Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ci膮gu tygodnia.

Polecane posty

dzien bialkowy: twarozek, jajko na twardo + chuda wedlina , kefir, gotowany kurczak+ogorek kisz. i wieczorem jajecznica z 5 bialek z gotowanym miesem kurczaka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
skarpeta co to za ostra wloska przyprawa i gdzie to kupic ? ja tez lubie szpinak :) musze go gdzie wlaczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
yeez przyprawy przywioz艂am super masz plan ile jeszcze planujesz schudn膮膰, czy tylko ten brzuch? powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
huraganko co u ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HCG DIETA
Witam w艂a艣nie zaczynam diet臋 HCG + 500 www.dietkahcg.pl tu jest wszystko opisane , czy kto艣 stosowa艂 t臋 metod臋 ? chudniesz od 0,4 do 1 kg na dob臋 super .... kto si臋 przy艂膮czy :) ? .......... mam zamiar zrzuci膰 w sumie 25 kg ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
czytam o jakiej艣 diecie paleo ..nie je si臋 nabia艂u,,, experymentowac nie b臋d臋 strukturalna mi odpowiada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
huraganka a ty gdzie艣 przepad艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiejska
HCC Dieta sama musisz wiedzie膰 czy chcesz w to wchodzi膰, ja to robi艂am przez 21 dni. Schud艂am 7 kg. czu艂am si臋 偶le, by艂o mi zimno i mia艂am od czasu do czasu straszne do艂y psychiczne. Waga dzi艣 wr贸ci艂a a min臋艂o ok. 4 miesi膮ce po sko艅czeniu. Jedno musz臋 przyzna膰, ze d艂ugo po tej diecie nie czu艂am g艂odu. Nie polecam :}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
Witajcie, ja si臋 trzymam wczoraj super posz艂o troch臋 na wiecz贸r mnie ssa艂o, ale wypi艂am kakao z mleka sojowego i czarne to przesz艂o. My艣la艂am, 偶e ten pomidorowy koktajl b臋dzie ohydny ale nawet nawet da艂o si臋 wypi膰. Dzi艣 ostatni dzie艅, mia艂am si臋 zwa偶y膰 dopiero jutro po zako艅czeniu, ale nie wytrzyma艂am i dzi艣 1,1kg mniej jak dla mnie super wynik, a jutro powinno by膰 jeszcze lepiej, bo to by艂o przed toalet膮. Liczy艂am na p贸艂 kg max po 3 dniach, a tu mi艂a niespodzianka. To na pewno nie jest woda, ani syf z jelit bo du偶o nie siusia艂am, ani w toalecie te偶 nie by艂am wi臋c to mo偶e i t艂uszczyk hehe nadzieja. Potem przechodz臋 na 800kcal i 2 koktajle. A Wy jakie koktajle pijecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HCG DIETA
Witam :) jestem trzeci dzie艅 na diecie HCG + 500 i mam zamiar zrzuci膰 25 kg , na tej diecie traci si臋 od 0,4 do 1kg na dob臋 tu jest wszystko opisane www.dietkahcg.pl kto si臋 przy艂膮czy ? :) ....................szukam ch臋tnych :) ....... Wiejska :) je艣li bra艂a艣 podrabiane krople to mog艂a艣 tak si臋 czu膰 .... zdecydowana wi臋kszo艣膰 ludzi dobrze si臋 czuje , a to 偶e wr贸ci艂a艣 do wagi to pewnie to 偶e nie utrzyma艂a艣 zasad od偶ywiania co jest bardzo wa偶ne przez pierwsze trzy tygodnei po tej diecie :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
Huraganko,馃尲 super czyli jednak dzia艂a trzymaj si臋!!! mnie pomidorowy b. smakuje jak pij臋 wieczorem, dodaj臋 czosnek i zio艂a, czasem veget臋 do smaku mnie na serku tofu najbardziej odpowiada po tu艅czyku mam ..ble, ble, ble...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
HCG DIETA ja tylko 5 kg, to dam rad臋 na koktajlach i 膰wiczeniami... w dodatku nie znam tej diety nie mam teraz czasu, wieczorem poczytam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
spr贸bowa艂am diety, a w艂a艣ciwie g艂od贸wki >dieta cytrynowa=woda+cytryna+syrop klonowy+pieprz cayenne< pije si臋 tak膮 wodn膮 mixtur臋 spad艂o 5 kg w 5 dni smak w ustach , to co艣 potwornego! bo sam g艂贸d jest do opanowania.. obwody nie ruszy艂y, jedynie waga w spodnie nadal si臋 nie wciska艂am a zaraz wr贸ci艂o drugie tyle! nie chc臋 ju偶 takich diet! wol臋 chudn膮膰 powoli i sensownie tym bardziej ,偶e po s艂odkim koktajlu nie mam napad贸w na s艂odycze, nie boli g艂owa

Udost臋pnij ten post

Witajcie, jestem na diecie dukana, wytrzymam na niej jeszcze g贸ra tydzie艅, a potem musz臋 znale藕膰 co艣 nowego. Tzn. z owocami, zdrowymi produktami, dobrze skomponowanej... Ju偶 od jakiego艣 czasu przygl膮dam si臋 diecie strukturalnej i jestem ju偶 do niej bardzo przekonana. Zrzuc臋 jeszcze tylko 2-4 kg na dukanie i tu si臋 przenosz臋 :) Dziewczyny, czy kupowa艂y艣cie gotowe jad艂ospisy? I jaki z nich waszym zdaniem najlepiej wybra膰? Czy b臋dzie si臋 chud艂o na 1500 kcal? Czyta艂am, 偶e poni偶ej tej ilo艣ci kalorii organizm zmniejsza metabolizm, i po przerwaniu diety natychmiast nadrabia. Mo偶na go "oszuka膰" jedz膮c troch臋 mniej, ale nie tyle by odebra艂 to jako "kryzys" - bo wtedy po dostarczeniu wi臋kszej ilo艣ci kalorii (po diecie lub przy "zgrzeszeniu") zacz膮艂 je natychmiast gromadzi膰 jako t艂uszczyk na nast臋pny taki kryzys.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
Kochane u mnie po weekendowej 1,4 mniej jestem happy happy. Boj臋 si臋 tylko, 偶e po kilku dniach to wr贸ci i dzi艣 max 800kcal chc臋. Lammia ja te偶 s艂ysza艂am, 偶e z tymi kaloriami to trzeba je艣膰 wi臋cej 偶eby nie by艂o jojo i spala艂 si臋 t艂uszcz a nie mi臋艣nie tym bardziej jak si臋 膰wiczy, ale u mnie np to jakbym tyle jad艂a oboj臋tnie czego to na pewno nie schudn臋 na mnie dzia艂aj膮 tylko g艂od贸wki niestety dlatego postaram si臋 je艣膰 strukturalnie i koktajle, ale max 800.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
Lammia, witaj! nie wypowiem si臋, bo u mnie jedzenie ponad 1200 kcal doprowadzi艂o do nadwagi wi臋c na mnie ta zasada nie dzia艂a ja nawet po wodzie tyj臋! by艂 czas..膰wiczy艂am na maksa, pi艂am jogurt naturalny + zielenina i uda艂o si臋 z 6 kg zgubi膰, po czym wr贸ci艂y w dodatku u mnie odk艂ada si臋 opona, kt贸ra fatalnie szpeci mi sylwetk臋 Huraganko gratuluj臋 , dobre i co艣 u mnie podobnie, jak zjem wi臋cej -waga w g贸r臋 wczoraj po艣ci艂am i ani deka mniej! dosz艂am do wniosku,偶e jem mniej na diecie w 5 posi艂kach ,ni偶 wczoraj zjad艂am, tyle 偶e postnie czyli pieczywo, ziemniaki..

Udost臋pnij ten post

No, ja te偶 prawd臋 m贸wi膮c boj臋 si臋, 偶e po Dukanie, jak wskocz臋 na 1500 kcal to szybko zaczn臋 nadrabia膰..... To mo偶e zaczn臋 od 1000, a po kilku tygodniach zmieni臋 na 1500. Zreszt膮 b臋d臋 to obserwowa膰 i wszystko si臋 oka偶e :) Chodzi tylko o to, jaki jad艂ospis kupi膰. Wi臋c chyba ten z 1000 kcal. S膮 cholernie drogie, wi臋c kupi臋 jeden, chocia偶 przyda艂yby mi si臋 ze trzy r贸偶ne :) Na dukanie mam taki niedob贸r owoc贸w, 偶e te koktaile s膮 ju偶 dla mnie (zaocznie) mega-pyszne. Nie mog臋 si臋 doczeka膰, kiedy b臋d臋 je robi膰 i pi膰 :) Na razie nie mam jeszcze sk艂adnik贸w, bo nie chc臋 kusi膰 losu - jeszcze kilka dni dukana musz臋 przetrwa膰.... Huraganka, 1,4 mniej - to super wynik! A m贸wi膮, 偶e tylko na bia艂kowych i t艂uszcz贸wkach s膮 takie rezultaty... To mnie w艂a艣nie przekonuje do tego, by powalczy膰 z kilogramami, ale w zdrowy spos贸b. No oczywi艣cie pytanie, jak potem tego szybciutko nie nadrobi膰? To te偶 problem, kt贸ry mnie martwi. Dlatego te偶 chyba warto je艣膰 normalnie - tylko mniej. Waga wraca po g艂od贸wkach, drako艅skich ograniczeniach, takich ekstremalnych dietach jak opisuje Skarpetka. Wi臋c ja planuj臋 zacz膮膰 od tych 1000 kcal (mo偶e nawet 800), a potem jednak zwi臋ksza膰, ale zdrowo, z wi臋kszym ruchem, ca艂y czas kontroluj膮c :) No i mam nadziej臋, dalej chudn膮c :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
R贸偶ne opienie czyta艂am po tej weekend贸wce niekt贸re dziewczyny utrzyma艂y wynik, ale znam sw贸j organizm i wydaje mi si臋, 偶e to wr贸ci zaraz szczeg贸lnie po weekendzie. Ja bym tam nie kupowa艂a 偶adnych jad艂ospis贸w, szkoda kasy, pij 2 koktajle dziennie ja mam zamiar zielony i 偶贸艂ty to jest 300kcal i do tego obiad i 2 przek膮ski 500kcal z listy dozwolonych produkt贸w i na pewno efekt b臋dzie tylko cierpliwo艣ci cho膰 z tym u mnie ci臋偶ko ja bym ju偶 chcia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
W艂a艣nie poczyta艂am sobie ten topik troch臋 i normalnie zmotywowa艂o mnie to do robienia tej dietki jeszcze bardziej. Kurka boj臋 si臋 tylko o te przek膮ski, bo najlepiej jest je艣膰 5 posi艂k贸w, a dla mnie to najwygodniej by艂oby 2 koktajle i obiad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
Lammia te jad艂ospisy strasznie drogie! tu s膮 przepisy na koktajle i kilka przyk艂adowych jad艂ospis贸w wydrukowa艂am mo偶na poszuka膰 w internecie ewentualnie kup ksi膮偶k臋 z jad艂ospisami..nie wiem , ile ich w niej jest chce zakupi膰 t臋 ksi膮偶k臋, ale ..jeszcze nie popr贸bowa艂m wszystkich koktajli i przepis贸w z tych z internetu nie mam czasu na przyrz膮dzanie wg przepis贸w kupuj臋 produkty z listy strukturalnej i z nich gotuj臋 zainteresowa艂am si臋 te偶 kaloriami, to co mnie interesuje - spisa艂am, 偶eby w miar臋 si臋 trzyma膰 niskich!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
To jest bardzo dobre forum https://strukturalne.fora.pl/ cho膰 ju偶 ma艂o os贸b tam pisze, a nawet wcale tam s膮 te偶 przepisy i mo偶na si臋 og贸lnie du偶o dowiedzie膰 o tej diecie-hmm jak to mo偶na diet膮 nazwa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
rano robi臋 mleko sojowe z bananem... i mam energi臋 na d艂ugo! zielony doprawiam zio艂ami i te偶 jest smaczny nie robi艂am jeszcze z sokiem brzozowym z tofu te偶 wychodzi g臋sty infekcj臋 za艂apa艂am, kurowa艂m sie grza艅cem, herbatk膮, owocami, to zn贸w kalorie! i waga stoi 69,5 -69 licz臋,偶e po mrozach, zn贸w si臋 wezm臋 za 膰wiczenia i skrupulatne liczenie kalorii

Udost臋pnij ten post

O Skarpetko, to widz臋, 偶e mamy podobn膮 "mas臋" :) :) :) Nooo, Ty troszeczk臋 mniej, oczywi艣cie :) Walcz, nie poddawaj si臋! Jak waga stoi to ok, najwa偶niejsze 偶e nie ro艣nie. Ja w trakcie dukana wyjecha艂am na ferie, i straci艂am sw贸j ca艂y trzytygodniowy wysi艂ek. Wsio wr贸ci艂o, prawie 5 kg :( Dlatego chc臋 jeszcze dukanem zrzuci膰 to, czego ju偶 nie by艂o, 偶eby nie mie膰 takiego totalnego poczucia kl臋ski.... Dziewczyny, macie racje, mam jeszcze kilka dni/tydzie艅 czasu do rozpocz臋cia strukturalnej, to poszukam sobie przepis贸w. Ju偶 znalaz艂am na tym forum podanym przez Huragank臋 relacj臋 Bo偶ki z Korbielowa i tam sporo ca艂odniowych menu jest. Po prostu cz艂owiek jest istot膮 leniw膮, i 艂atwiej mie膰 co艣 gotowego, ni偶 samemu ruszy膰 g艂ow膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
mi ten z mlekiem sojowym i bananem nie smakuje tzn da si臋 wypi膰, ale wola艂abym z jogurtem, mo偶e dlatego 偶e mam mleko sojowe w proszku i z wod膮 go trzeba rozrobi膰 i smak taki niezbyt nie wiem nie pi艂am normalnego mleka sojowego jeszcze tofu te偶 nie wiem jak smakuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
Du偶o da艅 mo偶na te偶 samemu wyczarowa膰 z dozwolonych produkt贸w. A ten koktajl z sokiem brzozowym to mam zamiar zast膮pi膰 zielon膮 herbat膮 sok brzozowy jednak jest do艣膰 drogi jakbym mia艂a go codziennie pi膰. Na wiosn臋 zrobi臋 sama taki soczek z m艂odych brz贸zek:) A na razie my艣l臋, 偶e zielona herbata te偶 b臋dzie dobra do tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
Lammia ja mia艂am 70kg w zesz艂ym roku teraz 57,7 na dzi艣:) Jeszcze kilka do 55 a mo偶e nawet do 50 zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

艁a艂 Huraganka, niesamowity wynik, super motywacja dla mnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
mnie to forum strasznie motywuje jak komu艣 si臋 uda, zaraz bior臋 si臋 za siebie zmieni艂am plany.. zrobi艂am 膰w. na m. brzucha i jad臋 na basen generalnie moje nogi wyszczupla艂y, widocznie te 5 kg z n贸g mi zesz艂o, bo opona dalej..zosta艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huraganka
No mi to niestety zaj臋艂o ca艂y rok, ale mo偶na na pewno szybciej i to bez 膰wicze艅, bo nigdy si臋 nie umia艂am zabra膰 teraz dopiero troszk臋 膰wicz臋. Same diety i do g艂贸wnie g艂od贸wki eh kopenhaska 500kcal 3dni贸wki itp ale najgorzej teraz te ostatnie kilka kg nie chce za cholerke zej艣膰.Dasz rad臋 zobaczysz nie jest tak ci臋zko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
nie widzia艂m waszych wpis贸w! huraganka, idziesz jak huragan lammia ja z 74 do 69..i teraz stoi marz臋 o 65 na wi臋cej nie licz臋, bo strasznie mnie to nerw贸w kosztuje i pracy! mo偶e na rowerze reszt臋 zrzuc臋? zreszt膮 u mnie sezonowo wraca 5-7 kg i tak w ko艂o ...

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰