Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest..

czemu interesuja mnie inni faceci skoro mam chłopaka ktorego kocham..

Polecane posty

Gość czemu tak jest..

Gość oj nie wiem...

Gość bo go nie kochasz
albo masz "dziwkarski" charakter

Gość dać wam paleć
zastanów się czy go chcesz...............czego chcesz w ogóle, gdybyś go kochała nie patrzyłabyś na innych !!!!

Gość bo jesteś
jeszcze niedojrzała i niewyżyta

Albo bardziej skomplikowanie. Faceci chcą mieć dużo dzieci a kobiety chcą mieć ładne dzieci. I szukają faceta który zrobi im najładniejsze. A że czasem ten którego kochają nie daje takiej gwarancji puszczają się po cichu z jakimś buhajem zarodowym a spłodzone z nim dziecko wychowują ze swoim niczego nie podejrzewającym ukochanym. Fajnie nie?

może nie potrafisz być z jednym facetem,albo nie kochasz go i tak naprawde nie spotkałas tego który na ciebie działa jak huragan

Gość pixel
to chyba prowokacja... no cóż, ale jak wiadomo wiele kobiet i mężczyzn będąc w związkach interesuje się innymi... o czym to świadczy? o braku prawdziwej miłości...

istnieje tylko nie zawsze potrafimy ja rozpoznac ,czasami nam ucieka przez nasza głupotę.Musisz być pewna ,że to przy nim czujesz ,że jestes najważniejsza na świecie.......

Gość pixel
zgadzam się z zielonakropka:)

Gość bla ble blu
to wcale nie musi byc tak ze go nie kochasz.poprostu ludzie nie sa z natury monogamiczni, masz jednego chlopa w domu i git, to wcale nie oznacza ze nie mozesz poogladac sie za innymi samcami. a zreszta jak faceci bedacy w zwiazku interesuja sie innymi kobietami to wszyscy uwazaja ze to zupelnie normalne wrecz naturalne wiec nie widze powdu zebys ty niemogla pomazyc o jakims innym mezczyznie

Gość pixel
tak długo, jak facet jest najważniejszy dla mnie:P

Ja jestem w długoletnim związku i kocham mojego faceta,jest jaki jest .Ja też nie jestem ideałem. Ale kochałam kiedys tak ,że nie potrafiłam bez niego zjesc posiłku bo zapominałam ,że trzeba jeść.Ale taka miłość to destrukcja,szał na krótką mete.Bałam się,,że zbyt szybko zgaśnie.........

Gość pixel
życie po życiu, jak czytam Twoje posty, chce mi się po prostu śmiać...;)

Gość pixel
kobieta, która odpycha od siebie faceta po porodzie i jest "zaślepiona" dzieckiem, ma jakieś zaburzenia... nie wszystkie tak robią, a nawet zdecydowana mniejszość

Gość lollek
bo jesteś niewyjebana gówniarą !

Niestety zdecydowana większość tak robi. Pogadaj z facetami. Właściwie to naturalne. Zainteresowanie facetem zależy od poziomu estrogenów. Jak poziom spada zainteresowanie również. Dlaczego starsze kobiety traktują swoich facetów jak zło konieczne. Zmalał im poziom estrogenów i mają już ich w doopie.

Gość pixel
zawsze można podjeść trochę sojowych smakołyków;) wiem, że taką postawę prezentuje wiele kobiet, ale to naprawdę chore zachowanie i wg mnie świadczy o niedojrzałości tej kobiety... ona traktuje nowo narodzone dziecko bardziej jak swój kaprys, zabawkę.. staje się zaborcza i nie dopuszcza nawet ojca do dziecka... a wg mnie to właśnie w czasie ciąży i po porodzie kobieta najbardziej potrzebuje oparcia w swoim mężczyźnie, wtedy potrzeba jej czułości z jego strony ( a to w naturalny sposób podniesie poziom estrogenów;) )...

Gość czemu tak jest..
hm ja mojego faceta bardzo bardzo kocham.. i nie che nikogo innego. ale jestem jakas dziwna.. od jakiegos czasu gadam z takim jednym chłopakiem an gg i hm. i zaczełam sie zastanawiac jaki on jest. i w ogole mam przez to wyrzuty sumienia! bo ja chce byc z moim facetem juz zawsze.. i nie chce takich mysli o innych..

Gość to_jest
chyba normalne.jesteśmy ludźmi,ale natura jednak daje o sobie znać

Gość pixel
musisz iść do spowiedzi!!! jak mogłaś!!! zdradziłaś go w myślach:P;)

pixel bez sadyzmu emocjonalnego.Każdej zdarza się spojrzeć na inne ciastko ale to nie znaczy ,że mamy kosztować wszystkich.

Gość pixel
zielonakropka- a czytasz moje emotikonki..??;)

Gość pixel
ale czasem jak się tak napatrzy człowiek na te ciacha, to dostaje zawrotu głowy...;)