Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany z mętlikiem

Ona ma 21 lat i spała z 7 kolesiami. Co mam o tym myśleć?

Polecane posty

A to ciekawe że mu nie powiedziałaś :) I tak ładnie zawoalowałaś jego nr w kolejce po Twoją pibpib :p Czy gdybyś się nie wstydzia, czy gdyby nie było się czego wstydzić, \"oszukiwałabyś go\" nie mówiąc całości. Odp. wszyscy znamy :) 🖐️

Gość ej tammmm
czytaj ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ej tammmm
Niebieskooka Szatynka ----->pewnie fajnie być świetą .psycholozka ,moralizatorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

no ba :D ! Świętą nie jestem, ale jeśli seks to tylko z uczucia. Wszystko inne to zakamuflowana prostytucja :P ps prawda pewnie boli ale LooOOzZZ, dobrze że znalazłam takiego faceta :D 🖐️

Gość Capitano X.
masz myśleć, że masz do czynienia z dziewczyną, która nie potrfi utzrymać kuciapki na wodzy ...

Gość Ty Tez Tere Fere
YYYYYYYYYY haha Twój sarkazm jest aż żałosny. Wyobraź sobie, że jestem w stałym związku, długim związku. To , że ktoś się szanuje nie znaczy, że jest szpetny i ma poglądy średniowiecza. Mnie tak wychowano i cieszę się z tego :) Nie upokorzyłabym się nigdy, by nie móc potem spojrzeć w lustro i mieć wyrzuty sumienia ;)

Gość Ty Tez Tere Fere
i właśnie jeszcze jedno. Sex dla mnie wiąże się z miłością. Nie ma miłości nie ma sexu proste ;) I jestem dumna z tego, że mam takiego faceta, jesteśmy tyle razem i tylko z nim spałam :)

Gość ciąg się
buehehehe :) ja w wieku 16 lat miałam siedmiu na koncie. Nie wstydze się tego, bo po co? Czasu nie cofnę. Poprostu nigdy nie umiałam być w związku dłużej niż miesiąc i nie kazałam żadnemu czekać po pół roku :P (żeby nie było, zawsze ja rzucałam) Ciekawe ile Ty, autorze topiku panienek stuknałeś?

Gość owiure
ciekawe kiedy zaczela... czy 7 kolesi miała w ciagu tygodnia? w ciagu miesiaca? czy w ciagu roku? czy na studniowce?:P

Gość wrywry
coś okropnego!!!!!!!!!!!na stos,na stos,na stos!!!!!!!!!!!!!!!

fakt to duzo.ale docen to ze Ci powiedziala pradwe.jest z Toba szczera.zaloze sie ze jest duzo takich mlodych kobiet ktore spaly z tyloma ale wiekszosc do tego sie nie przyznaje. To bylo kiedys, nie patrzcie w przeszlosc.skupcie sie na terazniejszosci i przyszlosci.

niestety prawda jest taka ze w tych czasam mlode dziewczyny zaczynaja zycie seksualne bardzo wczesnie. kiedy ja mialam tyle lat to serio jest to niedopomyslenia!

Gość beataaaaaaa
przestańcie sie bawić w inkwizytorów chciala tylu to miala , jej sprawa i jej życie możecie to skomentować ale nie oceniać , każdy odpowiada za siebie a autor jest ostatnim kretynem skoro sam nie umie poradzić sobie z taka informacja nie przeszkadza ci to to z nia badz , uważasz , ze to ci przeszkadza rozstań sie z nią , ot i cala sprawa

Gość Skandal skandal
Co tu oceniać. To, że ta dziewczyna jest puszczalska i mało cnotliwa to po prostu fakt. To, że się z kimś spotykamy nie oznacza, że odrazu musimy sypiać z tą osobą

Gość beataaaaaaa
dla ciebie tego nie oznacza dla innych tak wszyscy nie musza postepować wedlug twoich wyobrażeń zostawmy może każdemu czlowiekowi decyzje o swoim życiu i postepowaniu dla niego samego w końcu każdy sam za nie odpowiada

Gość a niech mohery
i inne cnotliwe postepuja sobie po swojemu, a te co lubia seks tylko dla seksu tez po swojemu, co komu do tego-zenujace zagladanie komus pod koldre, ja lubie seks i wiem ze nie ma w tym nic zlego, i jestem w zyciu nastawiona na znalezienie mezczyzny ktory to rozumie i mial byc moze w przeszlosci podobne podejscie dosc wyluzowane-tacy inteligentni mezczyznio liberalnym podejsciu stanowia moj target:) a jak jakiemus moja przeszlosc nie pasuje to od razu kaze mu spierdalac i tyle-szkoda zycia na niedopasowane pogladowo zwiazki i relacje, oczywiscie kompletna glupota jest twierdzenie ze jak kobieta miala wielu kolesi w przeszlosci to nie bedzie wierna, jest to tak glupie ze nawet nie chce mi sie tlumaczyc-kto jest kumaty po prostu wie o tym.

Gość Krytka8
na pewno nic dobrego nie da sie o tym myslec :/

Gość tu nawet nie chodzi o wierność
tylko, że taka przeszłość u kobiety może ją skutecznie obrzydzić facetowi

Gość a ty ile masz lat
i z iloma spałeś? :O

Gość slonecznaaaaaaaaa
ale dziwka :-o ja bym sie brzydziła takiej... to ona juz rozepchana jest :-o a ma 21 lat.. to co bedzie za 5 lat?:-o

Gość gdyby to facet miał 21 lat i 7
lasek zaliczonych na koncie, byłoby cacy i wspaniale - "ale z niegoogier" a dziewczyna nie może??? żałośni jesteście!!! tzn ty autorze jesteś, bo tu widzę zdania dość konkretne są, i ok - też uważam ze to dość dużo jak na 21lat, ale nie zmienia to faktu, że skoro facetom jeszcze się przyklaskuje, niech bzykają jak najwięcej, to dlatego potępiać dziewczynę która też lubi sex 😡

Gość gdyby to facet miał 21 lat i 7
*dlaczego potępiać - miało być 😠