Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina796

najlepsze dowcipy erotyczne a może nie tylko...

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhh
sdkjmnsdewqd

Gość rycho24
W radiu ogłosili ze w Polsce UFO wylądowało.Nie nalezy sie ich bac sa nie grożni.Należy tylko mówic wolno.Mają około metra wzrostu są zielone czerwone nosy i przekrwione oczy.Pewien kierowca cieżarówki zatrzymał sie na siusiu patrzy a taki siedzi. -Jaa jeesteeem kieeerooowcą taaakieeej wiiieeelkieeej ciezarówki a tyn odpowiada -A jaaa jeeestem gaaaajooowyy i sraaaam.

Gość _-_
Dwóch wieśniaków jedzie starym autem po jakiejś bocznej drodze. Pierwszy mówi: - Zobacz, stary. Widzisz to drzewo w dolince? Pod nim po raz pierwszy uprawiałem seks. - Super - mówi drugi. - Jak było? - No, cóż. Pospacerowaliśmy trochę, potem padliśmy na trawę i kochaliśmy sie przez kilka godzin. - No to super. - Gdzie tam super. Nagle podniosłem głowę i zobaczyłem, ze patrzy na nas jej matka. - O, w mordę. I co powiedziała? - No co miała powiedzieć? "Meee!"

Gość hsodixjfmvc,dl;soik
up

Gość _-_
Leci samolot. Nagle jakaś awaria, kupa dymu, ogień ludzie panikują. Jeden z pasażerów podbiega do kapitana i pyta: - co z kobietami? - pierdolić kobiety!!! - a zdążymy?...

Gość krzysiek zna dobre dowcipy
o seksie

Młode małżeństwo odwiedza rodzinę. -No to opowiadajcie jak wam się żyje razem -Ech tato jestem bardzo nieszczęśliwa bo twój syn Romek ani ani w tych sprawach. -Jak to w ogóle?! -Tak...nic a nic. -Cholera już ja z nim pogadam, ROMEK!! -Co się stało? -Jak co się stało, żona się skarży na ciebie że nie wypełniasz swoich męskich obowiązków. -Jakich obowiązków? -Ty durniu bierz żonę i idziemy do szopy! .... Ojciec Romka pchnął uśmiechniętą synową na siano po czym rzekł: -Do roboty synu! -Ale...co...jak? -Ty durniu! Masz trzymaj świecę tylko żebyś wszystko dokładnie zapamiętał! Po czym teść dobrał się do synowej i porządnie ją przeleciał -Zapamiętałeś?! -Tak -No to wracaj z nią do domu i żebyś mi więcej wstydu nie przynosił. Po dwóch miesiącach para znowu odwiedza rodziców. -No i co tam słychać w porządku teraz? -O tak teraz jest cudownie -mówi synowa -Po kolei wszyscy biorą mnie w szopie a Romek stoi obok ze świecą.

-Dziadku założysz się ze mną o 50 zł że wbiję młotkiem dżdżownicę pionowo w ziemie Dziadek pomyślał to chyba niemożliwe i zgodził się. Wnuczek wyjął puszkę z lakierem zanurzył dżdżownice poczekał aż lakier wyschnie, po czym wbił robala w ziemię. Dziadek przegrał i zapłacił umówione 50 zł. Na drugi dzień wnuczek odwiedza dziadka a ten daje mu drugie 50 zł. -Dzidku ale ty już mi zapłaciłeś... -Te pieniądze są od babci.

Wchodzi Jasio do łazienki a mama naga nie zdążyła się wystarczająco szybko się zasłonić -Mamo, mamo co to takiego -mówi Jasio wskazując na wzgórek łonowy który nieudolnie próbowała zasłonić jego mama. -Nic takiego, wyjdź stąd natychmiast! -Nie wyjdę aż mi nie powiesz co to takiego! -To jest... to jest szczoteczka. Na to Jasio zaczyna się śmiać do rozpuku -Nie okłamuj mnie mamo to ma być szczoteczka? Tatuś to ma prawdziwą szczoteczkę, taką na kiju, widziałem jak nią ciocia zęby sobie myła!

Gość Zbokolus maximus
Rolnik miał hodowle świń ale z dnia na dzień niektóre z jego świń marniały. Nie chciały żreć były apatyczne więc sprowadza weterynarza. Po dłygim badaniu weterynarz diagnozuje: -Te świnie musisz wywieść do lasu i przelecieć wtedy będą żreć. Rolnik niechętnie zapakował świnie do żuka wywiózł do lasu po czym przeleciał po kolei. niestety świnie dalej nie chciały tknąć karmy, dzwoni więc do weterynarza z pretensjami. Lekarz poradził żeby powtórzył "zabieg" ale ciemną nocą. Tak tez rolnik uczynił zapakował świnie do żuka i pojechał w las, wrócił dopiero nad ranem. Był tak zmęczony ze nawet nie miał siły sprawdzić czy kuracja pomogła. Zwalił się więc do domu i spał kamiennym snem. Po godzinie żona budzi go szarpiąc go za ramię. -wstawaj stary, wstawaj....Świnie! -Co...co świnie? ŻRĄ?! -Nie. Siedzą w żuku i trąbią!

Gość Zbokolus maximus
Spotykają się dwie wiejskie dziewczyny -Maryjka słyszałaś że w okolicy będą ćwiczyć komandosi? -Komandosi? A co to za jedni? -Jak to nie wiesz? To tacy spryciarze co od tyłu się skradają po cichu i obalają z nienacka. -Co ty powiesz? To nie wiedziałem że twój Zygmunt to komandos!

Gość Zbokolus maximus
Małgosia wraca ze szkoły w dzienniczku jest niedostateczny. ojciec patrzy surowo na córkę. Małgosiu bardzo się na tobie zawiodłem, poniesiesz karę - zrobisz laskę dla tatusia! -Ale...jak...znaczy się dlaczego akurat to...ja jestem przecież twoją córką! -I masz mi być posłuszna! Co ojciec kazał to święte! Z ociąganiem Małgosia uklękła przed ojcem, rozpięła mu rozporek i wyciągnęła "batona". Ściągnęła napletek, zbliżyła twarz lecz po chwili odsunęła ze wstrętem. -Tato ale twoja laska strasznie gównem śmierdzi i co to jest to brązowe za napletkiem? -Oooo a co ty myślałaś że Jasiu to same szóstki ze szkoły przynosi?!

Gość telemiśka
Chłopak w aptece kupuje prezerwatywy, przebiera, rozmiary dobiera i po kolei wymienia różne smaki: - Poproszę truskawkową. - Bananową również. - O, i malinową też poproszę... Wkurzona już mocno aptekarka: - Panie!!!! Pan będziesz dupczył czy kompot gotował????

Gość taka-jedna-stamtąd
Jadą widną dwie prostytutki, i jedna zagaduje: - Czujesz??? Coś chujami zaleciało... A druga na to: - Przepraszam, odbiło mi się ;)

Gość Zbokolus maximus
Zaliczenia z logiki na ostatnim roku studiów. Student do profesora: -Panie profesorze jeśli zadam panu pytanie z dziedziny logiki i nie będzie Pan znał odpowiedzi to czy dostanę bardzo dobrą ocenę w indeksie? -Zgoda. -A więc co jest nielogiczne ale legalne, nielegalne ale logiczne i nielogiczne i nielegalne zarazem? Niech pan poda przykład! Profesor nie wiedział więc wpisał 5 do indeksu i student zadowolony wyszedł z sali. Profesor wezwał do odpowiedzi najlepszego ze swoich studentów i zadał mu identyczne pytanie. -To bardzo proste -odpowiada student -Ma Pan 58 lat i jest w związku małżeńskim z 25 letnią kobietą, co jest nielogiczne ale legalne. Pańska młoda żona ma młodego kochanka co jest nielegalne ale logiczne. Stawia Pan najlepszą ocenę w indeksie kochankowi swojej żony zamiast obić mu gębę, co jest zarówno nielogiczne jak i nielegalne.

Gość EDEK z Pomorskiej
jebnięty

Gość Zbokolus maximus
Blondynka stoi przed wielkim koszem z prezerwatywami. Po kolei bierze każdą do ręki ogląda, po czym kreci głową i odkłada z powrotem. -Może pani pomóc-podchodzi sprzedawca. -Te smakowe prezerwatywy są niebezpieczne! -Co, dlaczego? Sprzedajemy ich sporo i jak dotąd nikt się nie skarżył. -Ale na żadnej nie pisze ile mają kalorii!!

Gość Zbokolus maximus
stary ale jary Do "koleżanki" przychodzi "kolega". I zaczyna się do niej przystawiać ale dziewczyna wyraźnie nie ma ochoty na sex. Na to chłopak mówi. -Szkoda pod prowadziłem ojcu całą paczkę prezerwatyw smakowych...ale ooo mam pomysł zgasisz światło ja po kolei będę zakładał rożne gumki a ty będziesz próbowała zgadnąć jaki to smak! Dziewczyna się zgodziła i zgasiła światło... -Serowo-Boczkowe!!!-krzyczy po chwili -Czekaj cholero jeszcze nie założyłem!

Gość _-_
Wnuczek do babci: Babciu, widziałaś może moje tabletki? Miały napis LSD. Babcia na to: pieprzyć tabletki! Widziałeś tego smoka w kuchni?!

Gość Zbokolus maximus
-Dlaczego wszystkie tropikalne huragany mają kobiece imiona? -???? -Bo są wilgotne i gorące Bo pojawiają w najgorszym momencie Bo są nieobliczalne w gniewie Bo nie ma przed nimi obrony ani ucieczki Bo zdzierają z nas ubrania Bo gdy już zabawią się z ofiarą to ją porzucają Bo gdy wreszcie odchodzą zabierają ze sobą domy, samochody i jachty.

Gość Zbokolus maximus
Dwóch pijaczków sobie dało "w szyje", ale niestety alkohol się szybko skończył a wypadało by jeszcze "na druga nóżkę". Zrobili rewizję po kieszeniach i wygrzebali niecałe 2 zł. Mało. Ale mózg jednego z nich naoliwiony "szampanem" znalazł rozwiązanie. -Słuchaj pójdziemy do mięsnego i kupimy jedną parówkę. A potem idziemy do restauracji i zamówimy najdroższe likiery... -Odbiło ci! Nie mamy za co pić i po cholerą ta parówka! -Poczekaj jak przyjdzie pingwin z rachunkiem wtedy ja rozepnę rozporek wystawię parówkę a ty uklękniesz i będziesz ssał. -He he he rozumiem wywalą nas na ulicę i nie musimy przejmować się płaceniem! Jak pomyśleli tak zrobili. Plan działał świetnie pili najdroższe drinki a później odwalali "pokaz" miłości męsko-męskiej po którym zawsze lądowali na zewnątrz lokalu. W 10 knajpie jeden z nich mówi. -Zamieniamy się! Od tego klękania mnie już kolana bolą. Dawaj parówkę. -No wiesz z tym będzie problem bo w trzecim lokalu gdzieś ją zgubiłem.

Gość Zbokolus maximus
Jaś i Małgosia poszli sobie na spacer po lesie. W pewnym momencie widzą jak ruszają się krzaki więc podchodzą bliżej i widzą nagą parę . -Jasiu co on jej robi? -Ten pan mierzy tej pani tęperaturkę. Idą dalej sytuacja się powtarza. -A ten co robi? -To samo - mierzy jej temperaturkę. Po jakimś czasie widza kępę krzaków -pustych. Małgosia postanawia spróbować i mówi. -Jasiu...a może ty byś mi zmierzył temperaturkę. -Oooo, najwyższy czas najwyższa pora, bo już mi rtęć po nodze płynie.

Gość Amartynka
Mosiek kupił sobie nowe lakierki, założył je i paraduje przed Salcią, a ona nic. Wkurzony poszedł do pokoju obok, zdjął ubranie i wrócił do Salci nagi - tylko w lakierkach, a ona nic. Zdenerwowany woła do żony: - Salcia! Widzisz?! - Co? - pyta ona - Widzę, że ci wisi. - OJ Salcia! On nie wisi! On patrzy na moje nowe lakierki!!! - Oj Mosze, kupiłbyś ty sobie lepiej nowy kapelusz...

Gość Original Mountain
Syn zwraca się do ojca: - Tatusiu, kup mi rewolwer! No kup mi... Musisz mi kupić! - Cicho! - reaguje zdecydowanie ojciec. - Nie kupię ci! - Ale ja uważam, że powinieneś mi kupić! - A ja uważam, że nie i basta! W końcu, kto tu jest głową rodziny?! - Na razie ty. Ale gdybyś mi kupił rewolwer... Pogrzeb - wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta: - Ile lat miał mąż? - 98. - A pani ile ma? - 97. - To opłaca się pani wracać do domu?

Gość paszka
Co należy zrobić jak znajdzie się na plaży martwy płód? Ukryć wzwód

Gość paszka
najlepsze kobiety są jak whisky: 12 letnie i perfumowane

Gość up-up!
up