Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Fredzio, gratulacje! Pamiętajcie, nie ma diety cud!....bez sportu na samej diecie się nie uda!..ale jesli się ja ostro trzyma, jest szansa, że jojo nie będzie.

Gość mania146
Witam, gdzie moge znalezc dobra diete dla karmiacej??? Pozdrawiam:)))

Hej:) 3 dzień diety i jest o.k. nie czuję głodu, a koktajle bardzo mi smakują. Wczoraj byłam w markecie na zakupach i muszę powiedzieć, że nie jest to aż taka droga dieta. Dziś na obiadek zrobiłam zapiekankę z przepisu dr Bardadyna pychotka:) makaron oczywiście razowy Pozdr...

Gość Patitka
Przepis na pyszny eliksir Zmiksować: kilka malin, aronie lub truskawki, 200ml kefiru, polowa malego kubeczka jogurtu naturalnego, wycisnac i wyżłobic ćwiartkę pomarańczy, wrzucić pokrojone w kosteczkę suszone morele i dodać 2-3 łyżki stołowe płaskie zarodkow pszennych :) wszystko połączyć, wymieszać i sie delektować :D:P paluszki lizać, mozna dodac tez troche melasy trzcinowej do tego żeby bylo słodsze :P

Gość Patitka
A raczej na koktajl... ;) moze niezupelnie strukturalnie,ale dziele go sobie na 2 kubki i oczywiście jeden kubek zapycha mnie rano a drugi wieczorem :p P.S. Witam tak w ogóle

Gość mania146
Witam... Dziękuję bardzo za odp... Jestem tak zrezygnowana, że chyba juz bardziej nie mogę! W sumie to jem serki, mięso gotowane, duzo jabłek(bo uwielbiam), choć niewiem czy powinnam?!, jak równiez chleb wieloziarnisty, bo razowca nie mogę, jogurt nat. Czasem zdarza sie ze nic nie jem, albo zjem bardzo malo, bo np.coś mi tam wypaliło i nie bylo czasu zjeść-a to błąd, wiem! Chyba nie dam radyyy!!! Pozdrawiam serdecznie:)))))

Gość karo-c
witam, jestem na strukturalnej od poniedzialku, narazie waga nie dygnela, jak myslicie kiedy moge sie spodziewac pierwszych efektów? wiem, ze trzeba cierpliwosci.... ale ciekawa jestem kiedy poleca pierwsze kilogramy, mam ich duuuuzo do stracenia. pozdrawiam

Gość karolinka2008
witam :) jest mi trochę żle, bo po tej diecie week to mi raczej waga poszła w górę ( nie wiem dlaczego. może dlatego, że odstawiłam akurat tabletki antykoncepcyjne? no cóż jeść to teraz prawie mi sie nie chce (chociaz miałam jeden dzień gdzie zjadłam troszkę słodkiego :( przepraszam - ale organizm tak się domagała, że az mi było słabo....serio - bo na słodycze ochote ma naprawdę rzadko góra 2 razy na miesiąc. dalej będe piła koktajlik rano - śniadanko zgłowy i jak przyjemnie :) a pożniej to zobaczymy. Dzisiaj np. rano szklanka koktajlu, o 11 serek wiejscki, o 14 małe jabłko, 0 16 serek homo wasa i tyle...chyba znowu mam taki okres jak 2 lata temu, że na początku tyłam prawie nic nie jedzac a pozniej obrzydzenie do jedzenia i chudnięcie...

Gość elwa74
witam .ja tez od ponidzialku na koktailach ale tych bez nabialy no i nie jem miesa tylko kasza z warzywami.czuje sie swietnie chodz troche peka mi glowa a czy przy strukturalnej mozna brac tabletki od bolu glowy?w polowoe przyszlego tygodnia planuje glodowke zeby zrzucic szybciej.na swietach spotkalam znajomego ktory stosowal 30 dni glodowki przed swietami i stracil 15 kg. niewiarygodne ale to prawda.wiec ja tez tak chce .co o tym myslicie?

Gość karo-c
witam, ja własnie tez z ta waga nie moge sobie poradzic, czytalam , ze na strukyuralnej szybko pojawia sie ubytek wagi bo wode sie traci a u mnie nic.... narazie sie trzymam, fakt ze koktajle pije i oprocz tego na sniadanie mieszanke naturalnych płatków zbozowych z mlekiem, albo jogurtem naturalnym, pozniej koktajl ze soba zabieram na drugie sniadanko, pozniej po pracy obiadek, tez kasza z warzywami ale jakiegos mieska skubie , kurczaka najczesciej i na podwieczorek jakas przegryzka, owoce, albo koktajlik jakis, w sumie jem troche ale szczerze nie nasyca mnie ta dieta chociaz przed przejsciem na diete wcale nie spozywalam wiecej ilosciowo niz teraz i sie najadalam, a tu chodze glodna caly czas.....i tylko zagladam co by tu skubnac.... ale w koncu sie zabralam za cwiczenia tzn. rowerek stacjonarny sobie postawilam przed tv i jade przez caly film:))), wlasnie jestm po....od jutra weekendowa chce sprobowac....moze cos z ta waga sie ruszy trzymajcie kciuki wam tez powodzenia

Gość karolinka2008
nie wiem może ja pójdę na kilkudniowa głodówkę aby cos się u mnie odblokowało? co myslicie?

Witajcie! Cierpliwości, może po dłuzszym czsie waga drgnie! jeśli się duzo cwiczy, waga wolno spada lub stoi ,bo mięśnie ważą, ale wtedy czuć spadek w obwodach....spodnie mogą być luźniejsze.

Gość Monika489
Hej! Ostatnio bardzo przytyłam i zależy mi żeby szybo i skutecznie zrzucić parę kilo na początek 2-3.Pomyślałam o strukturalnej diecie weekendowej, chciałabym od jutra ją zacząć, tylko nie wiem czy mi coś ona da jeśli będę ją stosować tylko przez 3dni, a potem wrócę do normalnego odżywiania, bo obawiam się, że dłużej nie wytrzymam jej stosować. Doradźcie!

Gość karo-c
witam, własnie dzisiaj zaczynam weekendowa, okaże się w poniedzialek jak na mnie podzialala:) z mojego doswiadczenia wiem, ze zawsze jak schudlam szybko, zaraz potem przytylam czesto wiecej niz przed dieta, wiec jestem typowym przypadkiem jojo, teraz mam nadzieje, ze bedzie inaczej, wole poczekac troche ale zeby efekty byly bardziej stabilne...

Monik... Życzę wytrwałości! niestety po weekendowej, trzeba ograniczyć kalorie, ...bo wiadomo..to co stracisz, wróci! :classic_cool: możesz stosować program 1200 kal lub więcej, najlepiej produkty strukturalne.

Gość Monika489
Niestety nie wytrzymałam i się ugięłam. Jeszcze w ten sam dzień co zaczęłam dietę skusiłam się na pizze. No ale spróbuję zrobić niedługo jeszcze jedno podejście.

Monik.. myślisz, że ty jedna masz z tym problem??? każda z nas ma pokusy! niestety już było u mnie tak super i od tygodnia, albo leje, albo wieje...w związku z tym siedzę i walczę z ....kaloriami, może jak bedzie ciepło, łatwiej opanujemy apetyt? Trzymaj się, nastepnym razem się uda!

Gość Monika489
Dziękuje, że we mnie wierzysz:) Też właśnie czekam na ładna pogodę, bo po pierwsze może rzeczywiście będzie mniejszy apetyt, a po drugie to na rowerek się wyjdzie, bo w domu ćwiczyć jakoś mi nie wychodzi.

Witam:) Zaczynam 2 tydzień diety:) jest całkiem ok najgorzej jest w pracy koleżanki kuszą ciastkami :D, ale chyba od czasu do czasu... Nie można dać się zwariować. Ogólnie bardzo fajna i smaczna dietka. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość Monika489
W miarę sycące są te posiłki, które sobie przygotowujesz i jakie na razie rezultaty?

Gość karo-c
witam, jestem po weekendowej, troche nie wytrzymalam bo niedzielny obiadek u tesciów,ale czuje sie niezle, troche modyfikuje dietke, moj brat sie odchudzal w zeszlym roku wlasnie na wiosne , schudl ponad 20 kg i dalej sie trzyma, przez dwa miesiace jadl tylko salatki, warzywne, czasami dodawal kurczaka, czasami jakas rybke... do tego hetbatki zilowe, owocowe, woda ew koktajlik owocowy,przestawil sobie troche przemiane materii, dzisiaj nie je chleba i ziemniakow i mącznych potraw tez sie stara unikac, ale poza tym nie ogranicza sie za bardzo, nie przesadza oczywiscie ze slodyczami, mam nadzieje pojsc w jego slady.....licze ze tez mi sie uda zrzucic wszystko co zbedne.... dzisiaj na sniadanko zjadlam mieszanke naturalnych platkow z mlekiem i otrąb i kawka zbożowa pozniej na przegryzke kapustka kiszona na obiadek salata lodowa z marchewka,lososiem, papryka, pomidorkiem i ogorkiem z sosem vinegret, duzo wody i herbatki ze skrzypu i zielona, czuje sie swietnie, wieczorekim mam przygotowane brokuly gotowane i rowerek przed tv:)) narazie sie nie wazylam, ale mija tydzien na diecie wiec moze juz cos waga dygnie.....

Gość Monika489
Znacie może jakieś fajne przepisy na kilku dniową dietę? Ja co prawda jakiś juz znalazłam i ostatnio próbowałam to zastosować, ale może znacie jakieś ciekawsze.

🖐️Karo-c Zdrowo jesz. Ciekawa jestem, co pokaże waga? Życzę wytrwałości! 🌼 Monik..ma ukazać się książka z przepisami strukturalnymi dr. Można też wykorzystać przepisy na dietę warzywną E. Dąbrowskiej. Sama wymyslam dania, trzymam się tylko produktów z listy. Pozdrawiam.

Gość elwa74
witajcie dziewczyny.u mnie spadek 2 kilo to chyba niezle jak na 1,5 tygodnia?jutro zaczynam glodowke ale czuje sie rewelacyjnie .powinnam dac rade.tylko czy przy glodowce wskazane sa cwiczenia??

Elva..może odpuść te ćwiczenia, osłąbisz organizm i potem rzucisz się na jedzenie. Mam nadzieję,że to krótka głodówka???? Trzymaj się! :classic_cool:

Gość elwa74
planuje 10 dni glodowac.wczoraj byl pierwszy dzien i byl spoko dzis troszeczke mi sie chce spac ale pije duzo wychodze na spacer z dzieckiem i chyba mi to wystarczy zamiast cwiczen.

Elva.. podziwiam cię...podobno 2 dnia jest kryzys, a po trzech dniach stan nirwalny, możesz już nie jeść... nie wypowiadam się n/t głodówek, podobno te krótkotrwałe oczyszczają organizm.. może masz powody...jednak po tej głodówce wybierz jakąs dietę. Trzymaj się! 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować