Gość *minerva* Napisano Lipiec 29, 2012 oooo pomyłka http://www.latamy.pl/ oky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 27, 2012 witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 27, 2012 Cześć. Troszkę się zaniedbałam, myślę o tej diecie strukturalnej. Nie wiem, czy nie będę odczuwać głodu po koktajlach? Jak u was z tym było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Sierpień 27, 2012 dobre diety , jak ta są mniej popularne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina z mięta Napisano Sierpień 27, 2012 Cześć! Jestem już po lekturze Bardadyna i wreszcie z uśmiechem stwierdzam, że tego typu sposób odżywiania jest dla mnie idealny. Dużym plusem jest również fakt iż przy okazji pozbędę się łatwo i przyjemnie zbędnych kg. :) Dzisiaj mój drugi dzień. Zrezygnowałam ze słodyczy. A od jutro rezygnuje z kawy :) Mój dzisiejszy jadłospis: 1. Płatki owsiane z mlekiem, kawa z mlekiem 2. Jabłko, kawa z mlekiem 3. Bułka pelnoziarnista z twarogiem i ziołami, kawa z mlekiem 4. Mięso gotowane, fasolka, surówka z marchwii i jabłka 5. Sok ze świeżych warzyw :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malina z miętą 0 Napisano Sierpień 27, 2012 Zaczerniłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malina z miętą 0 Napisano Sierpień 28, 2012 JEST TU KTOŚ JESZCZE ? :) U mnie dziś super. 1. Jogurt naturalny, banan, kawa z mlekiem 2. Nektarynka, kawa z mlekiem 3. Łosoś pieczony w piekarniku, surówka, świeży sok marchwiowo-jabłkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 29, 2012 Cześć Kawko...z.. a jakie robisz koktajle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 29, 2012 o sorry Malinko z Mietą miało być.. pomyliłam się, bo piszesz o kawie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 29, 2012 tu jest tak jeden zagląda, drugi śpi i taki dialog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 31, 2012 i co mam rację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 polecam weekendową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Wrzesień 7, 2012 u mnie 2 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Wrzesień 10, 2012 odchudzam się..ale sama niestety dzisiaj dopadł mnie kompuls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Wrzesień 26, 2012 nic nie schudłam ale i nie przytyłam jest ..dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m@rzenka Napisano Grudzień 17, 2012 witam jest tu ktoś jeszcze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fela105 Napisano Grudzień 19, 2012 hej wszyscy święta czują :) a ja oddaje się lekturze by póżniej oddać się tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallllllllllllllllooooooooo Napisano Grudzień 27, 2012 zagląda tu jeszcze ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekta Napisano Grudzień 27, 2012 tak zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekta Napisano Grudzień 27, 2012 jakieś pytania? :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallllllllllllllllooooooooo Napisano Grudzień 28, 2012 :):):) Tak przede wszytskim jakie efekty bo nigdzie za bardzo nie mogę się doczytać ile dziewczyny chudną na tej diecie. Mam w planie pić 2 razy dziennie koktajl rano zielony odchudzający wieczorem pomarańczowy i 800kcal rozumie że kalorycznośc koktajli też się wlicza do tego 800. Mam do zrzucenia jakieś 5kg da radę w 2 tyg? Może ktoś zacznie od stycznia ze mną??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fela105 Napisano Grudzień 28, 2012 a ja 24 kg ,dziś zacznę weekendową ,a póżniej dalej strukturalnie tak 1000-1200 kalorii ,chcę coś zrobić ze sobą bo mi cięźko 155 cm wzrostu,piszcie jakie są efekty to jest duża mobilizacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallllllllllllllllooooooooo Napisano Grudzień 28, 2012 No wlasnie mnie tez ciekawia efekty, ja zaczynam po nowym roku i moze faktycznie zaczne od tej weekendowej napisz potem jakie efekty u Ciebie. Mi znowu dużo wody przybyło więc na pewno z 2kg na początek szybko spadnie. Muszę tylko się wdrożyć w produkty które mogę a które nie bo na początku to w każdej diecie muszę to zawsze ogarnąć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia138 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Witam. Dzisiaj zaczęłam dietę strukturalną ale od diety wekendowej. Zobaczymy co z tego będzie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallllllllllllllllooooooooo Napisano Grudzień 29, 2012 Super, pisz o efektach, bo też się do niej przymierzam po sylwestrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia138 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Hej. Jak na razie to koktajle mi smakują tylko że nie rozmroziłam truskawek i miałam bardzo zimny bo zmiksowałam zamarznięte w thermomixie. Sporo wody ze mnie zleciało bo od wczoraj 1,60kg Zobaczymy czy jutro coś ubędzie na wadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hallllllllllllllllooooooooo Napisano Grudzień 29, 2012 a pijesz do tego jeszcze wodę mineralną albo jakieś herbatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia138 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Tak piję wodę niegazowaną czerwoną i zieloną herbatę ale o smaku cytryny bo same są dla mnie niedobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gasdaaa Napisano Grudzień 29, 2012 o co chodzi w tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekta Napisano Grudzień 29, 2012 jesz wg książki dr bardadyna lub z internetu ściąg rozpiskę np. dieta weekendowa ok. 900 kcal---to wiadomo,że musisz troszkę zrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach