Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość some man

kocham ja ale jest corka policjanta

Polecane posty

Gość chyba...
w domu mnie bija to chociaz tu sie moge wyzyc na kafeterii

Gość chyba...
some man - MASZ RACJĘ - JESTEŚ ŻAŁOSNY - NIE KPIJ SOBIE Z LUDZI. MAM NADZIEJĘ ŻE TEN TOPIK PODĄŻY ZA TAMTYMI - HALO - JEST TUTAJ JAKIŚ MODERATOR???

Gość Ja nie moge....
co za stereotypy :P:P:P ja jestem córką policjanta, i co z tego? nie mam zadnej dyscypliny- ojciec, jak kazdy inny :) jestem z chłopakiem ponad rook , nie było najmniejszego problemu z kaceptacją :) na początku troche tak, ale to wynikalo raczej z tego, ze moj Tataus nie znał mojego Ukochanego:) teraz już piwko nawet razem piją :) i jest super:)

Gość chyba...
moderator! pomocy! aaa mam spazmy

teraz się podszyj żałosny idioto - od razu widać, że podrabiasz moje wpisy. Mój nick jest CZARNY!!! KILKA POPRZEDNICH WPISÓW TO ŻAŁOSNA PODRÓBA ZAŁOŻYCIELA TOPIKU. OSZUST I IDIOTA!!!

ja mam tate policjanta :D chyba...o co ci chodzi? jak cie nie interesuje dyskusja to idz na inny temat. Ludzie chca pogadac spokojnie

_NODI_19 CHODZI O TO: ten koleś - założyciel topiku to kłamca i prowokator. Wpadł tutaj rano narobił zamieszania - założył ten topik topik - twierdzi że ma lat 19 a na dwóch innych topikach grał dzisiaj wariata, że ma 33 lata i nigdy nie miał dziewczyny. Urządza sobie kpiny z ludzi. Nawet nicku nie zmienia. Na szczęście tamte topiki moderator pousuwał, nie wiem dlaczego ten jeszcze został... prowokuje do osobistych wyznań i dobrze się przy tym bawi bleeee

chyba...wiesz jak tutaj jest na kafeterii...kazdy sie podszywa pod kazdego...ja chcialam sobie podyskutowac ale napadlas na niego i uciekl...zreszta nie dziwie sie wcale :( szkoda mogl byc fajny temat

Gość some man
cholera, ja zadnych innych temato nie zakladalem, nie mam 33 lat...a zreszta tlumaczyl sie nie bede bo winny nie jestem. Ide stad bo bardzo wrogo nastawieni ludzie siedza na tym forum...Polska

ja wiem cos o tym bo sama padlam ofiara takiego zartownisia kiedys co w moim imieniu zakladal naprawde debilne tematy a potem nikt ze mna nie chcial dyskutowac some man..milego dnia ja tez stad ide