Gdzie ja jestem! W piekle chyba.

Jeśli od razu jest jakaś chemia między nami, to są podteksty, a jak nie, to nie ma;) Jak dotąd zawsze było mi fajnie z kobietą, choć byłam z jedną, która bardzo dziwnie całowała i ten sposób całowania nie bardzo mi odpowiadał;)

Gość hej Brigitte
a na jakiej stronie poznajesz kolezanki?:)

Gość hej Brigitte
:P na pewno nie mieszkamy w tym samym mieście :P

Gość hej Brigitte
no podaj podaj ;) albo podaj swoje gg i tam popiszemy :P mam trochę pytań jeszcze

Gość hej Brigitte
to załóż nowy nr :P ja też chciałam własnie załozyć :P taki anonimowy :P PROSZĘ O STRONKI 😭 albo, żeby dużo osób tego nie zobaczyło to napisz te stronki w swoim opisie a potem zaraz je wymaż :P ja wracam za 5 min :)

już Ci jedną podałam.;) Sporo było swojego czasu ogłoszeń nawet na randkach na o2 ale teraz nie wiem, bo dawno tam nie zaglądałam;) a co do gg to zobaczymy ale to Ty dasz nr do siebie;) ja pierwsza TUTAJ go nie podam jeśli już mi się uda go założyć....;)

Gość hej Brigitte
jestem :) o dzięki :) poszperam :) a ty od kiedy wiesz, że jesteś bi? mnie np. podoba się więcej kobiet niż mężczyzn, jak ogladam zdjęcia w necie to aż się nie raz we mnie gotuje jake są super :) ale nigdy nie wyobrażałam sobie seksu z kobietą ;) jak to jest możesz opisać? co się czuje? czy to sie wtedy wie czego chce? czy lepiej nie zaczynać na moim miejscu?

od kiedy wiem? O dmomentu, kiedy spróbowałam jak to jest, bo wcześniej wcale nie byłam tego pewna, myślałam, że to tylko taka fantazja, ktora mi po jakimś czasie przejdzie;) Nie potrafię opisać jak to jest. To zależy od dziewczyny, z którą jesteś. Według mnie z kobietą jest wszystko inne. Ta cała otoczka przed, gra wstępna, dotyk, zapach, pocałunek....Trzeba po prostu spróbować;)

Gość hej Brigitte
a na co zwrasz uwage u dziewczyny? na wygląd? jaki był twój pierwszy raz z dziewczyną? to było planowane? co wtedy robicie? całujecie się, bawicie jakimiś zabawkami? ja się po uwielbiam przytulać :) a kobieta to taka drobna jest... szczupła... ja bym chyba jednak wolała do kogoś WIĘKSZEGO :D - FACETA ;)

NA początku jasne, że wygląd się liczy, bo musi mnie ta dziewczyna pociągać fizycznie, żebym zdecydowała się na coś więcej;) Pierwszy raz był planowany tak pól na pół - tzn wiedziałyśmy, ze to w końcu zrobimy, ale sytuacja wyniknęła dość spontanicznie;) Zabawek raczej nie stosujemy, jeśli już to czasami ale w sumie zdarzyło mi się użyć ze dwa razy...Całujemy się, pieścimy, przytulamy też;) Generalnie jest dużo dużo czułości, całowania, głaskania, pieszczot, choć to też zależy od nastroju, bo jeśli mamy ochotę na nieco więcej pikanterii to bywa też ostrzej;)