Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość monica89
czy otręby owsiane to to samo co płatki owsiane? Jeszcze pytanko dotyczące ananasa- musi być świeży czy może być z puszki? Heh tak się napaliłam na ta dietę czytając forum,że już się nie moge doczekać kiedy zacznę ;) Mam już część produktów i odchudzającą książkę kucharską dr.Bardadyna . Od poniedziałku zaczynam ;) 3majcie kciuki ;)

Gość gosc 1111
hej otreby to nie to samo co platki a ananas moze byc z puszki

Gość ap_ple
Czesc dziewczynki! Zgodnie z postanowieniem przedswiatecznym zaczelam walke z moim balastem :) Po swietach na szczescie nic mi nie przybylo, a to chyba dzieki temu ze: 1. W swieta nie bylo mnie w domu i w zwiazku z tym nie mialam zadnych pozostalosci do zjedzenia "bo sie popsuje"! 2. W srode razem z moim facetem wybralismy sie do lasu na dlugi spacer. (szybki marsz pod gore i z gory). 3 W sobote powtorka z marszu. W poniedzialek wieczorem rozpoczelam diete weekendowa.

avokado nie za miękkie, jeśli twarde - zostaw na kilka dni np na oknie ananas świeży skrzyp -zioła w torebce kupuję w zielarskim, nie expres! :P, no własnie problem z tymi świeżymi owocami i mlekiem sojowym, jeśli kupię, to robię te same koktajle, bo wiadomo,że szybko się psują...najlepsze rozwiązanie, zachęcić do diety domowników...

Gość ap_ple
No wlasnie vanili, masz racje, moj T polubil koktajle :)

Gość ap_ple
Witajcie dziewczyny! Jestem po weekendowej. Zlecialo 2 kg :) Dzis jak narazie same zdrowe rzeczy.

No, super! a to pierwsza weekendowa? Trzmaj tak dalej! Powodzenia....

No, super! a to pierwsza weekendowa? Trzmaj tak dalej! Powodzenia....

Gość ap_ple
Czesc dziewczyny! vanili tak to moja pierwsza weekendowka byla a dzis zaczynam druga, a wlasciwie wczoraj zaczelam. Ja moje weekendowki robie w tygodniu, bo jestem w domu caly czas, a w weekendy jezdze na wedrowki (nisko)gorskie, wiec wiadomo ze tak jest latwiej :) Pozrawiam!

Gość nata0307
Dawno mnie nie było...A mi sie nie udało:( brak silnej woli;/ ale obiecuje ze do urodzin zrzuce:) chyba zakupie te ksiazki dr

Gość irene
Bardzo lubie koktajle ,chociaz niektore zmodifikowalam wg wlasnych upodoban,a mianowicie ten warzywny odchudzajacy ,zamiast morszczynu dodaje suszonej pokrzywy ,ktora jest i o wiele lepsza w smaku a jednoczesnie oczyszcza krew.Moze ktos z Was wykorzysta moj przepis,naprawde polecam.

Gość ap_ple
Ja w moich weekendowkach nie uzywalam morszczynu bo nie moge go tu kupic, a i tak mimo wszystko przemiana materii byla bardzo dobra i dieta zadzialala :)

Gość księżna
ap_ple napisz prosze z jakim wynikiem stosujesz ta dietę ? Moze ja sie zmobilizuję? Pozdrawiam :)

Gość ap_ple
witaj ksiezna Przeprowadilam dwie weekendowki. Pierwsza 2 tyg. temu a druga tydzien temu. Na obu stracilam po 2 kg. Po takiej weekendowce jadlam w miare normalnie, bez obzarstwa, ale zdazaly sie grzeszki. Wiadomo ze sie troche odrobilo. W sumie 3 kg mniej w 2 tyg.

Gość irene
No i wlasnie o to chodzi aby byl efekt ,a jednoczesnie nie maltretowac sie jedzeniem ,czy piciem czegos obrzydliwego,prawda?

Gość wieloryb1
dziewczyny morszczyn można zakupić na allegro

Gość ap_ple
Pewnie, ze mozna. Ja nie mieszkam w Polsce wiec pewnie to bylo by male utrudnienie z wysylka i nie jestem pewna czy warte zachodu. Jak kiedys spotkam to kupie u siebie, albo w Polsce.

Gość irene
A dlaczego tutaj tak cicho?

Hej! Pierwszy raz do Was piszę:) po przeczytaniu praktycznie tych 49stron:) dziś zaczełam delektować się koktajlami-zielonym na kolację:) (pyszny nie był ale dałam radę) W związku z tym mam do Was kilka pytań: - jak wygladały wasze posiłki? koktajle na każdy posiłek? czy tylko na kolację? - jak z napojami? tylko woda czy jeszcze inne dopuszczalne? poki co tyle mi się nasuwa:) składniki mam, walczę:) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi:):*

Gość kash
witaj Kejti... ja wlasnie koncze weekendowa :) najlepiej bedzie zastapic 2 posilki koktajlami a reszta jedzonka strukturalna, pic mozesz ziolowe i owocowe herbatki, zielona i czerwona najbardziej polecana no i wode oczywoscie:) widze ze ten watek umarl.... zapraszam wiec na "forum o zywieniu strukturalnym" na fora.pl tam jest wszyyyyyystko i jeszce wiecej :)

Dzięki:) tak własnie robię:) drugi dzień i na luzie całkowiecie:) duuuzo wody piję-zadnych sokow z kartonu i innego syfu:) przyłączę się w takim razie bo jak to się mowi " kupie siła:)"

Gość maria11
Zaczynam ______________ z Wami!

Gość maria11
już pękłam..... od jutra zaczynam

Gość kaszmir*
powodzenia... :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość irene
A szkoda ,ze tu tak cicho sie zrobilo ,zagladalam na to drugie forum i wydaje mi sie ,ze wlasnie to jest bardziej czytelne. Uwielbiam koktajle wszystkie bez wyjatku.

Gość maria11
:O też uwielbiam koktajle....ale mam problem z podjadaniem i nie mogę schudnąć! szczególnie wieczorem

Gość upssss
:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P:P:P:P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować