Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She...

Kobieta z dziećmi, to już nie kandydatka na partnerkę?

Polecane posty

Gość He*
No widzisz chłopie, jesteś taki sam, tak samo zachowujesz się jak twoje kobiety, i masz o to do nich pretensje ? Napij sie zimnej wody :)

Gość facettttt
to sobie stad idz najlepiej idz zobaczyc co z dzieckiem i nie marudz ze szukasz faceta

Albo nie zniknę, nie ma tak dobrze :)

Ja mam tak jak kobiety? Czy ja szukam buhaja zarodowego? Czy ja ściemniam że liczy się piękne wnętrze? Czy to ja mam kisiel w majtkach jak widzę faceta 195 cm / 100 kg / 20 cm we wzwodzie?

Gość He*
Dorosły facet a taki wulgarny, obleśny...fe, wrrr...

\"życie po życiu\" widzę że masz straszne przejścia, ale prosze nie mów że wsztystkie kobiety są takie same. Ty też byś nie chciał żeby Cię przyrównywano do niechcianych cech. Więc oszczędź sobie uogólnień.

Ja nie twierdzę że wszystkie. Jak któraś tak nie robi to nie ma się co obruszać. Ja się pytam tych co tak robią. Robią i udają święte, przed sobą i przed całym światem. A te teksty \"Dorosły facet a taki wulgarny, obleśny...fe, wrrr...\" śmieszne troche są. Chyba nie widziałaś dobra kobieto wulgarnego faceta (zdaje się że wogóle niewiele widziałaś)

życie po życiu, te teksty które uważasz za śmieszne napisał facet (nick jednoznacznie mówi) a nie kobieta.;)

Gość szaccato
kobieta z dziećmi to kandydatka na przygodny seks w krzakach lub w piwnicy - zależnie od pory roku.

Gość szaccato
... lub w szaletach miejskich.

Gość He*
Kobietą jest She - Ona Ja jestem He. Zajrzyj do słownika. Tylko wybierz właściwy, jesteśmy już w Unii, nie w RWPG :D

Gość twyla
ojej...trudno mi było odnaleźć ten temat, tak daleko zawędrował... Odświeżę, zrobię sztuczne oddychanie, może jeszcze trochę pooddycha. To tyle :-), teraz pora na jakiś spacer. She... Byłaś w gdańskim zoo, czy jakimś innym?

Warszawskim. I też idę na spacer. A co mi tam:)

Jaki fajny topik, miałam zakładać podobny a tu trach...ktos mnie uprzedził Ja niedługo będę samotną kobitką po rozwodzie z dzieciakiem 4 latkiem. Mam 30 lat, wyglądam wciaż nieźle, dbam o siebie, ale wiem że z góry odpadam w przedbiegach. Mam dużo mniejsze, bo mam dziecko. Mimo to nie chcę być samotna przez resztę życia. Wirzę że mi sie uda, bo tak jak napisałam w stopce- tak łatwo nie zabiję swoich marzeń na nowy zdrowy zwiazek. Znam dziewczyne która ma 2 synów, ojciec tych dzieci- jej były mąż to jakaś straszny typek, kryminalista, nie chcial dac jej rozwodu, straszył że ją zabije, połowę życia przesiedzial za kratkami. I wiecie co, ta dziewczyna po iluś tam latach traumy, użerania siez tym facetem, znalazł gościa, normaly, pracujący, spokojny facet, właśnie niedawno przeprowadzali się do wyremontowanego mieszanka. Czyli można, czyli jest szansa. I tego sie trzeba trzymać!

Gość anita34
kobiety faceci nawet wolo kobiete z dzieckiem bo niema czasu na glupoty a podrugie nie so zobowiozani wcalosci do odpowiadalnosci wychowywaniu dziecka to dlanich wygoda

Gość takie rzeczy to tylko w
w Magdzie M. Po co mi stara kurwa z cudzym bachorem jak mogę mieć śliczną małolatkę na gwarancji

Gość do takie rzeczy to tylko
jest tylko mały problem. Jesteś frajerem. I kazdy sra na ciebie.

Gość napewno frajerem nie jestem
i m.in dlatego w cudze bachory nie inwestuje

Gość anita34
ach te mlode ...te dobiero wyrafirowane cimnoto

W życiu bym nie chciał kobietki z dzieckiem, automatycznie taka komplikuje życie a raczej jej dzieciak. I tak jest ciężko dobrze się zabawić jak się pracuje.

Gość anita34
to nie dziecko koplikuje zycie ty poprostu nie lubisz dzici

Gość do Tez facet
to ale z ciebie dupa wołowa jak ci trudno sie zabawic. rany jakie tu palanty siedza. frajerzy nie faceci chociaż też na F.

Gość i baaaaaaaaardzo dobrze
...bo te mądre kobietki w życiu by nie spojrzały nawet na takich jak wy PANOWIE...matko, jakie tekściory wypisujecie...niedobrze mi się robi!!! Ale skoro wystarczy wam do szczęścia RÓŻOWA DUPCIA Z TIPSAMI, do tego kilka gadżetów typu łańcuch na szyi i może 19-letnie BMWto krzyż WAM na drogę :) :) :)

Gość topik dla małolatów
założycielka chyba nie ma jak wy 20 lat? zanudzacie, a topik fajny. przyłączyłabym się gdyby nie małolaci wsadzający swoje denne wypowiedzi które wszystko psują

dzizz ale niektorzy nie chca brac odpowiedzialnosci za nieswoje dzielo :D