Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oldka

jak nakładać żel na naturalna płytke paznokcia

Polecane posty

Cześć nie mam żadnych kursów, robienie paznokci to moje hobby, ale mam pewien problem ponieważ jak nakładam żel na naturalna płytkę to mi sie zapowietrza i schodzi cały żel co zrobić żeby mi sie tak nie robiło? a jak nakładam żel na tipsy to mi sie nic nie dzieje z tym i trzymie ponad miesiąc :) proszę o szybką odpowiedź :)

Gość ktoria33
raczej skłaniała bym sie nad zmianą zelu jezeli dobrze zmatowiłas i odtłusciłas paznokcia połozyłas primer to nie widze zadnych powodow dla którego zel odpada od naturalnego paznokcia hmmmmmmmm a czy przypadkiem nie robisz przy okazji białego frencha?bo jesli tak to nie kładz go bezposrednio na paznokcia bo to tez moze spowodowac odpadniecie zelu połóz cienka warstwe przezroczystego i na to biały nie wiem co moze jeszcze spowodowac taki stan rzeczy moze ktos jeszcze ci pomoze ja swoje zdanie wyraziłam powodzonka

dziękuję, chyba już wiem co sie działo ze mi odpryskiwał ten żel, w jednym miejscu trochę mi sie rozlało na płytkę, a co do żelu to już mam drugi żeby właśnie sprawdzić to czy nie mm złego żelu, i mi go profesjonalistka poleciła bo nim robi :)

Gość studio łódź
Witaj oldka nie zastanawiałas sie zeby zrobic jakiś kurs przedłużania paznokci?

Gość warkoczyk85
odlka a cio to za żel??

ja mam jednofazowy z sunflower a na kurs sie nie wybieram bo tak nawiasem mam dopiero 14 lat

Gość Rozalka87
ja również mam taki problem i również używam żelu jednofazowego sun flower pomóżcie!

Cześć dziewczyny zaintrygowało mnie to troche bo ja juz tych białych zeli do frencha wypróbowałam duzo i niestety mysle ze coś pewnie robie nie tak bo każdy mi się nie trzyma na paznokciu. Czy mam go zalać cleanerem po naświetlaniu? Bo takie porady też już miałam. :-)