Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She...

Kobieta z dziećmi, to już nie kandydatka na partnerkę?

Polecane posty

Gość kiszszak
gościa trzeba utrzymać też bo żaden normalny za cudzą wieloródkę się nie złapie tylko frajer jakiś i ciapa życiowo-seksualna.

Gość She...
Czasem powody rozstań są tak skomplikowane, że nie ma co tłumaczyć.

Gość She...
kiszczak milcz:)

Gość a któż to wie
W większości przypadków życie jest tak skomplikowane, jak je sobie sami skomplikujemy.

Gość twyla
"puszczalska ściera-panna z dzieckiem".....gdybym miała takiego faceta na wyciągnięcie tęki, to.....różne są sytuacje, koleje losu, urocze błędy...i faceci których za żadne skarby, w żadnej sytuacji by się nie wzięło

Gość She...
Skomplikowałam sobie życie wiążąc się z mężczyzną który nie powinien zostać moim mężem. Proste. Bywa.

Gość no niestety twyla
ale tak to wygląda. Kobiety nie są wiatropylne ani nie zachodzą w ciążę pod wpływem spojrzeń.

Gość twyla
domyślam się, że było bardziej skomplikowane, jakbyłaś z nim, niż teraz....więc idziesz w dobrym kierunku :-)

Gość twyla
ciężko by było karmiąc się samymi spojrzeniami....i " lepiej mieć wyrzuty sumienia niż żal"....

Gość a któż to wie
W takim razie musisz mieć świadomość (She...) że dla pewnej części społeczenstwa jesteś już "spalona".

Gość She...
W strone idę bardzo dobrą:) Kobiety nie sa wiatropylne owszem, ale cokolwiek byś powiedział to nadal będzie tak ze do tego tanga trzeba dwojga. A ciekawe jak nazwiesz kawalera który ma dziecko :)

Gość gómczik
kobiety wielokrotnie skonsumaowane powinny rozumieć, że nie nadają się do dalszej konsumpcji ... podobnie jak każdy paw.

Gość She...
Niech będę spalona dla części społeczeństwa z której się wywodzisz :) Nawet mi na tym zależy :)

Gość twyla
och....samotny tatuś to istny skarb, taki dobry, biedny, bo ta...........go zostawiła, i odeszła...itd

Gość She...
Widzę, że sporo tu wypowiedzi młodych ludzi którzy jeszcze nic nie wiedzą o życiu. Tylko im się tak wydaje, że wiedzą:( O tym jak bardzo może się pokręcić, że nie wiadomo jak wrócić:(

Gość a któż to wie
Nie ma sprawy :P . Jak dla mnie, możesz być "spalona" dla wszystkich facetów na świecie.

Gość She...
twyla, taki tatuś to się nawet nie przyzna że ma dziecko

Gość Salmiak 66
kobieta wielodzietna wie, że jej czas się skończył, że został jej tylko okazjonalny seks w krzakach z młodzieżą gimnazjalną

Gość She...
a któż to wie, ale nie jestem. Dobrze że masz malutko do powiedzenia tak jak malutki umysł Twój jest :) jeśli tego nie ogarnia

Gość a któż to wie
I jeszcze: czy wiedza o życiu to jest puszczanie sie przed ślubem i brak rozsądku przy podejmowaniu decyzji o wiązaniu się z partnerem ?

Gość She...
Macie naprawdę taką usilną potrzebę żeby mi dokuczyć? Na wszystkich topikach tak jest? Przykro mi.

Gość twyla
nie takich szukamy, nie takich :-)....Ja właściwie nie szukam, jestem w związku, ale....któż to wie co będzie za rok, dwa, trzy....Trzeba być przygotowanym na wszystko :-). Ale wiem (100%!), że jak zostanę sama, nie będę miała problemów ze znalezieniem portnera, przyjaciela, kochanka....na kogokolwiek będę miała ochotę. A mam 33 lata i dziecko...i nie rusz mnie to, co te prostaki wypisują

Gość a któż to wie
Fajnie że ty masz więcej do powiedzenia. Dzięki temu możesz zadawać pytania "czy znajdzie się jeszcze jakiś amator na kobietę z przychówkiem" ?

Gość twyla
A "a któż to wie", to musiał być ciężko potraktowany przez los. Może gdzieś brakuje kilku cm? Może było się bitym w szkole? albo jakieś wykorzystywanie w rodzinie?.....jak by nie było: współczujemy

Gość haszczak
kobiata z jednym dzieckiem i ch etna do dalsszego rozrodu ma szansę ale kobieta wielodzietna nie za bardzo chyba, że forsiasta jest jak sukinsyn

Gość a któż to wie
Wasze współczucie to mi wisi i powiewa. Litujcie się lepiej nad sobą. Ja tam kawalerem z dzieckiem nie jestem.

Gość twyla
ale jakąś tam ofiarą losu na pewno....

Gość She...
Ja dziękuję za te wszystkie słowa. Przykre jest że takie macie podejście, a przecież w waszym otoczeniu są z pewnościa takie kobiety. To już nikogo nie dziwi. Ale chyba trafiłam na mało życzliwych ludzi (z wyjątkiem twyli której dziękuję za dobre słowa). Mam wrażenie że taki macie cel: wejść, obrazić, przycwaniakować. Topik niech umrze śmiercią naturalną, albo niech go ktoś skasuje :)

Gość panna z dzieckiem
kiszczak, haszczak, a któż to wie -> pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam wasze "mądrości" :D żałosne she, twyla -> pozdrawiam Was serdecznie i solidaryzuję się z Wami ;) zajrzę jutro na ten uroczy topic :D

Gość Salmiak 66
życzliwy mężczyzna zawsze zerżnie kobietę z dziećmi za friko ale stały związek to raczej nie ...