Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katekate

Porzucona, zdradzona, załamana...

Polecane posty

Gość katekate

Nie raz pisalam juz na tym gronie i wiem ze jest tu wielu życzliwych ludzi ktorzy ciepłym słowem i dobrą radą pomagają takim jak ja... Chce opowiedziec wam swoją historie i usłyszeć co o tym myślicie, moze ktos byl w takiej sytuacji, jakies rady?? Pięć lat temu poznałam wspaniałego faceta.... ksiąze z bajki... wszystko było cudowne,myślałam ze tak bedzie zawsze.. bylismy razem 4 lata i on podczas kłótni zerwał... tłumacząc że jego miłość sie wypaliła, ze juz niec nie czuje... Najdziwniejsze jest to ze 3 dni przed zerwaniem pisał smsy ze mnie kocha na zawsze... ;( nie rozumiałam, świat sie zawalił, nie chiało sie żyć.... nagle po 2 tygodniach sms: "Słonko, tęsknie za tobą, kocham cie, to był moj najwiekszy błąd w zyciu" Spotkailismy sie, porozmawialiśmy. Dałam mu drugą szanse... Minął rok, było znowu cudownie, zapewnienia o miłości, wspólne plany, mnóstwo wspomnien... Przez ostatni miesiąc pokłocilismy sie kilka razy ale o głupoty i trwało to bardzo krotko, tydzień temu pisał ze mnie kocha, ze chce byc ze mna do konca zycia... i co?? Znowu zerwał, tydzień po tym jak to pisał. powiedział to samo, ze uczucie sie wypaliło i ze spotkał sie raz z jaką dziewczyną i chyba coś do niej poczuł, ze to wszystko przez nasze kłótnie, a jeszcze tydzien temu pisał ze kocha... Powiedział ze nie jestesmy sobie przeznaczeni a 5 lat bylo nam tak dobrze.. ;( bylam dobrą dziewczyna, robilam wszystko zeby byl szczesliwy a on zerwał po wspaniałych 5 latach... ;( Dlaczego?? ja mozna jeszczetydzien temu mowic ze kjocham a potem ze juz nie? jestem zalamana rycze zalymi dniami, jestem na lekach uspakajających, nie chce bez niego życ, boje sie ze juz nikogo tak mocno nie pokocham.... ;(

Też nie rozumiem. Przytulam.🌻 Przetrwaj . Potem, kiedyś będzie już lżej.

Gość to zaskakujaco proste
Sama sobie udzieliłas odpowiedzi: Byłaś dobrą dziewczyną. Oni tego nie doceniaja, kiedy jest się za dobrą, to wykorzystają, a póxniej zsotawią i pójdą do innej, najczęściej takiej, która jest totalnym przeciwieństwem Ciebie. Trzymaj się i uwierz, że on nie był i nie jest wart Twojego uczucia.

Gość stasznie duzo
czas na radykalne zmiany,głowa do gory,makijaż,nowy ciuch i rozkochaj go na nowo ale potem Ty stawiaj warunki,do dzieła,nie ma już płaczu,los w Twoich rekach

wydaje mi sie ze potraktowal Cie ja \"wyjscie awaryjne\" furtke, ze zawsze mogl wrocic przeprosic i sporobowac jeszcze raz. Teraz hmm poznal kogos i trudno zrozumiec facetow jak moga zaprzezpascic 5 lat zwiazku dla chcilowej przyjemnosci dla malego dreszczyku. Naprawde nie wiem co ci pisac wspolczuje dla mnie jest on nieodpowiedzialny i sam tak naprawde nie wie co chce i w dodatku klamie bo nie mozan odkochac sie w ciagu tygodnia naprawde wspolczuje

Gość nhbnn
pokochasz, pokochasz jeszcze, a co do cudownych 5 lat- to czy ty sie zastanawialas czy dla niego tez byly cudowne? to jest twoje odczucie, a on na moje znudził sie poprostu

Gość katekate
Myslicie ze znowu bedzie chciał wrócic... ???

Gość to zaskakujaco proste
A nawet jeśli będzie chciał wrócić... To co? To Ty zamierzasz się zgodzić?!?!?!?

Gość Natuszka
ja tam nie ufam osobom,które piszą ,że chcą być do konca życia ani "kocham cię" z małej litery,to już brak kultury

Gość Kenijski...
szkoda tych pięciu lat...ale nie jest aż tak tragiczne pomyśl sobie... a jak ludzie po 5,10 czy 20 latach małżeństwa, dzieci się rozchodzą to co oni mają powiedzieć? :(

Gość rorotka
moj tez mi mowil, ze kocha a kilka dni pozniej odszedl, do innej. Do dzis z nia jest,a to ponad rok juz. nie wiem co sie stalo, nie wnikam. Wiem, ze juz nie chce go. Niech cieszy sie z jego klamliwych slowek kolejna dziewczyna...

Gość no_właśnie
głowa do góry!facet Cię olał, olej go i Ty i nie daj się znowu nabrać.Widocznie nie jest na tyle dojrzały aby się związać z kimś na zawsze.

Gość katekate
dzieki za slowa pocieszenia,moze ktos jeszcze sie wypowie...

Gość kici27
Poprostu na taki typ faceta trafilaś ... Ja też mialam kiedyś z takim do czynienia - nie staraj się go zrozumieć bo i tak nie dasz rady... Wymień go na lepszy model dopoki masz jeszcze czas :)

Gość katekate
Ja wiem jestem młoda bo mam dopiero 20 lat, ale 5 lat z jednym facetem robią swoje... nie jem, nie pije, jestem na lekach uspakajających bo życie bez niego jest bez sensu... wszystko robilam dla niego... uczylam sie zebysmy mieli lepsza przyszlosc, dbałam o siebie zeby dla niego ladnie wygladac, pracowalam, zebysmy mieli pieniążki na wakacje... nie mam juz dla kogo żyć... tak boli że juz nigdy nie przytule jego kochanej buźki... ;( ;( ;( ;(

Gość katekate
19, 72 BMI ale nie wiem po co to komu??

Gość katekate
19,723.....

Gość cierpi cierpi
ale nie na tyle, zeby sie nie pochwalić niskim BMI. :O

Gość katekate
Dziaij sie czyuje kiepsko.... gdyby nie leki, to pewnie calymi dniami bym rozpamiętywała i płakała... Boje sie ze ju nikogo nie pokocham tak bardzo...

Gość do katekate
dziś założyłam na kafe podobny topik. współczuję i rozumiem.

Gość katekate
;(